Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.. Yaklaşık 1,5 yıldır dsmart internet kullanıcısıyım. Onların vermiş olduğun TP-LINK TD-W8951ND model modemi kullanıyordum fakat son 3-4 aydır sürekli ani ping yükselişleri ve ani düşüşleri ile online oyun oynayamaz haldeyim. Sorun belki internet sağlayıcısından, belki modemden, belki de apartman tesisatlarından, bilmiyorum ancak çözümü ilk olarak modemi değiştirmekte aradım.

İş yerimdeki modem özellikle yoğun müşteri olan günlerde kilitlendiğinden ve pos cihazımı da engellediğinden dolayı daha iyi bir modem olan TP-LINK 300 Mbps Wireless N Gigabit TD-W8970 olan modelinizden satın aldım. Onu telefon-pos'ta yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı bir süre sonra bıraktım. Bu modemi dün evime getirdim ancak bir türlü kuramıyorum.

Şöyle ki modemi önce iş yerimde kullandığımdan dolayı hala oranın adı vs gözüküyordu. Ben de modeme factory defaults yaptım ve öyle kurdum. Kolay kurulum ve internet üzerinden her resmi yolunuzu denememe rağmen ve modemin internet ışığının da yanmasına rağmen bir türlü internet bağlantısını sağlayamadım, sağlayamıyorum. Sadece laptop'tan değil ipad, iphone vs. hiç birinden. Bu cihazı dükkanımda 3-4 defa kurmuştum ve hiç bir sorunla karşılaşmamıştım. Şimdi neden kuramıyorum?

Kablolara hiç dokunmadan eski modemi taktığımda direkt olarak internet geliyor. Bu modemi taktığımda ise dns problemleri vs gibi sürekli sınırlı bağlantı işareti var ve ağ bağlantılarında internet yok olarak gözüküyor. Belki onlarca defa yeniden kurulum yapmayı denedim.

Sorun modemi kurmaya çalıştığım bilgisayardan mı modemden mi kaynaklanıyor, neyi hangi sıra ile yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum.

+ Ek olarak D-Smart'ı arayarak onların verdiği Tp-link yerine kendim alacağım herhangi bir modemi kullanabilir miyim diye sordum net olarak evet kullanabilirsiniz dediler ki ben yine Tp-Link modem aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 7 Mart 2016; 22:29:58 >

• @TP-LINK TURKIYE
    Merhaba
    Açmış olduğum "Tp-link kablo modem Türkiye'ye gelsin" konusuna Tp-link ülke müdür yardımcısı Ali Dinçer isimli bir kullanıcı tarafından cevap yazılmıştı.
    Bu cevabın gerçekten Tp-link ülke müdür yardımcısı tarafından yazılıp yazılmadığını açıklığa kavuşturabilir misiniz?
  • Elimde Tp-Link Marka TL-SF1024 model bir switch mevcut fakat dağıtım yapmıyor. Ağa bağlayınca internet bağlantımız gidiyor.
    Bu cihazı uzun zamandır sorunsuz kullandık acaba yeniden eski günlerine döndürmek için yapabileceğim bi resetleme yada firmware update işlemi oluyor mu?
    Sorun gidermek için yapabileceklerimi yazarsanız çok iyi olur.
    Bana yardımcı olursanız sevinirim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks_82 -- 8 Mart 2016; 15:21:34 >

• iskender44 İ kullanıcısına yanıt
    iskender44 merhaba,

Özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu için sizlere bir doküman yönlendireceğiz. Dokümanda ki talimatları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • Tiffani kullanıcısına yanıt
    Tiffani merhaba,

CPE220 Model numaralı ürün Türkiye'de satışa sunulacaktır fakat henüz gelişi ile ilgili net bir tarih bilgi bulunmamaktadır.
  • ReaL_foX R kullanıcısına yanıt
    ReaL_foX merhaba,

TD-W8960N model numaralı ürün ADSL modem olarak tasarlanmış bir üründür ve Repeater özelliği bulunmamaktadır. Yani kablosuz sinyal alıp tekrar kablosuz aktarmak istiyorsanız sizlere repeater özelliği olan Access Point modellerimizden tavsiye edebiliriz. TL-WA801ND, TL-WA901ND, TL-WA850RE, TL-WA860RE model numaralı ürünlerimizi incelemenizi tavsiye edebiliriz.
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    dovahkiin_16 merhaba,

