arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin.benim yeni bir bilgisayarım var toplama.sizden sistemim hakkında bilgi almak istiyorum. yaklaşık 1hafta önce kadıköy exadan topladık. dayım ben ve yeğenle birlikte. onlar bu işleri iyi biliyorlar. güncel oyunları en üst seviyede en son çözünürlükte sıfır takılmayla oynuyorum. pc nin güzel olduğu kanaatindeyim. şimdi size parçaların ne olduğunu söyleyeceğim. everest programındanda kareler koyacagım. iyi kötü bilgisayar bilgim var beni aydınlatırsanız sevinirim. ilk önce ben bi pc hakkında bildiklerimi yazayım . işlemci amd a8-5600k apu wih radeon (tm) hd graphics 3.60ghz ram 8,00 gb everest programında 1333 diye bir sey yazıyor sanırsam hızı o resimde bakarsınız. sistem türü 64 bit windows 7 ultimate . ekran kartı nvidia geforce gtx 560 1gb 256 bit . sapphire ekran kartı alacaktım 1gb 256 bit ama stokta kalmadıgı icin bunu aldım + 60 70 tl vererek bu daha iyi imiş ondan . benim bildiğim kadarıyla bu kadar . ayrıca 550w power supply var kasada everest büyük boy kasa güzel beğendim ek olarak fan takma yerleride var ayrıca 2 tane fanı bulunmakta ayreten içinde ve onlarda cok büyük . ekran kartınında ayreten 2 tane fanı var ıcınde neyse şimdi resimlere gelelim inşallah sizleri sıkmamışımdır.oyunları en iyi sekilde oynayabiliyorum. ama galiba monitorum biraz eski onun bi etkisi olurmu. üzerinde flatron w1943sb yazıyor bide experin ki bu 5 sene önce almıstım. benim demek istedigim 1100-1200 lira arasında bütcemiz vardı sizde bu sistem beni ne kadar idare eder yada daha iyisi olabilrimiydi bu fiyata exadan aldık kadıköy. destekelrinizi bekliyorum. şimdi resimleri atıcam.lütfen resimleri tek tek inceleyiniz. eksik anlatmıs olabilirim.everestten atıcam.arkadaslar ayrıca easytune 6 diye bir program var oveclock programı. ben overclock yapmayı pek bilmiyorum işin aslı. bikez denedim bi bios falan geldi snra iptal ettim yapmayı bilmedigim icin.istersem orenerim yani dayımdan falan belki biliyordur yapabilir.ama o da cok ta iyi bilmiyor. sadece bilgisayar özelliklerini falan iyi biliyor.yani bu tür işleri o da bilmiyor.sizin desteğinize ihtiyacım var. tüm söylediklerimi dikkate alarak cevaplayın.resimler aşağıda.sizce benim sistemim bilgisayarım nasıl özellik olarak.oyunları cok iyi oynuyorum.ama dediğim gibi mönitörüde göz önüne alın onu deistirmem gerekirmi yüksek çözünürlükte 60hz destekliyor 75 hz destekleseydi iyi olurdu.neyse daha fazla basınızı ağrıtmayım.son olarakda şu overclock yapmalımıyım bu bilgsayara cok farkı olurmu 3.60 dan 3.80 ghz ye cıkıyor iste 3 . de . neyse arkadaslar benden bukadar gerisi size kalmıs yardımınızı esirgemeyin.şimdiden teşekkürler.