Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhat1537

şuanda da modeminize erişilemiyor. 192.168.1.1 ip çalışmıyor sayfa görüntelenemiyor. ayrıca dün akşam dediklerinizin hepsini zaten yapmıştım. ona rağmen bağlayamadım.

Sayın ferhat1537,

Son olarak cihazın yazılımını güncelleyip sonrasında tekrar kurulum yapmanızı tavsiye edebiliriz.

Yazılım güncelleme:

Cihaza yazılım yükleyebilmek için donanım versiyonunu kontrol etmeniz gerekmektedir. Donanım versiyonu cihazın altında yer alan etiketlerde yazmaktadır. Örn; Ver:1.0 ya da V1 gibi.

Yazılım

V1:http://www.tp-link.com.tr/Resources/software/TD-W8951ND_V1.0_111125.zip

V3:http://www.tp-link.com.tr/Resources/software/TD-W8951ND_V3_110721.zip

V4:http://www.tp-link.com.tr/Resources/software/TD-W8951ND_V4.0_120614_TR.zip

V5:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8951ND_V5_141114.zip

V6:http://www.tp-link.com.tr/resources/software/TD-W8951ND_V6_141027.zip

Güncelleştirme işlemine başlamadan önce lütfen aşağıdaki talimatları dikkate alınız.

 Doğru firmware(yazılımı) cihazınıza yüklemek için öncelikle cihazınızın donanım versiyonuna uygun FW'i belirlediğinizden emin olunuz. Aynı modele ait farklı donanım versiyonu için uygun olan hatalı bir Yazılım (FW) Güncellemesi sonucu cihazınız zarar görebilir ve garanti dışı kalabilir.
     Yazılım (FW) güncellemesi sırasında cihazınızı KAPATMAYINIZ.
     Yazılım (FW) güncellemesi işlemini KABLOSUZ bağlantı ile YAPMAYINIZ.
     Yazılım (FW) güncellemesi için kullanılacak dosyayı ayıklamak için WinZIP veya WinRAR benzeri bir yazılım kullanınız.
     Yazılımı cihaza yüklemeden önce Maintenance>Firmware sayfasında Romfile Backup’taki ROMFILE SAVE ile ayarlarınızı yedeklemeyi unutmayınız.

“Bakım→Firmware” seçimini yapın, ekranda, Yönlendirici için cihaz yazılımını güncelleyebilirsiniz (Şekil 4-52). Yüklemek istediğiniz yazılım ya da cihazın yapılandırma ayarlarını içeren romfile'ın bilgisayarın sabit diskinde olduğundan emin olun. Sabit diski bulmak ve güncel yazılım veya romfile’ın yerini tespit etmek için Gözat düğmesine tıklayınız.

Yönlendiricinin yazılımını güncellemek için, aşağıdaki adımları izleyin:
    Adım 1: Güncelleme dosyasının yolunu ve adını “Yeni Yazılım” alanına girin. Veya güncelleme dosyasını bulmak için Gözat düğmesine tıklayın.
    Adım 2: GÜNCELLE düğmesine tıklayınız.

Not:
    1) Yönlendiricinizin yazılımını yükselttiğinizde mevcut yapılandırmalar silinebilir, bu yüzden yazılımınızı güncelleştirmeden önce yönlendiricinizin mevcut ayarlarını yedekleyiniz.
    2) Yazılım güncellenirken, yönlendiriciyi kapatmayın ya da RESET düğmesine basmayın.
    3) Güncelleme bittikten sonra yönlendirici yeniden başlatılacaktır.

