Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstteki mesajın aynısını atmışsınız.
    Aynı hesabı birden fazla çalışan kullanıyor galiba.
  • KyLeGs kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Cihazınızın Web arayüzüne giriş sağlayarak Yazılım versiyonunu bizlerle paylaşabilir misiniz ?

Saygılarımızla
  • Alphace A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Sorununuzun çözümü ile ilgili olarak sizlere daha detaylı bilgi vermek adına PM yoluyla iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n
    Donanım V2
    Merhabalar ;

Ping sorunun birden çok nedenleri var kesin olarak şundan yapar diyemeyiz. Oynanılan online oyunun serverlarından kaynaklanabilir. İnternet bağlantısının yapıldığı santraldeki sunucularında yoğunluk olabilir modeme kablosuz bağlıysanız ve uzak bir yerden bağlantı yapıyorsanız bu durumdan kaynaklanabilir.

Kullanmakta olduğunuz modeminizin güncel web sitemizde yazılımı bulunmaktadır. Aşağıdaki link üzerinden download yaparak modeminize yükleyebilirsiniz.Daha sonrasında bizlere sorununuzun devamı ile ilgili olarak bilgilendirme yapabilirsiniz.

TD-W9970 v2 Güncel Firmware

Saygılarımızla

• TL-WN851N V2 ürün sayfasına ulaşamıyorum. bu ürün ile TL-WN851N V1 farklı ürünler. driver için destek sayfası rica etsem?..
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    TR yamasını çıkartırsanız indirebilirim. Ya da içerisinde Türkçe dil desteği var mı bu verdiğiniz versiyonun?
  • Merhaba, laptopum için 100-150 tl civarlarında wifi adapdörü arıyorum. Menzili ne kadar yüksek ise o kadar iyi olur. Bir ürün tavsiye ederbilirseniz memnun olurum
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Kullanmakta olduğunuz TL-WN851ND ürünün V2 Türkiye satışlarında bulunmamaktadır. Cihazınızın üzerindeki etikette bir versiyon numarası bulunuyor ise bizlerle paylaşabilir misiniz ?

Saygılarımızla
    Merhabalar ;

120'den fazla ülkeye dağıtım sağlayan ve dünya çapında yüz milyonlarca kişiye hizmet veren WLAN ve geniş bant CPE cihazlarının 1 numaralı sağlayıcısı olarak sıralanmaktadır. Dolayısıyla Uluslararası bir dil kullanmaktayız. Bu sebepten ötürü tüm ürünlerimizde ve versiyonlarında Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.Bu üründe de TR yama bulunmamaktadır.
  • Arkhelaos A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

İnternetinizi nereden kullanacağınız ile ilgili olarak bilgi verebilirseniz. Sizlere detaylı ürün önerisinde bulunulacaktır. Wireless Adaptör ürünleri sinyal güçlendirme olarak kullanılmamaktadır.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar ;

Kullanmakta olduğunuz TL-WN851ND ürünün V2 Türkiye satışlarında bulunmamaktadır. Cihazınızın üzerindeki etikette bir versiyon numarası bulunuyor ise bizlerle paylaşabilir misiniz ?

Saygılarımızla
     SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

aslında driver otomatik tanıyor ama kendi driver' larını utility için istedim. mevcut driver' lar ile utility çalışmıyor. hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 5 Ekim 2018; 12:5:56 >

• quote:

Merhabalar ;

Saygılarımızla
    esas sorunum utility kullanılamıyor. "TWCU : Failed to load library file" hatası çıkıyor. ayrıca uyumluluk modu ile ancak program açılıyor ama onda da yazılım kartı görediği gibi aynı hatayı alıyorum. çok basit bir işlem için bu duruma düşmek pek iç açıcı bir durum olmasa gerek.
  • quote:

Merhabalar ;

İnternetinizi nereden kullanacağınız ile ilgili olarak bilgi verebilirseniz. Sizlere detaylı ürün önerisinde bulunulacaktır. Wireless Adaptör ürünleri sinyal güçlendirme olarak kullanılmamaktadır.

