Şimdi Ara

Sizce bu ağrının sebebi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere mi açtım yanlış mı açtım bilemiyorum kusura bakmayın yanlış ise.Biraz uzun bi yazı olucak size zahmet okursanız.

İyi akşamlar herkese 3 ay önce spora başlamıştım. 2 ay boyunca çok düzenli şekilde devam ettim. 3. ayda ise adeta telef oldum gidemiyorum 1 aydır.

Bendeki mesele şu şekilde başladı tuvalete çıkamama sorunum vardı. Çok afedersiniz tuvaletimi yapıcam diye kendimi aşırı derecede sıktım zorladım. Yarım saat sonra ise spora gittim. Spordan çıktıktan sonra eve geldim küçük çişimi yaparken bir anda göbek deliğimin olduğu kısıma bi ağrı saplandı böyle karın ağrısı gibi değil sanki birşey saplanıyormuş gibi oldu 2 gün boyunca bu ağrı devam etti. Öksürünce derin nefes alınca gerilince bu acı devam etti daha sonra ise geçti bişeyim kalmadı şimdi. Bu olayın aynısı önceden olmuştu ama ozamanlar spora gitmiyordum. Doktorada gittim hiç bi sorunun yok dedi karın bölgesine ultrason çektiler.

Benim kafama takılan soru şu. Bu acı tuvalette iken kendimi cok zorladığın için mi oldu sizce? yoksa farkında olmadan antreman sırasında yanlış bir hareket mi yaptımda oldu sizce? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse cidden çok sevinirim. Paranoyak oldum valla yine aynısı olacak diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla arada bana da oluyor çok sinir bozucu bi ağrı tam göbek deliğinde.nedenini bilmiyorum kendi kendine geçiyor bir süre sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    Berbat bişey hemde hiç dayanılmıyor acısına.

• bende345 kullanıcısına yanıt
    İlk başta bende fıtık zannetmiştim. 2 farklı doktora gittim ikiside ultrason çekti fıtık olmadığı söylediler. Fıtık durumunda belirgin bi şişlik ve sürekli devam eden geçmeyen bir ağrı oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 18 Ocak 2017; 12:13:47 >
  • Belki karın kaslarına kramp girmiş olabilir ilk akla gelen, doktorların birşey yok demesi iyi haber.
  • Valla bendede squat veya deadlifte yuklendigimde ara sira oluyor gobek deligi civarinda. Iki buklum kaliyorum hatta bazen. Bence basit bi kramp abartilacak bisey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla içimi rahatlattınız bende tırsmıştım baya kesin bişey vardır diye. Anlaşılan bu durum vücudu çok fazla zorlayınca ortaya çıkıyor bundan sonra dikkat ederim artık.@ihtiyarjedi@ClassımDeğilsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.