Saygılarımızla,
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 26 Şubat 2015; 12:11:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurozan

MeRhabalar
    Ben yeni ttnet e abone oldum ve sizin modeminizi verdiler ama internette w9970 modem hakkında neredeyse hiçbirşey yok,
    Öncelikle bu modemin firmare güncellemesini nerden yapıyorum,
    2. olarak modemdeki wan portunu direk pc me bağlayıp ,usb den modeme bağladığım harici disklerime gigabit hızında erişmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım.
    .yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sayın cumhurozan,

TD-W9970 model numaralı Kablosuz ADSL Modem Routerlar kampanya dahilinde taahhütlü olarak verilmekte olup bu cihaz ile ilgili her türlü yazılımsal ve donanımsal sorunlarınız ile ilgili 444 80 20 veya 444 0 294 numaralı telefonu arayınız veya modemdestek@sentim.com.tr, modem_destek@sentim.com.tr e-mail adreslerinden teknik destek ile iletişime geçiniz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılarımızla,

• kolay gelsin ttnet kampanyasında verilen tplink td 864w modem fiber interneti desteklermi acaba
  • Merhaba Dün TD-W9980 modem aldım ve kurulumunu yaptım .Ağda sıkıntı yok , Fakat internete bağlanmadı.TTnet müşteri hizmettlerini arayıp görüştüm .bilgisayarımım dns nuamrasını değiştirdiğimizde (ttnetin dns adresini yazdık) düzeldi .

Fakat bu işlemi ağdaki diğer pc lere de yapmam gerekti . modem arayüz üzerinde çözümü varmıdır? ya da kurulumu mu yanlış yaptım.

Ayrıca dairemin üst katındaki diğer dairemdede wa850 menzil genişletici kullanıyorum .Üst katta da ağ var , ağa girebiliyorum fakat internete bir türlü bağllanmıyor. Yardımcı olmanızı dilerim .VDSL hat kullanıyorum

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veerzaara

kolay gelsin ttnet kampanyasında verilen tplink td 864w modem fiber interneti desteklermi acaba

Desteklemez yeni modem almanız gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: branduko

Merhaba Dün TD-W9980 modem aldım ve kurulumunu yaptım .Ağda sıkıntı yok , Fakat internete bağlanmadı.TTnet müşteri hizmettlerini arayıp görüştüm .bilgisayarımım dns nuamrasını değiştirdiğimizde (ttnetin dns adresini yazdık) düzeldi .

Fakat bu işlemi ağdaki diğer pc lere de yapmam gerekti . modem arayüz üzerinde çözümü varmıdır? ya da kurulumu mu yanlış yaptım.

Ayrıca dairemin üst katındaki diğer dairemdede wa850 menzil genişletici kullanıyorum .Üst katta da ağ var , ağa girebiliyorum fakat internete bir türlü bağllanmıyor. Yardımcı olmanızı dilerim .VDSL hat kullanıyorum

Saygılarımla.

Eğer pc lere verilmiş manüel bir dns yoksa bütün pc ler modem üstündeki dns yi kullanir
    Eğer modem degistiyse 850re cihazı yeniden kurmak gerek

• quote:

kolay gelsin ttnet kampanyasında verilen tplink td 864w modem fiber interneti desteklermi acaba

Sayın veerzaara,

TD-864W cihazı sadece ADSL hattını desteklemektedir.

Saygılarımızla,
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hiçbir pc de dns yok hepsi otomatikde.

wa850 cihazını baştan kurmuştum . doğrudur.

Ama halen sorun evam ediyor.
  • quote:

Merhaba Dün TD-W9980 modem aldım ve kurulumunu yaptım .Ağda sıkıntı yok , Fakat internete bağlanmadı.TTnet müşteri hizmettlerini arayıp görüştüm .bilgisayarımım dns nuamrasını değiştirdiğimizde (ttnetin dns adresini yazdık) düzeldi .

Saygılarımla.

Sayın branduko,

TD-W9980 otomatik olarak kullanmış olduğunuz internet firmasından aldığı dnsleri bağlanan cihazlara atamaktadır. Bu durumda kurulumu tekrar yapılandırmanızı tavsiye edebiliriz.

www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video5
    linkinde yer alan VDSL Modem kurulumu isimli videoyu takip ederek tekrar kurulumunuzu gerçekleştirin. Elle dns girdiğiniz cihazları tekrar otomatiğe alıp kontrol edin, sorunun devam etmesi durumunda bizimle tekrardan irtibat kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Merhaba hiçbir pc de dns yok hepsi otomatikde.

wa850 cihazını baştan kurmuştum . doğrudur.

Ama halen sorun evam ediyor.

