Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.811
Cevap
96
Favori
305.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Sayın RaidenRozz

Probleminiz ile ilgili modeminizin kablosuz ayarlarını performanslı hale getirmek için Cihaz ara yüzünde QSS/WPS fonksiyonunu kapatmanız ve kablosuz kanalı 1,6, veya 11 kanallarında birinde sabitlemenizi öneririz. Ayrıca cihazın bulunduğu yerde mikrodalga sinyaller yayan farklı bir cihazın olmamasına (telsiz telefon, mikrodalga fırın, vb. diğer aygıtlar) dikkat ediniz. QSS/WPS fonksiyonunu kapatmak için cihaz ara yüzünden (192.168.1.1) Ara Yüzü Ayarları>Kablosuz sayfası içinde Çoklu SSID Ayarlarında QSS/WPS Kullanın>Hayır işaretleyiniz, Access Point Ayarlarında Kanalı 1,6 veya 11 yapınız ve sayfadaki Kaydet butonuna basarak ayarlarınızı kaydediniz. İşlemler için aşağıda yer alan şablonu inceleyebilirsiniz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Saygılarımızla,
    Merhabalar. Tp Link TD-W8961ND modemine sahibim. Ayrıca tivibu ev kullanıcısıyım. TTNET'in vermiş olduğu başka marka bir modem ile tivibuyu kullanmaktaydım. Fakat bugün elektriklerin gidip gelmesi sebebi ile modemin arızalanması sonucu, Tp Link modemimi taktım. IPTV ayarı olmadığı için tivibuyu kullanamadığımı gördüm. Size sorum bu modemle tivibu kullanabilir miyim? Ayrıca bu IPTV ayarlarını nasıl yapabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

İyi çalışmalar

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4230P+KIT
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4226KIT

Bu iki ürününüzü TR'de ne online ne de fiziki bir mağazada bulabildim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Sayın Emre-X,

Belirttiğiniz ürünler Türkiye stoklarına girmedi maalesef. Şuan aktif olarak satışı bulunan powerline ürünümüz TL-WPA4220KIT modelimizdir.

Bilginize,
    Saygılarımızla.

Merhaba bu ürünler (TP-WPA4230P) hala Türkiye'de satışta değil? Doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemo -- 2 Temmuz 2015; 9:35:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Değerli Kullanıcımız;

Smart TV ile bağlantınızı Kablosuz olarak mı gerçekleştiriyorsunuz ?

Saygılarımızla

Evet kablosuz olarak. Evdeki tüm cihazlar kablosuz ağ üzerinden bağlı modeme.

Sayın meco,

Modemlerimiz ile Smart TV'lere kablosuz bağlantı sağlarken Smart TV'nin kablosuz ağ ayarlarına girerek cihaza IP atamak gerekebiliyor. Bu konuda Smart TV'nizin de markasından destek alarak cihaza bir IP girerek deneme yapmanızı tavsiye edebiliriz. Vereceğiniz IP'ye örnek olarak modeminiz 192.168.1.1 IP adresini kullanıyor, Smart TV'nize örnek olarak; 192.168.1.10 veya boşta olan herhangi bir IP girebilirsiniz. Problemin devamı durumunda tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: OzaNE.

Merhabalar. Tp Link TD-W8961ND modemine sahibim. Ayrıca tivibu ev kullanıcısıyım. TTNET'in vermiş olduğu başka marka bir modem ile tivibuyu kullanmaktaydım. Fakat bugün elektriklerin gidip gelmesi sebebi ile modemin arızalanması sonucu, Tp Link modemimi taktım. IPTV ayarı olmadığı için tivibuyu kullanamadığımı gördüm. Size sorum bu modemle tivibu kullanabilir miyim? Ayrıca bu IPTV ayarlarını nasıl yapabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Sayın OzaNE. ,

TD-W8961ND model numaralı ürünümüzü tivibu ile kullanabilirsiniz fakat tivibunun her özelliğini desteklememektedir. Tivibunun her özelliğini kullanabilmek için onların size temin ettiği marka ve modelleri tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Yine de TD-W8961ND deneme yapmak isterseniz bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilirseniz gerekli talimatların yer aldığı dokümanı tarafınıza yönlendirebiliriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: jemo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

İyi çalışmalar

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4230P+KIT
    http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4226KIT

Bu iki ürününüzü TR'de ne online ne de fiziki bir mağazada bulabildim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Sayın Emre-X,

Belirttiğiniz ürünler Türkiye stoklarına girmedi maalesef. Şuan aktif olarak satışı bulunan powerline ürünümüz TL-WPA4220KIT modelimizdir.

Bilginize,
    Saygılarımızla.

Merhaba bu ürünler (TP-WPA4230P) hala Türkiye'de satışta değil? Doğru mudur?

