Şimdi Ara

Ankastre mikrodalga fırın tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankastre mikrodalga fırın alacağım. Boy dolabında fırın ve mikrodalga fırın üst üste duracak. Fırını forumdaki uzun araştırmalar ve Candogan Bey'in tavsiyesiyle zanussi almaya karar verdim. Onun üzerine bir de mikrodalga fırın gerekli. Solo bir mikrodalga 150-200 TL iken neden bilmiyorum ama ankastre olanlarda fiyatlar 500 TL'den başlıyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir ankastre mikrodalga fırın tavsiye edebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscreamt -- 18 Ekim 2014; 11:36:41 >



  • zanussı tercih etmenizdeki sebep fiyatımı acaba?
  • Zanussi'de ekstra olarak piliç çevirme özelliği de var. Henüz almadım o nedenle yorum yapamıyorum. Aklımda siemens hb331s2t (Fiyat ve markadan dolayı) modeli ve Zanussi ZOB35712 (piliç çevirme ve pizza modu özelliğinden dolayı) var. Zanussi pek bulunmuyor o nedenle tercih sizin. Siemens ve zanussi arasında başka bariz fark varsa arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • magazasenin M kullanıcısına yanıt
    ben sahıbındende bu lınkte (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-beyaz-esya-arcelik-md-891-i-ankastre-mikrodalga-firin-189221884/detay ) bır avmden kapıda odemelı gelıyor : tek yaptıım sey 0 (530) 749 07 75 numaradan erhan beye telefon acmak oldu ; 160 a buldum kapıda odemelı ve kapıda kargo dahıl toplam odedıgım fıyat 182 ytl oldu,bır hafta kadar bekletıyor gelmesı ancak deger acıkcası ; daha sonra arcelık gelıp kurulumunu yapıyor evınızde ; şimdi biraz urunun özelliklerinden bahsetmek ıstıyorum; oncelıkle cıhazı çok arastırararak aldım;neden ? normal mıkrodalga almak ıstemedım cunku dolaplarımı yaptırmayı dusunuyorum sımdılık set ustu olsun daha sonrasında ankastre olarakta kullanabıleyım ıstedım; arcelık gercekten devrım yaratmıs ; urune bırebır baktıgınızda iç ust kısmında ızgarası yok gıbı gozukuyor ; ancak katalokta var yazıyor ; ılk kurulurken cok uzulmustum ancak kullanma klavuzunu okumaya baslayıp ozellıklerıyle tanısınca ızgaralı yemek pısırme ozellıklı oldugunu ve teknolojının son harıkası oldugunu gordum ; nasılmı ; dıgerlerınden farkı su ; yok efendım kek ıcın 360 derece 5 dakıka bunları ezberlemıs arastırmıstım ancak bu cıhazla hıcbırıne gerek kalmadı ; cunku cıhazda hepsı otomatık konumda ; ılk yaptıgım sey mısır patlatmak oldu borcamda harıka patlatıyor;daha sonra sebze konumu var ve 2 dakıkada brokolı yanınada hayatımda hıc bukadar guzel yemedıgım 3 dakıkalık tereyaglı balık yaptım bes dakıkada servıs tabaım hazırdı; evıne balık et urunu almayan ben evımde kokusuz ve 5 dakıkada deppfrezden cıkardıgım balıgı yaptım; artık 3 gunde bır balık yaparım;baska nemı yapıyor;ekmegın arasına koydugum peynırı arasına az mayonezle 20 sanıye mıkrodalga moduna aldım veee ve ve ekmegım hamburger ekmegının aynı yumusak kıvamına geldı; agız suremeyecegınız kadar sıcak ve peynırler arasında erımıs ; mırcok mıkrodalga gordum ama bukadar basarılı ve bukadar uygun ustelık ınox olanını bulabılecegımı tahmın etmıyordum;cok memnunum kesınlıkle tavsıye edıyorum;tereddutsuz alın ve bana da lutfen bu tavsıyem ıcın ufak bır dua edın yeter :) saygılarımla
     Ankastre mikrodalga fırın tavsiye




  • Teşekkür ederim. Konu eskiydi. Sizin de tavsiye ettiğiniz HB331S2T modelinin bosch marka olanını aldım. Mikrodalga olarakta silverline'ın siyah modelini aldım. Şimdilik gayet memnunum.
  • ebruskhaa E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ilginiz için ve bizi sitemiz ile ilgili güzel ifadeleriniz için çok teşekkür ederiz hizmet anlayışımız müşteri memnuniyeti öncelikli sırasında gelmektedir en uygun ve kaliteli ürün seçeneklerini bulabileceğiniz bir E. mağaza olmaktan çok sevinçliyiz
    Saygılarımla.
    www.bitiklakapida.com
  • bilen arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.

    1- ankastre mikrodalgaların boyutları aynı mıdır?
    2- kaç wattlık almalıyım, enerji sarfiyatları çok farkeder mi?
    3- arçelikin 300 tlye ürünü var, bazı markaların 1500 tlye kadar çıkan ürünleri var
    fark nedir anlayamadım. sadece marka mı, yoksa şekil, sizayn farkı mı?
    4- dikkat etmem gereken başka birşey var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.