Şimdi Ara

Sizce alınır mı ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce bu cihaz alınır mı 2.el den 800tl ye "SONY VAIO VPCEC3L1E/WI"

http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VPCEC3L1E/WI

şimdiden teşekkürler :)

• yardım edebilecek birisi yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

yardım edebilecek birisi yok mu arkadaşlar

Şahsen ben o cihazın ikinci eline o kadar para bayılmam en fazla 650 tl verilir ben ce biraz daha koy sıfır bi notebook al ayrıca kullanım ne oyun mu standart kullanım mi ayrıca o cihazda oyun oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

quote:

Şahsen ben o cihazın ikinci eline o kadar para bayılmam en fazla 650 tl verilir ben ce biraz daha koy sıfır bi notebook al ayrıca kullanım ne oyun mu standart kullanım mi ayrıca o cihazda oyun oynanmaz

oyun için masaüstüm var hocam bununla yatıp kebapp bi şekilde internete girmek müzik sistemini bağlayıp müzik dinlemek sonra fl studio'da dubstep yapmak istiyorum film falan internet ve bi kaç program için anlıcağınız :) 700'e düşürmesini söylesem mi ki cihazın fiyatını ?
  • quote:

quote:

quote:

oyun için masaüstüm var hocam bununla yatıp kebapp bi şekilde internete girmek müzik sistemini bağlayıp müzik dinlemek sonra fl studio'da dubstep yapmak istiyorum film falan internet ve bi kaç program için anlıcağınız :) 700'e düşürmesini söylesem mi ki cihazın fiyatını ?

700 e alınabilir şekli fln güzel laptop, biraz fan sesi sıkıntısı yaşayabilirsin. Yalnız hoparlör almanda şart o modellerin speakerları berbat derecede kötü ses veriyor. Onun dışında 700 TL gayet uygun, eğer cihazın bi sorunu bi sıkıntısı yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

quote:

quote:

quote:

700 e alınabilir şekli fln güzel laptop, biraz fan sesi sıkıntısı yaşayabilirsin. Yalnız hoparlör almanda şart o modellerin speakerları berbat derecede kötü ses veriyor. Onun dışında 700 TL gayet uygun, eğer cihazın bi sorunu bi sıkıntısı yoksa.

Hocam zaten harici ses kartı alıp 5+1 bağlamayı düşünüyorum müzik sesinden fazla fan sesi duymam ben :D adamla konuşayım bakayım fiyata nedicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.