Merhaba jemo,

Evet şuan için Türkiye stoklarımızda bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

• quote:

Sayın RaidenRozz

Probleminiz ile ilgili modeminizin kablosuz ayarlarını performanslı hale getirmek için Cihaz ara yüzünde QSS/WPS fonksiyonunu kapatmanız ve kablosuz kanalı 1,6, veya 11 kanallarında birinde sabitlemenizi öneririz. Ayrıca cihazın bulunduğu yerde mikrodalga sinyaller yayan farklı bir cihazın olmamasına (telsiz telefon, mikrodalga fırın, vb. diğer aygıtlar) dikkat ediniz. QSS/WPS fonksiyonunu kapatmak için cihaz ara yüzünden (192.168.1.1) Ara Yüzü Ayarları>Kablosuz sayfası içinde Çoklu SSID Ayarlarında QSS/WPS Kullanın>Hayır işaretleyiniz, Access Point Ayarlarında Kanalı 1,6 veya 11 yapınız ve sayfadaki Kaydet butonuna basarak ayarlarınızı kaydediniz. İşlemler için aşağıda yer alan şablonu inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Ben modeme bügün res attım ama geldiğinde internet tşu yanmıyodu ama pc de falan internet çıkıyodu ben 192.168.1.1 den kurdum modeme ama hala internet ışıgı yanmıyor internetede de giremiyom yardımcı olabilir misiniz modemim TP-LINK TD-W8151N

• Bahsettigim gibi tp link w9980 modemi aldım router olatak kullanıyorum ayarlarını yaptım bağladım ama ara ara kopmalar yaşıyorum internet bağlantımı kesip yeniden bağlanınca duzeliyor firmware güncellemesi yapmadım onun dışında aklıma gelen bir çözüm yok yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydar071

Ben modeme bügün res attım ama geldiğinde internet tşu yanmıyodu ama pc de falan internet çıkıyodu ben 192.168.1.1 den kurdum modeme ama hala internet ışıgı yanmıyor internetede de giremiyom yardımcı olabilir misiniz modemim TP-LINK TD-W8151N

Sayın Haydar071,

Özel mesaj üzerinden bizlere mail adresinizi iletebilirseniz uygulamanız gereken adımları tarafınıza mail olarak iletebiliriz.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Bahsettigim gibi tp link w9980 modemi aldım router olatak kullanıyorum ayarlarını yaptım bağladım ama ara ara kopmalar yaşıyorum internet bağlantımı kesip yeniden bağlanınca duzeliyor firmware güncellemesi yapmadım onun dışında aklıma gelen bir çözüm yok yardımcı olursanız sevinirim

Sayın tr-enigma,

Cihaz tarafında ayarları yapmadan önce ana modemden gelen kabloyu kontrol etmenizi tavsiye edebiliriz. Uzun mesafeli bir kablo kullanıyorsanız öncelikle kısa bir kablo çekerek bu problemi yaşıyormusunuz kontrol edebilirsiniz. Kabloda bir problem olmadığından emin olduktan sonra cihazın yazılımını güncelleyip tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz. Kurulum sırasında wireless ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Şifreleme türünü WPA2-PSK ve AES olarak düzenleyip cihazın kanalını 1-4-6 gibi kanallara sabitleyerek bağlantı durumlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Bahsettigim gibi tp link w9980 modemi aldım router olatak kullanıyorum ayarlarını yaptım bağladım ama ara ara kopmalar yaşıyorum internet bağlantımı kesip yeniden bağlanınca duzeliyor firmware güncellemesi yapmadım onun dışında aklıma gelen bir çözüm yok yardımcı olursanız sevinirim

Sayın tr-enigma,

Cihaz tarafında ayarları yapmadan önce ana modemden gelen kabloyu kontrol etmenizi tavsiye edebiliriz. Uzun mesafeli bir kablo kullanıyorsanız öncelikle kısa bir kablo çekerek bu problemi yaşıyormusunuz kontrol edebilirsiniz. Kabloda bir problem olmadığından emin olduktan sonra cihazın yazılımını güncelleyip tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ederiz. Kurulum sırasında wireless ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Şifreleme türünü WPA2-PSK ve AES olarak düzenleyip cihazın kanalını 1-4-6 gibi kanallara sabitleyerek bağlantı durumlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    SAYIN TP -LİNK YETKİLİSİ OFİSE MODEM ALICAZ EN İYİSİ VE PERFORMANSLISI OLSUN VARSA 3 ADET ANTENİ OLSUN VE TİVİBU İLE KULLANICAMIZ SORUNSUZ ÜST SEVİYE BİR MODEM İSTİYORUZ

BÜTÇE SORUNUMUZ YOKTUR ...Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Değerli Kullanıcımız;

Smart TV ile bağlantınızı Kablosuz olarak mı gerçekleştiriyorsunuz ?

Saygılarımızla

Evet kablosuz olarak. Evdeki tüm cihazlar kablosuz ağ üzerinden bağlı modeme.

Sayın meco,

Modemlerimiz ile Smart TV'lere kablosuz bağlantı sağlarken Smart TV'nin kablosuz ağ ayarlarına girerek cihaza IP atamak gerekebiliyor. Bu konuda Smart TV'nizin de markasından destek alarak cihaza bir IP girerek deneme yapmanızı tavsiye edebiliriz. Vereceğiniz IP'ye örnek olarak modeminiz 192.168.1.1 IP adresini kullanıyor, Smart TV'nize örnek olarak; 192.168.1.10 veya boşta olan herhangi bir IP girebilirsiniz. Problemin devamı durumunda tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

cevap icin tesekkürler deneyecegim umarım sorun hallolur..

