Şimdi Ara

'Sizce aşk nedir?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ecay

Onu binlerce kişi arasından tek bakışta seçebilmektir.

Buna biraz takviye yaparak onun senin görmemesidir aynı zamanda.... bkz. Platonik Aşk :)
  • kanadadaki araştırmalara göre koşulsuz seven insanlar mutlu oluyomuş.. yanılıyolar mı acaba?? bkz: bizim insanlar..
  • hastalık
  • cinsellik dürtüsü
  • yaşın bir yere gelip , kendini hazır hissetmektir bu olunca önüne gelene takılıp kalırsın buna aşk deyip kendini kandırırsın bir nevi fizyolojik bi duruma giydirilen hikayedir
  • Aşk en ilkel duygulardan olan cinselliğin yüce bir olgusu olarak dışa vurumudur orta çağ avrupasında gururlu burjuva sınıfı tarafından ortaya çıkmıştır...

günümüzde ise daha çok ticari bir araç olarak görülmekle birlikte genelde ergenlik çağındaki gençlerin acı çekmesine sebep olan duygu çeşitidir..
  • ilk görüşte "çirkin lan bu kız ama dur yine de biraz kendime baktırıp egomu tatmin ediyim ehehehe " diyip sonra o kıza çok kötü aşık oldup 1 sene gözü yaşlı dolaşmaktır.

Allah belamı versin
    Onunkini de
  • Çok kısa bir açıklaması var bu aşkın: " Döte giren şemsiye açılmaz. " aynen böyle bir şey işte aşk...
  • Eski anlamını yitirmiş durumda bir zamanlar güzel,hoş,iyi birşey olarak bilinirdi fakat genel olarak günümüzdeki karşılığı

Bir insanın seni kullanmasına göz yummana sebep olan iğrenç birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 14 Nisan 2009; 0:03:49 >
  • Aşk, insanın kendine yakışanı giymesidir...
  • beyinde oluşan kimyasal bir süreç, bu süreç sonunda tamamen değişen hayat, bu hayatın sonunda sap gibi kaldığın yalnızlık, o yalnızlığın sonunda dayanamayıp kendini dışarı atman, dışarı atmanla birlikte o kimyasal süreci tetikleyecek unsuru bulmak...

işte kısaca kimyasal bişey
  • Aşk bir hastalıktır.
    Ben hayatımda 3 kere aşık oldum 2'si çok çok yanlış insanlardı 1 tanesi ise şanssızlıklar sonucu bitti. Gerçek aşk ama cidden hastalıktır. Uyutmaz, odaklandırtmaz, kafanızdan çıkmaz. Ondan nefret eder bir yanınız size bunları çektirdiği için ama diğer yanınız onsuz olamaz, düşünmeden edemez. Ayrıca aşık olduğunuz kişiye kavuşunca bu aşk biter. Yani geçici bir tutkudur. Aşka inanırım ve aşık bir insanım ama bu güzel birşey değil iyi bir duygu değil zararlı bir hastalık bana göre.
  • Aşk hertürlü duyguyu içinde bulunduran bir istekdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

iki ucu *oklu değnek

• anlatılmaz...yaşanır.....
  • quote:

ilk görüşte "çirkin lan bu kız ama dur yine de biraz kendime baktırıp egomu tatmin ediyim ehehehe " diyip sonra o kıza çok kötü aşık oldup 1 sene gözü yaşlı dolaşmaktır.

İşte bunu beğendim. Benim şu an ki durumumu özetliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Aşk bir hastalıktır.
    Ben hayatımda 3 kere aşık oldum 2'si çok çok yanlış insanlardı 1 tanesi ise şanssızlıklar sonucu bitti. Gerçek aşk ama cidden hastalıktır. Uyutmaz, odaklandırtmaz, kafanızdan çıkmaz. Ondan nefret eder bir yanınız size bunları çektirdiği için ama diğer yanınız onsuz olamaz, düşünmeden edemez. Ayrıca aşık olduğunuz kişiye kavuşunca bu aşk biter. Yani geçici bir tutkudur. Aşka inanırım ve aşık bir insanım ama bu güzel birşey değil iyi bir duygu değil zararlı bir hastalık bana göre.

Çok doğru demişsin hocam gerçekten de kavuşunca bitiyor çok zararlı bir şey. aşkın tanımını tam olarak yapmış LJ arkadaşımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 14 Nisan 2009; 1:20:50 >

• Aşk hormonların etkisiyle oluşan içgüdüsel birşeydir. 24 yaşıma kadar edindiğim tecrübelerime dayanarak istenildiği takdirde rahatlıkla kontrol edilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum. Kendini kaptıranlar kontrol etmek istemiyorlar sonrasında zaten kontrol edilemiyor. Otokontrolünüz yüksekse aşk acısı denilen şeyi yaşamazsınız.
  • Durmadan düşünmektir bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.