İp ayarlariniz nasil

• bana önerebileceğiniz bağlantı sorunu çıkarmayan fiber modem varmı acaba kablolu olarak kullanmayı düşünüyorum wireless gücünden ziyade kablolu olarak güçlü bağlantı kurabilen bir modem tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

TTnet 'in verdigi Tp-Link TD854W modem surekli internetten dusuyordu. Onun icin Tp-Link TD-W8968 modeminizi satin aldim fakat modeme kullanici adini yazip giris yapmama ragmen kesinlikle internet gelmiyor. TTnet ile yaptigim gorusmede Ip alamadigini soyledi ama eski modemi tekrar denedigimde baglanabiliyorum. Sorun sizce nerede olabilir ?
    simdiden tesekkurler.

Sayın Hok2013,

TD-W8968 cihazınız içinhttp://www.kolaykurulum.net/video3 linkinde yer alan videolu anlatımdan faydalanarak doğru kurulumu gerçekleştirebilirsiniz,

Saygılarımızla,

Biraz gec cevap verdim ama deneyip sonucu size bildiririm tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4 nokta

quote:

Orijinalden alıntı: Hok2013

TTnet 'in verdigi Tp-Link TD854W modem surekli internetten dusuyordu. Onun icin Tp-Link TD-W8968 modeminizi satin aldim fakat modeme kullanici adini yazip giris yapmama ragmen kesinlikle internet gelmiyor. TTnet ile yaptigim gorusmede Ip alamadigini soyledi ama eski modemi tekrar denedigimde baglanabiliyorum. Sorun sizce nerede olabilir ?
    simdiden tesekkurler.

Kullanıcı adi sonuna @ttnet ekliyormusunuz

Ben cevap verene kadar adam uzaklastirma almis :) yazmaz olurmuyum yaziyorum ama icraat yok. Modemin turkceside yok sadece ingilizce zorlaniyorum onun icin

• elimde tp-link 5210g ve tp-link swich var catidan gelen Wi-Fi sinyalleri 5210g ile alip swich ve 5110g ile hem kablolu hemde kablosuz olarak dağıtmak istiyorum fakat tp-link 5110g yi satan bir yer bulamıyorum

5110g yerine önenerebileceğiniz başka bir cihaziniz var mi ayni kalitede..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuralkan

elimde tp-link 5210g ve tp-link swich var catidan gelen Wi-Fi sinyalleri 5210g ile alip swich ve 5110g ile hem kablolu hemde kablosuz olarak dağıtmak istiyorum fakat tp-link 5110g yi satan bir yer bulamıyorum

Tp-link 7210n 150 mbps
  • quote:

bana önerebileceğiniz bağlantı sorunu çıkarmayan fiber modem varmı acaba kablolu olarak kullanmayı düşünüyorum wireless gücünden ziyade kablolu olarak güçlü bağlantı kurabilen bir modem tavsiye edermisiniz

Sayın veerzaara,

Kullandığınız hattınız VDSL ise şuan VDSL uyumlu olan modelimiz TD-W9980 model numaralı ürünümüzü kullanmanızı tavsiye edebiliriz. Kullandığınız hat FİBER ise fiber destekli bir ürünümüz bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: kuralkan

elimde tp-link 5210g ve tp-link swich var catidan gelen Wi-Fi sinyalleri 5210g ile alip swich ve 5110g ile hem kablolu hemde kablosuz olarak dağıtmak istiyorum fakat tp-link 5110g yi satan bir yer bulamıyorum

Sayın kuralkan,

TL-WA5110G yerine sizlere önerebileceğimiz modelimiz TL-WR841HP'dir. linkinden inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• evde ki pcler nete giriyor fakat cep telefonum wriless bağını gördüğü halde nete girmiyor sebebi ne olabilir?
  • mobil veriden girebiliyorum ama wifiden giremiyorum,
  • Tp-link
    tp link 7210n cilent modda alinan sinyal kalitesi.46 dbi.
    Mesafe 250 mt
    Sinyal aldigi cihaz tp link 841HP
    46 db sinyal iyimi sizce
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.