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

merhabalar

ayni sokakta capraz sekilde konumlanmış bir dukkan ve evimiz var aradaki mesafe kirk metre dukkanda ki interneti ne sekilde evdeki masaustu bilgisayarima tasiyabilirim? Yan odadan sonra bilgisayarin oldugu odaya kabloyla cekebilirim. normalde telefon ile odadan baglanabiliyorum. 1 yada 2 dis cekiyor

semayi soyle cizdim

http://i.imgur.com/L9lqUpD.jpg

hangi urunlerinizle gerceklestirebilirim

wa801nd adli accesspointiniz uygun olur mu? yeterli gelir mi? nasil kurmam gerek?
    TL-WA901ND cihazınıza TL-ANT2424B anten bağlanabiliyor mu yani 24 dbi!lik maximum değerinde destekliyor mu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

SAYIN TP -LİNK YETKİLİSİ OFİSE MODEM ALICAZ EN İYİSİ VE PERFORMANSLISI OLSUN VARSA 3 ADET ANTENİ OLSUN VE TİVİBU İLE KULLANICAMIZ SORUNSUZ ÜST SEVİYE BİR MODEM İSTİYORUZ

BÜTÇE SORUNUMUZ YOKTUR ...Teşekkürler

Sayın PES_21_Murat,

Archer D7 veya TD-W9980 modellerimizi tercih edebilirsiniz. Fakat Tivibu için uyumlu olmayacaktır. Tivibunun çalışabilmesi için Tivibu hizmeti ile birlikte kullanılabilecek modemleri kullanmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: sacit

TL-WA901ND cihazınıza TL-ANT2424B anten bağlanabiliyor mu yani 24 dbi!lik maximum değerinde destekliyor mu cihaz.

Sayın sacit,

TL-WA901ND max 8dbi kadar antenleri desteklemektedir. TL-ANT2424B antenini desteklememektedir.

Saygılarımızla,
  • quote:

quote:

Sayın Haydar071,

Özel mesaj üzerinden bizlere mail adresinizi iletebilirseniz uygulamanız gereken adımları tarafınıza mail olarak iletebiliriz.

Saygılarımızla,

yardım edicekmisiniz özel mesajdan adreslerimi atalı 2 gün oldu ama hala mail adreslerime hiç bir şey gelmedi 3 gündür internete bağlanamıyorum bu nasıl müşteri memnuniyeti ?

• quote:

quote:

Sayın sacit,

TL-WA901ND max 8dbi kadar antenleri desteklemektedir. TL-ANT2424B antenini desteklememektedir.

Saygılarımızla,

yanıtınız için teşekkürler....bu anteni destekleyen (TL-ANT2424B), TL-WA901ND modeli cihazınızla aynı işlevi yapan başka model cihazlarınız var mı? varsa modellerini öğrenebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacit -- 6 Temmuz 2015; 12:59:37 >

• quote:

quote:

quote:

Sayın sacit,

Saygılarımızla,

yanıtınız için teşekkürler....bu anteni destekleyen (TL-ANT2424B), TL-WA901ND modeli cihazınızla aynı işlevi yapan başka model cihazlarınız var mı? varsa modellerini öğrenebilirmiyim.
    WN7200ND kullanmaktayım.Cihaz torrent açıp 30mbit hız sınırına ulaştıktan bir süre sonra kendi hızını düşürüp en son bağlanmayı koparıyor.Cihazı usb kablosundan çıkartıp 5 sn sonra geri taktığımda yine aynı şeyi yapıyor.Normal nette gezinirken hiçbir sıkıntım yok.Bununla alakalı yapılabilecek herhangi bir şey varmıdır ?

Ayrıca evde 422G de var.Windows 10x64 için bu cihazı çalıştırmayı başaramadım.Win 8.1'de ise cihaz çalışıyor fakat blue screen alıyordum.Cihazı çıkardığımda blue screenler çözülüyordu

@TP-LINK TURKIYE

• quote:

quote:

quote:

Sayın Haydar071,

Saygılarımızla,

yardım edicekmisiniz özel mesajdan adreslerimi atalı 2 gün oldu ama hala mail adreslerime hiç bir şey gelmedi 3 gündür internete bağlanamıyorum bu nasıl müşteri memnuniyeti ?

Sayın Haydar071,

Mail adresinize gerekli doküman ve talimatlar yönlendirilmiştir.

Saygılarımızla,

• quote:

quote:

quote:

Sayın sacit,

Saygılarımızla,

Sayın sacit,

Dış ortam Access Point Ürünümüz TL-WA7210N ile kullanabilirsiniz veya Wireless Router ürünlerimizden TL-WR841HP model numaralı ürünümüz ile kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

• teşekkürler saolun oldu
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.