Şimdi Ara

Siz Olsaydınız Napardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha demin jangana dalmış guildime öle rasgele oyuncular alıyordum.Sonra Türk birisi sana para versem öbür chara aktarır mısın dedi.Adamı tanımıyorum etmiyorum.O da beni.Tm aktarırım dedim.Ve istediği chara aktardım.Şaşılıcak olan ise verdiği para ve item küçümsenmeyecek bişiydi.

2,6 m + 32 lvl +5 sword

Adam hiç tanımadığı halde bana bunları verdi.Bende isteğini yerine getirdim.Ama bir o kadar da şaşırarak.Demek ki hala temiz yürekli insanlarda varmış bu oyunda...Siz olsaydınız napardınız ?

• Almayı bile kabul etmezdim sanırım
  • Niye ki ?
  • Bende kabul etmezdim Hack fln vardır die Ama stalldanda halledilebilir o iş.
  • Ya adam ballıymış aslında sana vermiş valla başkasına verse % 90 adam alır kaçardı ... itemleri dağa kaldırırdı ...
  • bende kaçırırdım az item deil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ndn en iyisi stall
  • asla kaçmazdım niye kaçıyım ki harbi kaçmam gerçekten
  • baslangıcta şüphe ederdım yoksa kim durduk yere itemlerinin aktarması için verir exchange den ıp no mu alır hackler falan diye yapmazdım ama senin yardım ettiğin çocuğun bununla uzaktan yakından ilgisi yokmuş
    baya bi safmış çocuk seninde onun saflığını kullanmaman güzel bişey
  • Seni Kutlarım iyi bir insanlık dürüstlük sergilemişsin
  • bravo valla geri vermekle en iyisini yapmıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ndn en iyisi stall

exchangede trojan atıp çarını alabilirler
  • Demekki seni güvenilir biri olarak tanımış
  • Kesinlikle aklımın ucundan bile itemleri alıp kaçmak geçmezdi
  • hll olsun gerçekten güzel bir insanlık sergilemişsin ... aslında oyunda gerçektende iyi huylu insanlar var şahsen bende bunları görünce seviniyorum ... örn janganda ben thieflik yaparken 17-18 lvl adam giant kesiyordu bendede heal skilinin en düşüğü açıktı ... adam hiçbirşey demeden heal verdim ölmesin diye oda teşekkür etti ama teşekkürü gerçekten samimiydi ve bu adam bana sempatik geldi 100k verip guildime almıştım o arkadaşı eldoradoda
  • bu banda olmuştu bu kadar değildi ama sadece 800 k 2 weapon elixir birazda silah vermişti.Aege serverında önce aktarmıyım dedim ama sonra acıdım verdim.Ee kul hakkı sonra çıkar aheste aheste
  • porfil resmi nasıl koyuluyor
  • adamda hakkatebn safmısh öle millete rasgele item verdiğine göre.... buarada sende çok dürüstsün tbrcler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.