Saygılarımızla
    Yurtta kalıyorum. İnternet koridorlardaki access point ile dağıtılıyor. Bulunduğum noktadan 2-3 çubuk arasında çekiyor. Modem ile aramdaki mesafe yaklaşık 10-15 metre. Maksimum verim almak istiyorum.
    Ayrıca archer t9uh ürününü tavsiye eder misiniz? Bana uygun olur mu?

Edit: İnterneti dağıtan ap ise bu: Cisco Aironet 3602I Series Access Point

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhelaos -- 6 Ekim 2018; 13:46:35 >
  • Merhaba arkadaşlar, ben bu TD-W9960 modemi aldığımdan beri sürekli CRC hataları ile uğraşıyorum. Hattımda hiç bir sorun olmamasına rağmen modem 52 dakikada 181 CRC hatası vermiş. Bundan önce TT'nin verdiği TD-W9970v3 modelini kullanıyordum modem aylarca açık olmasına rağmen hiç CRC hatası vermiyordu. Ayrıca TD-W9960'ın bağlantı süresi 3 gün civarı falan olduğunda CRC hatasını daha sık vermeye başlıyor saniyede 10000 kadar, o esnada da internet kopmuş gibi oluyor zaten. Modemi 3 günde 4 günde bir yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Hattımda hiçbir sorun yok, çünkü daha önceden TD-W9970v3 kullanırken hiç CRC hatası vermiyordu, bağlantım kopmuyordu.
    Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? @TP-Link Türkiye

Bağlantı süresi 52 dakika olmuş TD-W9960

Bağlantı süresi 2 saat 3 dakika olmuş TD-W9960

Bağlantı süresi 3 saat 50 dakika olmuş TD-W9960

Bağlantı süresi 3 gün 16 saat olmuş TD-W9960

Daha önce aynı hatta bağlı olan TT'nin verdiği TD-W9970v3 modelini kullanırken hiç CRC olmuyordu, hattımda sorun olsaydı TD-W9970v3 kullanırkende CRC hatası verirdi.
    Bağlantı süresi 4 gün olmuş TT'nin verdiği TD-W9970v3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 6 Ekim 2018; 22:44:19 >

• BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Sizlere ulaşabileceğimiz bir irtibat numarasını PM yoluyla bizlere iletebilir misiniz ?

Saygılarımızla
  • Arkhelaos A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

Wireless Adaptör cihazları mevcut ağınızı güçlendirip daha güçlü bir şekilde kullanmanızı değil sadece daha uzak noktalardaki kablosuz yayınları yakalayabilmenizi sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü eğer Sinyalin yetersizliği ile ilgili olarak sorun yaşamaktaysanız. Range Extender ürünlerimizden tavsiye edilmektedir. Aşağıdaki link üzerinden Range Extender ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Range Extender

Saygılarımızla
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Rastlamış olduğunuz bu hata kullandığınız işletim sistemi uyumluluğu bulunmadığından dolayı yaşanmaktadır. Kullandığınız işletim sistemi nedir ?

Saygılarımızla
  • Merhaba, maalesef pm atamıyorum. Eposta üzerinden irtibat kura bilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 9 Ekim 2018; 13:6:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimde ki ana modem TD9970
    Menzil genişletici olarak 1 adet WR840n var. 1 adette 5Ghz yayın yapan 3 antenli bir Router var adı aklıma gelmedi.

Bu 3 cihazda hiç birinde vpn desteği yok, inanılmaz sinir bozucu bir durum. TP Linkten genel olarak memnunun ama Asus un verdiği güncelleme desteğini TP Link hiçbir zaman yapmadi.

Ürün alıyorsun güncelleme verilmiyor. Yeni çıkan tehditlere karşı güçsüz kalıyor. Modem arayüzü mesela çok eski. Şimdiki cihazlar biraz daha iyi tabi.

Ayrıca modemlere yazılımsal olarak Tether desteği verebilme imkanı var iken neden verilmiyor ? Biz de her seferinde telefondan 192. yazmak ile uğraşmasak uygulamayı açıp modemi yönetebilsek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.