Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
300.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TL-WA901ND yi iade ettim onun yerine TL-WR843ND almak istiyom WISP Client Router modun da modemden kablosuz internet kablosuz dağıtabilir mi
  • TL-WA7210N v2 versiyon da MAC Clone - Bandwidth Control özellik var mı?
  • Merhaba,

Portable wifi adlı çin malı bir cihaz kullanıyorum.
    USB den bilgisayara takıyorsunuz kablo ile gelen interneti wifi sinyali olarak yolluyor
    herhangi bir sıkıntısı yok ama mesafe olarak çok kısıtlı.

Sizdeki TL-WN7200ND adlı cihazla aynısını yapabilmek mümkün mü acaba,
    işyerinde wifi sunucu olarak kullanmak istiyorum.

Kullanıcı kitapçığını inceledim ama bununla ilgili bilgi bulamadım.
    Teşekkürler
  • TD W8960N modelini 4 günden beri kullanıyorum. İlk 2 gün wireless konusunda herhangi bir sıkıntım olmadı ama 2.günden sonra wireless belli süreden sonra kopuyor. İlk önce problem internet bağlantısındadır diye düşündüm, ethernet bağlantısına göz attım herhangi bir sıkıntı yok. Telefonumdan wireless ı tekrar kontrol ettim, bağlantı kopuyor. Problemi nasıl çözebilirim?
  • Modemime firmware güncellemesi yaptım fakat ingilizce olduğu için eski sürüme dönmek istiyorum.

TD-W8961N v1 Build 140425 Rel.09888 firmwaresi türkçe olduğu için downgrade yapmak istiyorum.

fakat nasıl downgrade yapacağım? telnet yöntemini denememe rağmen hala ERROR diyor yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc ugur -- 29 Ekim 2015; 22:35:58 >
  • Benim gibi 4230P KIT bekleyenler varsa sonunda gelmiş. Bulabildiğim yerler bunlar:
    1-
    2-http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4230p-av500-priz-girisli-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-3-lan-portlu-powerline-set-p-BD804096

Bu ürünün neden TR'ye bu kadar geç geldiği sorusuna ayrıca cevap verilebilirse güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 29 Ekim 2015; 20:41:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asalih

( TD-8840T ) modemin arayüzüne giremiyorum. 192.168.1.1'e girmiyor. Biraz bekledikten sonra "bu web sayfası kullanılamıyor" diyor. Farklı web tarayıcılarla da denedim. Modemde wi-fi özelliği yok, kablo ile bağlanıp deniyorum. Reset atınca da düzelmiyor. Aynı sorun devam ediyor.

asalih selam,

İlettiğin bilgiye göre üründe donanımsal bir problem var. Ürün hiç bir şekilde reseti algılamıyor ise daha farklı yapabileceğin bir işlem bulunmuyor. Reset deliğine ne kadar basılı tutuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilecik_11

Kullandığım bilgisayar masa üstü bilgisayar modemim çekim gücü güzel şuan modem misafir odasında duruyor benim sormak istediğim TL-WN7200ND wireless adaptör online oyunlarda 150mbps ye kadar çekim güçü alırmı arızalı olan wifi adaptörüm 100mbps kadar görüyordu.

bilecik_11 merhaba,

Açıkçası bu wireless adaptörün alacağı sinyal gücüne bağlı olarak değişecektir. Belirttiğiniz gibi modemin çekim alanı masaüstü bilgisayarınızın olduğu oda da gayet iyi ise TL-WN7200ND model numaralı wireless adaptörde güçlü bir sinyal alacaktır ve 150 Mbps'e kadar veri aktarım hızını görebiliyor olursunuz.
  • elanktrink kullanıcısına yanıt
    elanktrink selam,

TL-WA830RE model numaralı ürünü Range Extender modunda kurduğun zaman ürün gelen sinyali kablosuz olarak alıyor hem kablosuz hemde kablolu olarak aktarıyor. Kablosuzu kapatman mümkün olmuyor ama kablolu olarakta istediğin gibi interneti aktarabiliyorsun. TD-W8151N model numaralı ürünüde access point olarak kurduğun zaman ismi ve şifresini kendin beliryerek bağlantı sağlayabilirsin.

www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video26
    linkinde yer alan Range Extender Kurulum videosunu takip ederek kurulumu gerçekleştirebilirsin.

• Lyksoooen L kullanıcısına yanıt
    Lyksoooen merhaba,

Mesajlarımızı sürekli takip ediyoruz fakat yaşanan yoğunluktan ve merkezimizde ki sistemlerimizde bazı aksaklıklardan dolayı forumlara ulaşımımız biraz geç olmuştur size özel bir durum değildir.

Kaynak bölümüne kendi bilgisayarınızın yerel IP adresini veya MAC adresini yazmanız yeterli olacaktır. İstemiş olduğunuz oyuna veri transferinde öncelik vermek için o oyunun kullandığı port aralığını bilmeniz gerekmektedir. O port aralığını ise kaynak bölümünde ki port arılığına yazmanız gerekmektedir. Birden fazla işlem yapmak istiyorsanız Kural dizinini değiştirip devam edebilirsiniz.
  • nakresNET kullanıcısına yanıt
    nakresNET Merhaba,

Ürünü resetleyerek
    www.kolaykurulum.net
    The resource cannot be found.
    http://www.kolaykurulum.net/video30
    linkinde yer alan kurulum videosuna göre tekrardan işlem yapmayı deneyebilir misiniz ? Problem devam ederse tekrar bize yazabilirsiniz.
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    enginsen10 merhaba,

TL-WR843ND WISP Client Router modunda kablousuz alıp kablosuz sinyal dağıtabilir.

