Şimdi Ara

Sizce arçelik bilgisayarımı satayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Arçelik ANB 5670 dizüstü bilgisayar var. Alırken dahili webcam, dvd-rom writer gibi özellikler var diye aldım. 7 aydır sorunsuz kullanıyorum ancak markadan dolayı endişelerim var sizce elden çıkarayım mı? Yoksa kullanmaya devem mı edeyim?

• kardeş zaten satsanda bayağa bir kaybın olur alacak adamda senin gibi tedirgin olacaktır işini görüyorsa kasın derim tabi özellikleri nedir yazzmamışsın
  • özellikleri:

1.73GHz processor
    367 MHz, 504 MB RAM
    60 GB Harddisc
    Dahili webcam
    DVD ROM/R/RW
  • kımse para vermez yazık olur..işini goruyosa dursun bence
  • Merhaba
    ben bundan önce Arçelik laptop kullanıyordum. Modeli aklımda değil. 15.4 1.5 Centrino 40 gb Hd 512 Ram 64 Ekran kartı var idi.
    Onu kardeşime verip kendime yeni bir laptop alacaktım. Arçeliği görenler buzdolabın güzelmiş falan diye kafa buluyordu.. Yani takılmak için...
    Kardeşime verdim onu ve bu sefer iyi bir laptop olsun dedim gittim 2000 YTL den daha fazla bir meblağ tutan HP PAVILION 6185 aldım. Özellikler süper, görüntü süper, her şey tam görünüyor. Markada karizma... Özellikleri : core2Duo 1.83
    1 gb Ram
    120 gb HD
    256 MB Ekran kartı

ama sonuç vahimdi Laptop ötüyordu.. Alttan cızzzzzzz diye bir ses. Harddisk sürekli çalışşıyor kendi kafasına göre takılıyor anlyacan sürekli işlem yapıyor arada bir yay fırlatma sesi gibi ses çıkarıyor. Fan arkadan koroya eşlik ediyor ve o müthiş üfürmeleri ile koro elemanlarınıyalnız bırakmıyor. Şarz ise en fazla sadece nette gezerek bir de müzik açarak en fazla 1.30 - 1.45 saat gidiyordu... Kameraası 1.3 mp fakat görüntü ya çok parlak ya çok karanlıktı... Anlayacan bir çok sorun teknik servisi arıyorsun cızzz sesine bu boardun çalışma prensibi dediler.. Kamera zaten pek kaliteli değil dediler... Yurtdışına mesaj attım şunu update bunu güncelle derken sonuç negatif... Bu forumda DV6000 kullanlar derneği adı altında bir forum açıldı bir bak istersen. enson 36. sayfadaydı şimdi bilmiyorum.. Yani anlayacan iş markada değil bence... gittim sattım HP yi teknosada 2.600 YTL olan HP 6185 sata sata 1.875 sattım... Şimdi eskiden hiç sorun çıkarmayan Arçelik marka laptop gibi bir makina bakıyorum. Uygun fiyata satarsan alabilirim...

Sorun olmayan makinayı niye satıyorsun. Bence satarsanda markaya göre değilde modeli arattır forumlarda en az problemli olanı en çok kullanılıp tavsiye edilen bir makinayı al.... benden bu kadar...

• Ben bu bilgisayarı taksitli olarak 2000 YTL ye aldım. borcunu bitşrdşm. sanırım yeni arayış içerisindeyim. ama leseripes arkadaşıma çok teşekkür ederim beni çok aydınlattınız.
  • Arkadas hp almis turkiyedeki en sorunlu marka buyuk talihsizlik baska markalara bakarsan ve zarar etmeden satarsan daha iyi bir sonuc elbette alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop sizce nasıl ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.