D-Smart'da bunun için herhangi bir engelleme bulunmamaktadır, müşteri temsilcilerininde belirttiği gibi. Cihazın üzerinde ki reset düğmesinden resetleyerek denemenizi önerebiliriz. Kolay Kurulum videolarında yer alan adımlar dışında herhangi bir ekstra bir adım bulunmamaktadır. Tüm bunlar dışında ürünün yazılımını güncelleyerek tekrar denemenizi tavsiye edebiliriz.

TP-Link TÜRKİYEyoutube
    TP-LINK 300Mbps Wireless N Gigabit ADSL2+ Modem Router (TD-W8970)
    https://www.youtube.com/watch?v=kdQhaz4XgkM
    linkinden faydalanarak kurulum adımlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Kurulum sırasında D-Smart'ın sizlere verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru girmeye dikkat etmelisiniz. Hatalı bilgi girildiği takdirde yine internet bağlantısı alamayabilirsiniz.

• fujita kasagura Merhaba,

TP-LINK Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer; TP-LINK Markasının Türkiye'ye gelmesi ve Türkiye Ofisinin açılmas konusundaı, ayrıca son 5 yıllık operasyonun içerisinde yer alan Ülke Müdür Yardımcımız Ali Bey kullanıcı görüşlerine çok önem vermektedir. Ali_Dincer kullanıcı adı Ülke Müdür Yardımcımız Ali Bey'in kendisine ait yeni aktif hesabıdır ve yapılan yorum kendisine aittir.
  • paradoks_82 kullanıcısına yanıt
    paradoks_82 merhaba,

Ürünü resetlemenin bir yolu bulunmuyor ne yazık ki. Garantisi devam ediyor ise ürünü teknik servise yönlendirmenizi tavsiye edebiliriz. Garanti kontrolü için ürünün altında yer alan seri numarasını bizlere özel mesaj olarak iletmenizi rica ederiz.
  • Merhaba

1. katta Süperonline Airties Modemi bağlı 70 mbps wifi sinyal gücü var. 5. kata yani 4 kat üstte internet vermem gerekiyor. Modem den de memnun değilim değiştirmek istiyorum. Aşağıda ki gibi yapsam nasıl olur acaba?

Bina fotoğrafı

Bu modemi alsam

Antenin birine bunu takıp dışarı koyup üst kata çevirsem

Üst kata da bunu taksam

Üst kata internete rahat girebilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

fujita kasagura Merhaba,

TP-LINK Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer; TP-LINK Markasının Türkiye'ye gelmesi ve Türkiye Ofisinin açılmas konusundaı, ayrıca son 5 yıllık operasyonun içerisinde yer alan Ülke Müdür Yardımcımız Ali Bey kullanıcı görüşlerine çok önem vermektedir. Ali_Dincer kullanıcı adı Ülke Müdür Yardımcımız Ali Bey'in kendisine ait yeni aktif hesabıdır ve yapılan yorum kendisine aittir.

Teşekkür ederim.
  • @TP-LINK TURKIYE Hocam bana da bir çözüm önersen de şu üst kata interneti verebilsem.
  • Merhaba,

Evimde ;
    1 masaüstü
    1 dizüstü
    1 LG WebOs Tv
    1 Qnap TS 212 P NAS

Mevcut. Router olarak ASUS RT N18U kullanıyorum.

Dizüstü bilgisayarıma TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps N Kablosuz WPS/Soft AP Mini USB Adaptör bağladım. Windows 10 ağ yöneticisinden 300Mbps değerini görüyorum. Router ve dizüstü 2-3 metre mesafede birbirlerine yakın duruyorlar. Sadece diz üstü kablosuz bağlı. Diğer bileşenler gigabit eternet üzerinden bağlı.
    NAS cihazından, dizüstü bilgisayara (yada tersi) copy-paste yaptığımda dosya transfer hızı 7MBps oluyor.
    300/8 mantığı ile bu aktarma hızının teorik olarak 37.5 MBps olduğunu varsayar isek. En azından 10-20MBps civarından bir bir transfer hızı alamaz mıyız acaba?
    Yoksa ben he rşeyi iyice birbirine mi karıştırdım, ne dersiniz?
    Yardımınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: king39