TL-WA7210N model numaralı ürünümüzü Router modunda kullanırsanız eğer bandwidth control özelliğini kullanabilirsiniz. Dış ortam cihazlarımızdan bir tanesidir. İç mekanda kullanmak istiyorsanız TL-WR843ND daha uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rj2k

Merhaba,

Portable wifi adlı çin malı bir cihaz kullanıyorum.
    USB den bilgisayara takıyorsunuz kablo ile gelen interneti wifi sinyali olarak yolluyor
    herhangi bir sıkıntısı yok ama mesafe olarak çok kısıtlı.

Sizdeki TL-WN7200ND adlı cihazla aynısını yapabilmek mümkün mü acaba,
    işyerinde wifi sunucu olarak kullanmak istiyorum.

Kullanıcı kitapçığını inceledim ama bununla ilgili bilgi bulamadım.
    Teşekkürler

rj2k selam,

Soft AP özelliği sayesinde bunu yapmanız mümkündür. Bizlere mail adresinizi iletebilirseniz bu konu hakkında sizlere bir doküman yönlendirebiliriz. Dokümanda ki talimatlar doğrultusunda bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc ugur

Modemime firmware güncellemesi yaptım fakat ingilizce olduğu için eski sürüme dönmek istiyorum.

TD-W8961N v1 Build 140425 Rel.09888 firmwaresi türkçe olduğu için downgrade yapmak istiyorum.

fakat nasıl downgrade yapacağım? telnet yöntemini denememe rağmen hala ERROR diyor yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

burc ugur selam,

TL-W8961N yazılımı downgrade sırasında cihazlarda hata verdiği için şuan resmi web sitemizden kaldırılmıştır. Üzerinde çalışmalar devam ettiği için şuan mecburen İngilizce olan arayüzü kullanmanızı rica ederiz. Yazılımda ki hatalar giderildikten sonra tekrar yayına alınacaktır. Eğer cihazda kullanmak istediğiniz bir özellik mevcut ise bizlere bildirebilirsiniz. Tarafınıza Türkçe resimli anlatımların olduğu dokümanlarımızı yönlendirebiliriz.

• hammerheart H kullanıcısına yanıt
    hammerheart Selam,

Bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında sizlere bir kaç talimat göndereceğiz. Talimattaki adımları uygulayarak kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: burc ugur

Modemime firmware güncellemesi yaptım fakat ingilizce olduğu için eski sürüme dönmek istiyorum.

burc ugur selam,

TL-W8961N yazılımı downgrade sırasında cihazlarda hata verdiği için şuan resmi web sitemizden kaldırılmıştır. Üzerinde çalışmalar devam ettiği için şuan mecburen İngilizce olan arayüzü kullanmanızı rica ederiz. Yazılımda ki hatalar giderildikten sonra tekrar yayına alınacaktır. Eğer cihazda kullanmak istediğiniz bir özellik mevcut ise bizlere bildirebilirsiniz. Tarafınıza Türkçe resimli anlatımların olduğu dokümanlarımızı yönlendirebiliriz.

Üstad merhaba cevabın için teşekkür ederim ama model TD-W8961N firmware düşürme yapılamıyorsa yardımcı olursanız downgrade yerine mevcut ras dosyasını editleyip türkçe yapabilirim. ama ras dosyasını nasıl decompile edeceğimi bulamadım uzantısı olmadığı için. notepad ++ ya da hex editor ile bakınca içerisindeki metinler görülebiliyor..

yani madem sürüm düşürme yapamıyoruz bari mevcut sürümü türkçeleştirmek için bi yardımcı olsanız.

en azından ben türkçeleştirip size atarım isterseniz sizde yayınlarsınız...

çalışmalar devam ediyor demişsiniz ama bu model en son ekim 2014 te güncelleme almış.

sanırım eskidi diye unutuluyor yeni sürüm çıkarılmıyor haksız mıyım?

• 4. Katta bulunan 24 mbs hızı olan neti 200 metre ötedeki iş yerimde kullandığım 2 Notebook ve bir kablosuz yazıcıda kullanmak için dış ortam 7210 mu önerirsiniz yoksa eve archer c9 mu alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemimin tüm ışıkları yanıp sönüyor, internetimede ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.
  • TL-WR1043ND_V2_150717 versiyon yazılım ile Tether uygulaması desteği gelmişti ancak Speedboost kalkmıştı. TL-WR1043ND_V2_150910 ile Speedboost geri gelmiş. Fakat Tether uygulaması desteği hala var mı acaba?
  • Merhabalar. TP-LİNK TD-W8968 300MBPS MODELİNİ TEKNOSA DAN DÜN OUTLET BÖLÜMÜNDEN ALDIM FAKAT MODEMİN ADSL IŞIĞI HİÇ YANMIYOR.AYNI MARKA BAŞKA MODEL MODEM AYNI HATTA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.TEKNOSA BANA BOZUK ÜRÜN MÜ GÖNDERDİ BİZİM YAPAMADIĞIMIZ BİR YER Mİ VAR?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.