Şimdi Ara

Siz siz olun zed'e ad kasmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. oyunumda sonunda zed' alıştım. hayli zor bir hero gerçekten. ilk oyunlarımda ad kastım 18 levelde 1700 canla resmen harcadılar cânım heroyu. 3. oynayışımda skorum 0-9-1 di o kadar berbattı. daha sonra irelia'ya yaptığım buildin aynısını yaptım ve sonuç:

Siz siz olun zed'e ad kasmayın.

• Zaten zed off tank olarak kasılıyor keşke araştırarak girseydin rankeda ve 0/9/1 AYRILMA

Edit : 4. oyunum demişsin ilk oyununa rankedda girmişsin zed ile heroyu rankedda mı denedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoylan -- 13 Şubat 2013; 1:56:11 >
  • Amaç, 23-1 skorum var tüm killeri alıp hiç ölmedim. Carrynin alması gereken killere ks attım, asistim bile yok. Çok coolum.

Tabi, feed & leave op.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 13 Şubat 2013; 1:54:56 >
  • Eğer mid isen ad top yada jungle isen bu build takıma daha faydalı olur. Aradaki farkı karıştırma.Çünkü irelia full tank yada offtank gidicek oyunun kaderine göre takımındada damage emebilen karakter sıkıntısı olucak.
  • ap kastım kanka penta attım
  • bu bölümde herkes bir şey yarıştırma derdinde, kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum. vay efendim 23 kill aldım ahaha diye. bak orda ayrıldığım oyunda var koydum hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

bu bölümde herkes bir şey yarıştırma derdinde, kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum. vay efendim 23 kill aldım ahaha diye. bak orda ayrıldığım oyunda var koydum hepsini.

hLL qNq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Eğer mid isen ad top yada jungle isen bu build takıma daha faydalı olur. Aradaki farkı karıştırma.Çünkü irelia full tank yada offtank gidicek oyunun kaderine göre takımındada damage emebilen karakter sıkıntısı olucak.

aslında o son attığım oyunda middim. karşıda kat vardı ondan tempkinli başlıyım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

Zaten zed off tank olarak kasılıyor keşke araştırarak girseydin rankeda ve 0/9/1 AYRILMA

Edit : 4. oyunum demişsin ilk oyununa rankedda girmişsin zed ile heroyu rankedda mı denedin

evet, ilk botlarla denedim ama.
  • Sen bakma bu arkadaşlara hepsi gold+ olduğu için böyle ..

güzel oyun başarıların devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

Sen bakma bu arkadaşlara hepsi gold+ olduğu için böyle ..

güzel oyun başarıların devamını dilerim

sağolasın
  • Zedin olayı Tf de ad carry yi almak kaçabilirse ad carry veya offtankı temizlemek ortadan bu buildle late'e dogru belki adcye tek atamayabilirsin :)ama dayanıklılıkta önemli off tank buildde iş görebilir tabi.Senin görevin tanklık değil tf ye başta atlamayıp adcye odaklanmak o kadar.Güzel oyun çıkartmışsın tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

Zedin olayı Tf de ad carry yi almak kaçabilirse ad carry veya offtankı temizlemek ortadan bu buildle late'e dogru belki adcye tek atamayabilirsin :)ama dayanıklılıkta önemli off tank buildde iş görebilir tabi.Senin görevin tanklık değil tf ye başta atlamayıp adcye odaklanmak o kadar.Güzel oyun çıkartmışsın tebrik ederim.

tabi farklı buildlerde deneyceğim bakalım, sağol bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Şubat 2013; 2:14:12 >
  • quote:

bu bölümde herkes bir şey yarıştırma derdinde, kimseye bir şey ispatlamaya çalışmıyorum. vay efendim 23 kill aldım ahaha diye. bak orda ayrıldığım oyunda var koydum hepsini.

buradakilerin çogunu takma kafana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Eğer mid isen ad top yada jungle isen bu build takıma daha faydalı olur. Aradaki farkı karıştırma.Çünkü irelia full tank yada offtank gidicek oyunun kaderine göre takımındada damage emebilen karakter sıkıntısı olucak.

aslında o son attığım oyunda middim. karşıda kat vardı ondan tempkinli başlıyım dedim.

Dorans shield ile başlamandan karşına umduğun kişinin gelmediğini anladım

• bt - black cleaver - lw - warmogs - ga yapıyorum genelde.
  • build fail .

Frozen mallet veya warmog yeterli 2 sinide alman aşırı saçma . Zed için Ga yada Warmog yeterli savunma için.

Ayruca o buildle tank olmana rağmen o kadar killeri almışsın , kusura bakma ama aşırı noobsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

bt - black cleaver - lw - warmogs - ga yapıyorum genelde.

+1 Warmog veya Frozen Mallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir build bu yav? Tank dizecek onca karakter varken neden Zed'e tank dizersiniz anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

build fail .

Frozen mallet veya warmog yeterli 2 sinide alman aşırı saçma . Zed için Ga yada Warmog yeterli savunma için.

Ayruca o buildle tank olmana rağmen o kadar killeri almışsın , kusura bakma ama aşırı noobsun

Aslında fail falan değil aynı duruma gelen bir build tasarlamış bunuda tanky olarak yapmış. ie sod almadan late gamede carry tekliyemezsin.Her maçta ezbere build yapmak çok saçma farklı alternatiflerinde olmalı.Birde bu kadar kill alan bir offtank karşı tarafın kalbinde korku salar. O yüzden millet amumu malphite gibi karakterlerden korkuyor.Karşı takımın moralini düşürüyorsun. Adamlar iyi bir poke bile yapamıyor 0 damageyi gördükçe kendi kulelerine yaslanıp hata yapmanı beklemek zorunda kalıyorlar. Kısaca şunu sorayım en son ne zaman wukong yada nidalee ye ie aldın? Yada aslında rolü belli olan bir karakter ile farklı pozisyonlarda oynadın?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.