Sözelciyim ts1 sıralamam 11400 . İst. üniv. rts istiyorum 2. öğretimi 14500 le almış geçen sene sizce bu bölüme girebilir miyim ?
girersin ama cok sacma bi soru olmus sanki 16 k dasında gelir mi diye sorsan neysede 11k olup 14 k gelir mi diye soruyorsun
quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ girersin ama cok sacma bi soru olmus sanki 16 k dasında gelir mi diye sorsan neysede 11k olup 14 k gelir mi diye soruyorsun Ya belli olmaz bu sene formasyon kalktı harç paraları kalkcak diyorlar belki sıralama oynar diye düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: ssgg quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ girersin ama cok sacma bi soru olmus sanki 16 k dasında gelir mi diye sorsan neysede 11k olup 14 k gelir mi diye soruyorsun Ya belli olmaz bu sene formasyon kalktı harç paraları kalkcak diyorlar belki sıralama oynar diye düşünüyorum yok yine tercih edenler var tm lerden yer kalırsa girersin :)
quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ quote:Orijinalden alıntı: ssgg quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ girersin ama cok sacma bi soru olmus sanki 16 k dasında gelir mi diye sorsan neysede 11k olup 14 k gelir mi diye soruyorsun Ya belli olmaz bu sene formasyon kalktı harç paraları kalkcak diyorlar belki sıralama oynar diye düşünüyorum yok yine tercih edenler var tm lerden yer kalırsa girersin :) yani girememe ihtimalim var mı ?
arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim mf 4 sıralamam 119400 sizce 106700 sıralamalı bölüme girebilirmiyim cevaplarınızı merakla bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: ssgg quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ quote:Orijinalden alıntı: ssgg quote:Orijinalden alıntı: _GuMmY_ girersin ama cok sacma bi soru olmus sanki 16 k dasında gelir mi diye sorsan neysede 11k olup 14 k gelir mi diye soruyorsun Ya belli olmaz bu sene formasyon kalktı harç paraları kalkcak diyorlar belki sıralama oynar diye düşünüyorum yok yine tercih edenler var tm lerden yer kalırsa girersin :) yani girememe ihtimalim var mı ? az düzeyde ama olursa tm doldurmustur