Merhaba bende TL-WR843ND var eski modemim airties rt 205 ti kopma sorunu olduğu için gidip TP-LINK TD-W8961N modem aldık. modem ile arası biraz uzak fakat yinede 10 ila 14 db çekim gücü alıyorum ve bağlantıyı yaptığımda 843ndneredeyse hiç net vermiyor. hız testi yaptığımda 0,3 mbps falan indirme hızı alıyorum göndermede sorun çıkıyor. bu iş neden böyle anlayamadım. aynı noktadan ceptelefonum ile bağlanıyorum speet testte 6 mbps civarı hız alıyorum ama 843 bu hızı vermiyor kafayı yiycem.

Sorunumu çözdüm. tp link türkiye bana bir doküman yollayacaktı 10 gün oldu yaklaşık ne gelen ne giden. özel mesajlarada cevap vermediler. çok gücendim söyleyim :) sorunu B bandını kapatarak çözdüm. bu sorunu yaşayan olursa sadece G ve N bandı açık kalsın yeterli he bide 40 hz e alın çekim gücü çok artıyor.

• @TP-LINK TURKIYE Merhaba;

Yakın zamanda Docsis 3 kablo modemlerin Türkiye pazarında satışa çıkacağından bahsettiniz. Şuana kadar Tp-Link'in ürettiği 2 adet Docsis 3 modem var. Ucuz olan modeli getireceğiniz kesin. Merak ettiğim, aşağıdaki modeli getirecek misiniz?

2 yıldır uydunet 10Mbit abonesiyim ve Ocak ayının sonunda 2 yıllık taahhüt bitti. Yenilemem gerekiyordu. 25Mbit hızındaki paketlerden birine geçmeyi düşünüyordum. Fakat, 2 yıldır yoğun olarak kullandığım docsis 2 modemimin wi-fi ve router performansından çok memnun olduğum için, yeni ZN modelleri de dahil, alayı sorunlu olan netmaster marka docsis 3 modeme geçmeye cesaret edemedim. Türksat A.Ş. (uydunet şirketi) düzgün çalışan bir modem firmasıyla anlaşmadığı sürece, docsis 3 modem gerektiren kampanyalara girmeyeceğim. Ne zaman işini doğru düzgün yapan modem dağıtırlar, işte o zaman yüksek hızlara abone olup, docsis 3 modeme geçerim. Bu durumda kaybeden ben olmuyorum. Kaybeden, Türksat A.Ş. (uydunet) oluyor.

TP-Link'in kendinden routerlı ve USB server özelliği olan Docsis 3.0 modemi de Türkiye piyasasına girmeli (4 LAN portu ve wi-fi olan model)

Router ile modemi ayrı elektrikten beslemek, bende dahil bir çok ev kullanıcısının hoşuna gitmiyor. Hepsi tek kutuda olunca daha kullanışlı ve daha az elektrik harcayan bir cihaz oluyor. TP-Link Archer CR700 tam aradığımız ürün

TP-Link Archer CR700
    www.amazon.com
    Amazon.com: TP-LINK Archer CR700 AC1750 Wireless Dual Band 16x4 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router, Up to 680Mbps Mbps Download Data Rates, Certified for Comcast, Time Warner, Cablevision and Bright House: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-CR700-Certified-Cablevision/dp/B012I96J3W

Amazon fiyatı $150 ve siz bu ürünü Türkiye de 350-450TL aralığında, yani 500TL'nin altında fiyata satmayı başarabilirseniz, peynir ekmek gibi satarsınız. Harddisklerini, bu modemin USB girişlerine bağlamak için heyecanlanan binlerce download hastası uydunet kullanıcılarının olduğundan emin olabilirsiniz.

• Benimde bir sorum var.

TP-LINK NC220 Kablosuz kodlu kamera alındığında Sabit IP zorunlu değil diyorlar.Üzerindeki sistem ile evdeki IP değişse bile ulaşabilirsiniz dediler.

