Şimdi Ara

Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında WeMade Wigglypuf benim hesabım fakat arkadaşıma vermiştim Auditoreas ta benim hesabım arkadaşım afk kaldı hadi ona tamamda takımda ben böyle oyunun deyip trolleyip feedledi durum bu bu oyunu bile kaybettim = iyi oynasanda lose kötü oynasanda lose başka bir şey değil
     Sizce ben bu durumda ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigglypuf -- 10 Şubat 2014; 19:32:11 >

• GeeGee 1vs9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacak bişey yoktur bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikei

yapacak bişey yoktur bazen

+1
  • bazen bir şey yoktur yapacak.
  • Dostum normal gameleri bence bu kadar takma sinirlenmeye değmez boşver rahatla. Zaten ranked de değil puan gitmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHs SouhcNi

Dostum normal gameleri bence bu kadar takma sinirlenmeye değmez boşver rahatla. Zaten ranked de değil puan gitmemiş

hesap şuan unranked sezon 4 teki 10 maçı atmadım 1250 gizli elosu var fakat ranked girmeye böyleleri yüzüne korkuyorm yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme ne kadar vermeliyim?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendine düzgün bir jungle bul support oyun oyna ikiniz taşıyabilirsiniz oyunu, veya soloya geç tank olunca rahat olursunuz. Biz arkadaşla top mid yapıyoruz (insanlar top mid mi olur diyor ama oluyor) kayle + shen ölümsüz takım :P

• 24 tane killi almayıp takımına bıraksaydın belki bir şey olurdu. bir zed bir de khalar yüzünden ne oyunlar gidiyor. kaldı ki bu durumda zaten 4v5 oynamışsınız zaten yırtsanda karşı mal olmadığı sürece almanız zor olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Bilmem Beyin Bilir

24 tane killi almayıp takımına bıraksaydın belki bir şey olurdu. bir zed bir de khalar yüzünden ne oyunlar gidiyor. kaldı ki bu durumda zaten 4v5 oynamışsınız zaten yırtsanda karşı mal olmadığı sürece almanız zor olurdu.

takımın bilerek feedlediğini yazdım oraya asistlerine bakarsan anlarsın ayrıca bu kişiler farmdamı yapamadı ? annie farmına dikkat bu arada mid oynadı
  • yoktur bişey bazen yapacak
  • yapacak bir bazen yoktur şey
  • Flash almalısın.
  • birşey yoktur yapacak bazen
  • nidlee al arkadaşına q at
  • zedde w olduğundan dolayı ihtiyaç duymuyorum ışınlan daha iyi oluyor farmdan geri kalmamak için.
  • Arkadasına işkence edeceksin ve bir daha yanına gelemeyecek ..
  • Darius alıp hepsine teq atmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Feeder TR -- 10 Şubat 2014; 20:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Darius alıp hepsine teq atmalısın.

isim op yoksa oyundakilerden birimisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL WeMade Wigglypuf

quote:

Orijinalden alıntı: Best Feeder TR

Darius alıp hepsine teq atmalısın.

isim op yoksa oyundakilerden birimisin ?

Yes

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.