Şimdi Ara

Sizce bu beyaz eşya seti nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilce birileri ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne0n66

    Arkadaşlar nişanlımla tüm beyaz eşyalarımızı beğendik. Ama sizlerden ürünler hakkında bilgi almak istiyorum.

    BUZDOLABI

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/bosch-kgn56ai40n-nofrost-kombi-buzdolabi-fiyati,165366.html

    ÇAMAŞIR MAKİNESİ

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-f14a7fds-a--9kg-yikama-1400-devir-camasir-makinesi-fiyati,59274.html

    BULAŞIK MAKİNESİ

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/bosch-sms68l28tr-bulasik-makinesi-fiyati,162618.html

    ANKASTRE FIRIN

    http://www.hepsiburada.com/silverline-as5051x03-basic-inox-4-gozu-gazli-ankastre-ocak-p-MTSILVAS5051X03BSC?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=Cj0KEQjwid63BRCswIGqyOubtrUBEiQAvTol0al8gPBRVF59L_Vp8NjQgH0QaysXBvzF6bVTWHdFfTgaAq-h8P8HAQ

    ANKASTRE OCAK

    http://www.hepsiburada.com/silverline-bo6115b01-a-enerji-sinifi-69-lt-ankastre-firin-p-MTSILVBO6115?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=Cj0KEQjwid63BRCswIGqyOubtrUBEiQAvTol0QDJeAI5Q2gGm0lGHocerh3suHzU9j4TFYJnjfqVu5gaAhFb8P8HAQ

    Arkadaşlar bu hafta bu setteki ürünleri en uygun bulduğum yerden almayı düşünüyorum. Sizce bu ürünler nasıl. Bunun yerine bunu al diyeceğiniz bi ürün var mı?


    Mrhabalar.

    Buzdolabı seçiminiz gayet güzel. A+++ için fark vermeye gerek yok, A++ versiyonunu da alabilirsiniz. (KGN56AI30N serisi) Hatta üzerinde Bosch yazıyor diye uçuk rakamlar vermeye gerek yok. Aynısının Profilo versiyonu 2600TL civarında (BD3056I3AN)

    Çamaşır makinesinde ben şahsen o kadar bütçeyi yukarı taşıdıktan sonra AEG L87495XFL, Electrolux EWF1497CDW2 veya Bosch WAW28560TR alırdım.

    Bulaşık makinesi bence hakettiğinden pahalı. Üzerine az daha ekleyip Profilo BM6481MG almak daha mantıklı olur, ya da çıkabiliyorsanız AEG F65712M0P alın.

    İnox ocak hayatımda evime asla sokmayacağım bir üründür. Temizliği Çin işkencesi. Tavsiyem cam ocak almanız olur.

    Fırında özel mesajla Zanussi de alabilirim demişsiniz. Zanussi'de sorduğunuz model yerine ZOB35712BK öneririm. Silverline'dan çok daha üst seride bir fırındır. (Fan büyüklüğü, tepsi büyüklüğü, pişirme verimi, fan ses seviyesi vs)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 31 Mart 2016; 19:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin ve diger arkadasların tavsiyesi ile bütün beyaz esyaları tamamladım sadece ankastere ocak kaldı 60 cm den büyük olamaz yerimiz müsait degil mümkünse wok gözlü istiyoruz tavsiyeniz var mı bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim iyi geceler :)
  • Üstadım öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ürünleri nişanlıma gösterdim ama malesef ikna edemedim. Biraz marka takıntısından kaynaklanıyo herhalde. Artık kullancak kişi kendisi yapıcak pek bişey yok :)

    Fırını zanussi sorduğum modeli aldım. Sizin mesajı görmemiştim. Bende ona niyetlendim ama rengini inox istediği için bide uyguna geldiği için ondam aldık hayırlısı artık.

    Ocak noktasında yazdıklarınızı okuttum kendisine. Ben hallederim dedi bakalım ne kadar halledicek :) sıkıntı yok benim açımdan.

    Benim tek kafama takılan bulaşık makinesini kaşıklık bölmesi üstte olan daha uygun inox bi model bulabilir miyim acaba. Yada benim sorduğum ürün model bazında nasıldır bir bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne0n66 -- 6 Nisan 2016; 1:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne0n66 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Ürünleri İstanbul bilişimin sitesinden mi aldınız ? Aldıysanız memnun kaldınız mı ? Bende oradan alışveriş yapacaktım ama çekindim biraz yapmadım
  • Üstadım ürünleri daha almadım. Ama alacağım yer internette en ucuz nerde bulursam orası olacak. Ama internet üzerinden değilde satış yaptığı yerden almak istiyorum. Sporçular şimdi internet siteside kurmuşlar satış yapıyolar. Muhtemelen öyle alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bosch ile arasında ne gibi farklılık var açıklama yapabilir misiniz? Farklılık sadece raf, kapak, gösterge vb. yerlerde mi oluyo yoksa motorda da farklılık var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Hocam bana bosch bayisinide söylenen iki model arasında ufak tefek farklılıklar var olduğu. A++ ile A+++ arasında raflarda kullanılan malzeme, tutacaklar vb. gibi parçalarda farklılık olduğu. Bu konu hakkında ne diyorsunuz. Var mı böyle bir durum??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.