Şimdi Ara

Sizce açıkta kalır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en düşük sıralamalı yazdığım yer 8k gerimdeki Muğla Sıtkı Koçman Ceng. 10 kişi de kontenjanı artmış. Onun dışında yazdıklarımın da çoğu yeni açılan bölümlerden yani kumar gibi oldu biraz. Açıkta kalabilir miyim? Yazmış olmak için de daha çok yer yazmak istemiyorum 15 tercih yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihtimal var hocam
  • 2 tane daha muğlanın gerisinde yer yaz garantiye al hocam
  • Hocam sana önerim altları da doldur. Yazmış olmak için de doldur. Listenin en altına at. Onlar gelirse kayıt yaptırmak zorunda değilsin nasılsa. İyice düşünüp taşınırsın. Beğenmezsen gitmezsin ama kalsın, ne zararı var? Belki ileride keşke X'e gitseysim, puanını çöpe attım dersin.

Mesela ben 13k yaptım, listedeki ilk 6 tercihim benim istediklerim 5 tane de 25-30k arası doldurdum listenin sonuna. Kime zararı var dursun sonda yavrucaklar 😂

"Sen 11 ben 15 doldurdum, ne diyorsun salak" deme, sehir dışı istemediğim için seçeneklerim az benim o yüzden 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 25 Temmuz 2019; 16:43:46 >
  • 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Yok kral haklısın da şimdi sen 13k sın 20 30kda çok oynamaz da ben 60klardayım burada oynar işte aga sonra gidip 80 90klık yere girmiyim sıkıntı çıkmasın :D

• Aga dediğim gibi sonlara yazacaksın, boşta kalmaktansa ben bunu beğenmedim gitmiyorum ulenn diyeceksin

aman aga bu sınav sisteminde kırık obp duman eder zaten yüksek değil :D yazıyım da çıkarsa da giderim bari napayım. ama muğla gelir gibi ya en kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    5 yıl önce açıldı
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah istediğin yer gelir kardeşim

inşallah kral senin de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.