Şimdi Ara

Sizce benim sorunum nedir? Tavsiyeler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba öncelikle. Bu konuda sizlerle sorunumdan bahsetmek istiyorum kısa tutmaya çalışacağım.

Öncelikle 17 yaşındayım, uzun boylu ve şişmanım klasik bir dh üyesiyim işte. tipim nasıl ss li konum vardı ona bakabilirsiniz bana göre tipim kötü ama bununla ilgili bir sıkıntım yok.

Yazdıklarımda cidden ego yok, olduğu gibi yazıyorum. çünkü bir beklentim yok konuya mesaj gelmeyeceğini ve kimsenin bu yazıları okumayacağını da biliyorum.

Ben toplumdan olabildiğince kaçıyorum daha doğrusu okuldaki toplumdan vs. çünkü muhabbetleri beni çok sıkıyor ve ilgimi çekmiyor. Ama adamlar iyi ve asla bana gelme demiyorlar dışlamıyorlar ama ben onlardan kaçmak için fırsat arıyorum toplu olarak oturdukları zaman gidip başka bir yerde çoğunlukla tek başıma oturuyorum. Muhabbetin döndüğü ortamdan ışık hızıyla uzaklaşıyorum yani olay beni dışlamaları kesinlikle değil dediğim gibi bu yazıdan bir beklentim yok.

Zeka konusuna gelirsek, kesinlikle kendimi zeki biri olarak görmüyorum hatta zeka kavramına bile inanmıyorum. Her insanın dahi olabileceğine inanıyorum. Küçükken hep aptal olarak yargılandım.

Gittikçe kötüleştiğimi hissedebiliyorum. Ailem biraz sorunlu, abim şizofreni annem tarafında ise aklını kaybeden sayısı çok. baba tarafı da muhafazakar kesim biraz cahil öğretileriyle yetiştirilen bir kesim bilirsiniz.

Hiç sevgilim olmadı çünkü çok çocukça geliyor ben tartışabileceğim birlikte düşünebileceğim hayal kurabileceğim yıldızları izleyebileceğim bir kız arkadaş istiyorum diyebilirim ama olmasa da olur çünkü kendime yetiyorum.

Haftasonları tek başıma dışarı çıkıp geziyorum. Arkadaşımı da alıp gezebilirim ama almak istemiyorum tek başıma kulaklığı takıp gezmek daha güzel geliyor hem de bir şeyler düşünmek için fırsatım daha çok oluyor çünkü arkadaşımla konuşabileceğim şeyler çok sınırlı ve boş.

Gerektiği zaman konuşuyorum çok ve boş konuşmayı sevmiyorum. Tamamen toplumla bambaşka zevklere sahibim. Okulda hocamız deneme, eleştri vs. yazmamızı istediği zaman her zaman sorunlardan ve yanlışlardan bahsederim, sistemi eleştiririm. Sınıfın ortalamasından hocaya göre çok çok üst düzey yazılar çıkarırmışım, bilmiyorum.

Benimle ilgili görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi şöyle yapalım, yazdığın bu ergensi destanı 5 yıl sonra tekrar oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage*

Şimdi şöyle yapalım, yazdığın bu ergensi destanı 5 yıl sonra tekrar oku.

Okumadan post girme be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: i need drugs

quote:

Okumaya lüzum yok göz ucuyla bakınca toplumumuzda doruklarında yaşanan ergen tramvalarindan biri olduğunu anlıyor insan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i need drugs

quote:

Okumaya lüzum yok göz ucuyla bakınca toplumumuzda doruklarında yaşanan ergen tramvalarindan biri olduğunu anlıyor insan.

he kardeş

edit: diğer postlarını okudum gıcıklığına kışkırtıcı post giriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i need drugs -- 2 Mart 2015; 8:32:11 >

• nick
  • kardeş bende senin gibiyim. dershanede, lisede, vs hiç tarzım olmayan ilgimi çekmeyen muhabbetler vs. ama hayatta kalmak için adapte olmak zorundasın. gider çocuklarla muhabbet ederim ama aslında hiç ilgimi çekmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce fazla mı istiyorum...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madem sınıf ortalamasına göre üst düzey yazılar yazıyorsun, madem genelde yalnızsın; sen de bişeyler yazmaya başla o zaman. bolca oku ve bolca yaz. bakarsın bunu ilerletmişsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.