Daha demin jangana dalmış guildime öle rasgele oyuncular alıyordum.Sonra Türk birisi sana para versem öbür chara aktarır mısın dedi.Adamı tanımıyorum etmiyorum.O da beni.Tm aktarırım dedim.Ve istediği chara aktardım.Şaşılıcak olan ise verdiği para ve item küçümsenmeyecek bişiydi.
2,6 m + 32 lvl +5 sword
Adam hiç tanımadığı halde bana bunları verdi.Bende isteğini yerine getirdim.Ama bir o kadar da şaşırarak.Demek ki hala temiz yürekli insanlarda varmış bu oyunda...Siz olsaydınız napardınız ?
Almayı bile kabul etmezdim sanırım
Niye ki ?
Bende kabul etmezdim Hack fln vardır die Ama stalldanda halledilebilir o iş.
Ya adam ballıymış aslında sana vermiş valla başkasına verse % 90 adam alır kaçardı ... itemleri dağa kaldırırdı ...
asla kaçmazdım niye kaçıyım ki harbi kaçmam gerçekten
baslangıcta şüphe ederdım yoksa kim durduk yere itemlerinin aktarması için verir exchange den ıp no mu alır hackler falan diye yapmazdım ama senin yardım ettiğin çocuğun bununla uzaktan yakından ilgisi yokmuş baya bi safmış çocuk seninde onun saflığını kullanmaman güzel bişey
Seni Kutlarım iyi bir insanlık dürüstlük sergilemişsin
bravo valla geri vermekle en iyisini yapmıssın
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
ndn en iyisi stall
exchangede trojan atıp çarını alabilirler
Demekki seni güvenilir biri olarak tanımış
Kesinlikle aklımın ucundan bile itemleri alıp kaçmak geçmezdi
hll olsun gerçekten güzel bir insanlık sergilemişsin ... aslında oyunda gerçektende iyi huylu insanlar var şahsen bende bunları görünce seviniyorum ... örn janganda ben thieflik yaparken 17-18 lvl adam giant kesiyordu bendede heal skilinin en düşüğü açıktı ... adam hiçbirşey demeden heal verdim ölmesin diye oda teşekkür etti ama teşekkürü gerçekten samimiydi ve bu adam bana sempatik geldi 100k verip guildime almıştım o arkadaşı eldoradoda
bu banda olmuştu bu kadar değildi ama sadece 800 k 2 weapon elixir birazda silah vermişti.Aege serverında önce aktarmıyım dedim ama sonra acıdım verdim.Ee kul hakkı sonra çıkar aheste aheste