Şimdi Ara

Sizce 11. sınıfta sıkarak diş hekimliği olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Şuan 11. sınıf/sayısal okuyorum.440 ile alan bi anadolu lisesinde okuyorum.
    1. dönem YGS çalışmaya başladım ve bu dönem Türkiye Geneli Güvender Sınavına girdim.YGS2 ve YGS1'de yüzdelik olarak %39 civarlarındayım ve bu sınav gerçek ygs'den 3 hafta önce yapıldı belirtmek isterim yani tüm 12ler çalışmış bir şekilde girdi.Benim derslerim 9da iyi değildi sadece 1 dönemde biraz ygs çalışarak girdim bu sınava.
    Aranızda deneyimli olanlar vardır elbet, yüzdelik dilimim (Güvenderde %40'a girmiş olmam)11. sınıf, ygs konularının %25ini bitirmiş bir şekilde nasıl?Yazın çok sıkmayı düşünüyorum özellikle YGS.Sizce Diş hekimliği olur mu dersiniz? :) Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Ya da çalışma konusunda fikir filan verirseniz...

• Yazın YGS yi bitirirsen, sınava kadar hergün bir deneme seni YGS de hayal edemeyeceğin bir yere taşır. Yıl içinde de tek yapman gereken LYS çalışıp ilk sınav bittikten sonra bunun denemelerini çözmek olur. 11. Sınıf birşeyler yapmak için cidden çok erken. Söylediğin kadar kararlıysan tıp bile gelir sana.
  • 11. sınıfta olmama rağmen YGS ortalamam her ne kadar %40larda olsa bile puanım 315 en fazla.Şuanda puanlara bakınca da diş hekimliği en az 470lerde bende o yüzden şimdiden çalışmaya başladım.İnşallah söylediğin gibi olur teşekkürler yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

11. sınıfta olmama rağmen YGS ortalamam her ne kadar %40larda olsa bile puanım 315 en fazla.Şuanda puanlara bakınca da diş hekimliği en az 470lerde bende o yüzden şimdiden çalışmaya başladım.İnşallah söylediğin gibi olur teşekkürler yorumun için

Çok kasmayın ya Yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.