Şimdi Ara

Sizce bu gidisim beni tip fakultesine sokar mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen sene yani 11.sinifta ygs denemelerinden 400 e ulasamiyordum. 330 dan 370 lere cekip kaldim. Bu yaz ygs calistim. Su an okulda oldugum ve kendim yaptigim denemeler 450-415 arasi. 5-6 puan esnetebiliyorum arada. Genelde matim iyidir. Full veya 3 yanlis seklinde. Gereksiz hata yaptigimda 3 yanlis oluyor. Fen biraz sikintili ama genelde fende toplam 4-10 yanlis ve boslar oluyor 2-3 tane. Turkce 1-5 yanlis arasi degisiyor. Sosyal de ise cok hata yapiyorum. Bazen super geliyor ana. İnisli cikisli. Daha calismadim ama sosyele. 3-15 yanlisa bile varabiliyor. Sizce ygs ye kadar olan suremde fen ve sosyal netlerimi.artirmaya calisirsam. Puani 470-480 e cekersem. İlk kac bine girebilirim. Lys deneme olmadim ama fizik ve kimyada cok fazla unuttuklarim var. Zaman buldukca lys de calismaya calisacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar yanlışla nasıl 450-415 anlayamadım ama git eksiklerini hallet şuna puan kasacağına. Lys yi de unutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Packofits

o kadar yanlışla nasıl 450-415 anlayamadım ama git eksiklerini hallet şuna puan kasacağına. Lys yi de unutma

Atiyorum sosyal kotuyken fen mat turkce iyi oluyor. Hepsinin iyi oldugu birkac kez oldu. En bastan basladim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.