Şimdi Ara

Sizce boyum fazlamı veya kısamı : Yaş 16 boy 172

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum ideal mi yoksa uzunmu kısamı karar vermedim 65 kiloyum neredeyse hiç yağ yok sayılır sizce ortalama yaş nedir ?

• Boyun 1.77 de kalır spor yapmazsan, Zıpla ve esneme hareketleri yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla spor yapıyorum, zaten atletik bir vücuda sahibim denilebilir 185 olmak istiyorum en fazla
  • daha uzarsın zaten. 20 ye kadar yolu var kasma fazla
  • 16 yaşından sonra 185 olmak normal şartlarda imkansız.
  • bende 15 yaşındayım 175 im kısayım diye laf sölüyom kendime :D
  • Anne+babanızın boyu/2+5 cm size ortalama olarak ulaşacağınız boyu verir tabii ki bu yöntemin herhangi bir bilimsel yanı yoktur çünkü sizin beslenme durumunuz çevre şartlarınız uyku süreniz yatakta geçirdiğiniz saatler boyunuzun uzamasını arttırıp azaltabilir. Erkeklerde boy uzaması genellikle 21 yaşa kadar devam eder fakat bazı durumlarda(hormon seviyesi,kemiğin erken kapanması gibi) boy uzaması erkenden durabilir. Boyunuz sıkıntı edeceğiniz kadar da kısa değil. Kendinizi bu yüzden fazla üzmeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hergün spor yapıyorum basket, şınav, mekik, barfiks, dambıl ve ayaklarıma ağırlık bağlayıp borudan sarkıyorum.Babamın boyu 1,93 annemin boyu 1,60 şu anki boyum 1,88
    ve yaşım 16 süt ürünlerini ve balık severim acaba daha ne kadar uzarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithancivgin

Boyum ideal mi yoksa uzunmu kısamı karar vermedim 65 kiloyum neredeyse hiç yağ yok sayılır sizce ortalama yaş nedir ?

Boyun normal kardeşim birde babana sor bakalım en çok hangi dönem uzamış.
  • Doğal olarak boyum normal ozaman dediklerinize göre, teşekkür ederim :)
  • 4 gün sonra 17 yaşıma giriyorum boy 187
  • La sukredin ben lise 2 160 hic sukrettinmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steteskop

Anne+babanızın boyu/2+5 cm size ortalama olarak ulaşacağınız boyu verir tabii ki bu yöntemin herhangi bir bilimsel yanı yoktur çünkü sizin beslenme durumunuz çevre şartlarınız uyku süreniz yatakta geçirdiğiniz saatler boyunuzun uzamasını arttırıp azaltabilir. Erkeklerde boy uzaması genellikle 21 yaşa kadar devam eder fakat bazı durumlarda(hormon seviyesi,kemiğin erken kapanması gibi) boy uzaması erkenden durabilir. Boyunuz sıkıntı edeceğiniz kadar da kısa değil. Kendinizi bu yüzden fazla üzmeyiniz.

Kardes bnm boy 160 anne 167 baba 167 abi 185 uzarmiyim ergenliğe girmedim ama abim felan ergenliğe girince 30cm boy atti ??

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcngngr

quote:

Anne+babanızın boyu/2+5 cm size ortalama olarak ulaşacağınız boyu verir tabii ki bu yöntemin herhangi bir bilimsel yanı yoktur çünkü sizin beslenme durumunuz çevre şartlarınız uyku süreniz yatakta geçirdiğiniz saatler boyunuzun uzamasını arttırıp azaltabilir. Erkeklerde boy uzaması genellikle 21 yaşa kadar devam eder fakat bazı durumlarda(hormon seviyesi,kemiğin erken kapanması gibi) boy uzaması erkenden durabilir. Boyunuz sıkıntı edeceğiniz kadar da kısa değil. Kendinizi bu yüzden fazla üzmeyiniz.

Kardes bnm boy 160 anne 167 baba 167 abi 185 uzarmiyim ergenliğe girmedim ama abim felan ergenliğe girince 30cm boy atti ??

Hocam belirttiğim gibi ordaki hesap sadece basit bir hesap. Abiniz uzamış ona benzer bir program ile siz de uzayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GannicusS

Hergün spor yapıyorum basket, şınav, mekik, barfiks, dambıl ve ayaklarıma ağırlık bağlayıp borudan sarkıyorum.Babamın boyu 1,93 annemin boyu 1,60 şu anki boyum 1,88

Benim normal barfiks çekerken bile ellerim acıyor , ayağına ağırlık bağlayıp nasıl duruyorsun , kaç dk dayanabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

16 yaşından sonra 185 olmak normal şartlarda imkansız.

O nasıl oluyor ?
    Ben daha yeni 15'e girecem 1 ay var lise 1'im boyum 1.75 1.76 bişey ve okulda öyle uzun falanda degilim genelden uzunum ama senden uzun olanda çok kişi var belki kilolu olduğumdan ben öyle farkediyor olabilirim 178 185 falan arkadaslar var.

• quote:

O hesapla 173.5 olmam lazim daha 15 yasinda 175-176 cm boyum var süt ürünleri çok yerdim ama küçükken

• Dikkat etmemişsin anlaşılan tabiiki insanlar 185 boyun üzerinde olabilir.
    Benim öyle dememin nedeni yigithancivgin adlı arkadaşın verdiği bilgilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Hergün spor yapıyorum basket, şınav, mekik, barfiks, dambıl ve ayaklarıma ağırlık bağlayıp borudan sarkıyorum.Babamın boyu 1,93 annemin boyu 1,60 şu anki boyum 1,88

Benim normal barfiks çekerken bile ellerim acıyor , ayağına ağırlık bağlayıp nasıl duruyorsun , kaç dk dayanabiliyorsun

Evet hocam ellerim soyuldu gören yanlış anlıyor ayağıma 5kiloluk dambıl bağlıyorum 2-3 dakika bekliyorum ve 2-3 kez tekrarlıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

quote:

Evet hocam ellerim soyuldu gören yanlış anlıyor ayağıma 5kiloluk dambıl bağlıyorum 2-3 dakika bekliyorum ve 2-3 kez tekrarlıyorum.

Etkisi nasıl peki , fark var mı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.