Bilgi vermenizi rica edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

@TP-LINK TURKIYE Merhaba;

Yakın zamanda Docsis 3 kablo modemlerin Türkiye pazarında satışa çıkacağından bahsettiniz. Şuana kadar Tp-Link'in ürettiği 2 adet Docsis 3 modem var. Ucuz olan modeli getireceğiniz kesin. Merak ettiğim, aşağıdaki modeli getirecek misiniz?

2 yıldır uydunet 10Mbit abonesiyim ve Ocak ayının sonunda 2 yıllık taahhüt bitti. Yenilemem gerekiyordu. 25Mbit hızındaki paketlerden birine geçmeyi düşünüyordum. Fakat, 2 yıldır yoğun olarak kullandığım docsis 2 modemimin wi-fi ve router performansından çok memnun olduğum için, yeni ZN modelleri de dahil, alayı sorunlu olan netmaster marka docsis 3 modeme geçmeye cesaret edemedim. Türksat A.Ş. (uydunet şirketi) düzgün çalışan bir modem firmasıyla anlaşmadığı sürece, docsis 3 modem gerektiren kampanyalara girmeyeceğim. Ne zaman işini doğru düzgün yapan modem dağıtırlar, işte o zaman yüksek hızlara abone olup, docsis 3 modeme geçerim. Bu durumda kaybeden ben olmuyorum. Kaybeden, Türksat A.Ş. (uydunet) oluyor.

TP-Link'in kendinden routerlı ve USB server özelliği olan Docsis 3.0 modemi de Türkiye piyasasına girmeli (4 LAN portu ve wi-fi olan model)

Router ile modemi ayrı elektrikten beslemek, bende dahil bir çok ev kullanıcısının hoşuna gitmiyor. Hepsi tek kutuda olunca daha kullanışlı ve daha az elektrik harcayan bir cihaz oluyor. TP-Link Archer CR700 tam aradığımız ürün

TP-Link Archer CR700
    www.amazon.com
    Amazon.com: TP-LINK Archer CR700 AC1750 Wireless Dual Band 16x4 DOCSIS 3.0 Cable Modem Router, Up to 680Mbps Mbps Download Data Rates, Certified for Comcast, Time Warner, Cablevision and Bright House: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-CR700-Certified-Cablevision/dp/B012I96J3W

Amazon fiyatı $150 ve siz bu ürünü Türkiye de 350-450TL aralığında, yani 500TL'nin altında fiyata satmayı başarabilirseniz, peynir ekmek gibi satarsınız. Harddisklerini, bu modemin USB girişlerine bağlamak için heyecanlanan binlerce download hastası uydunet kullanıcılarının olduğundan emin olabilirsiniz.

İlker kardeşimize destek veriyorum.Ayrıca Tp-link kablo modemlere olan talebi görmeniz açısından Tp-link kablo modemlerin Türkiye pazarına girmesi için çağrı yaptığım konuyu da takip etmenizi rica ediyorum.Konu linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_114946438/tm.htm

• Türkiye'de satışta bulunmayan TP-LINK WBS210 Baz İstasyonu olarak geçen modelde dahili kendinden anten var mı ? Yoksa cihazın yanında ekstra anten mi almamız gerekiyor?

ve Diğer sorumda CPE210 modeline harici ekstra güçlendirmek için anten takılıyor mu? Takılıyorsa harici ve dahili antenler ikisi bir arada yayın yapabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiffani -- 10 Mart 2016; 15:45:01 >
  • Merhaba. Evimde superonline fiber huawei modem var. Arka odalarda çok az çekiyor. Tp-link wr1043 routerim var fakat repeater özelliği yok bildiğim kadarıyla. Kablosuz repeater kullanmak istemiyorum. Kablolu repeater ürününüz var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluecns kullanıcısına yanıt
    Bluecns merhaba,

Archer D7 model numaralı ürüne TL-ANT2409A model numaralı anteni kullanmanız mümkün olmayacaktır. Bu durum için sizlere önerimiz dış ortam access point cihazlarımızdan kullanmanız olacaktır. TL-WA5210G model numaralı ürünü tercih edebilirsiniz. Bu cihaz belirttiğiniz daireye yeterli sinyali gönderiyor olacaktır sadece arka odalarda sinyal az gelirse TL-WA850RE model numaralı menzil genişleticiyi tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.