Şimdi Ara

SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben teknik (meslek lisesini) 1 sene önce bitirdim. Bi işe girdim. Siemens de yaklaşık 3 aydır çalışıyorum. Maaş- 1000-1600 değişiyo. Bazen çok zorlanıyorum. Yaşım 19 acaba okusammı diye düşünüyorum. bu sene ygs ye girip 160 puan aldım.(taban puan alınca açıktan üni. varmış galiba).

• Ne yaparsan yap oku. Okumaktan zarar gelmez aksine birçok kapıyı açar ilerde rahat edersin.
  • bende meslek lısesı ogrencısıyım lıse 3 bu yaz delı gıbı calısıcam sırf amele olmamak ıcın stajda yapmıcam allahın ıznıyle ıyı bıyerlerı kazancaıgm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord28

Arkadaşlar ben teknik (meslek lisesini) 1 sene önce bitirdim. Bi işe girdim. Siemens de yaklaşık 3 aydır çalışıyorum. Maaş- 1000-1600 değişiyo. Bazen çok zorlanıyorum. Yaşım 19 acaba okusammı diye düşünüyorum. bu sene ygs ye girip 160 puan aldım.(taban puan alınca açıktan üni. varmış galiba).

Elbette ki oku fakat okulu ileride yapmayı düşündüğün mesleğinle bağlantılı tercih edersen ilerisi için daha yarar sağlayacaktır... Mesleki kaygın söz konusu değilse bile kendi kişiliğin karakterin ve toplum içindeki statün için oku...
  • Duruma para olarak bakmayın okuyun.Bu halkın başına ne geldiyse cahillikten geldi.
  • açık öğretimden işletme yapsam işe yararmı ? veya başka önerilerinizi alayım.
  • Acik ogretimden ozellikle isletme okunmaz kimse sana is vermez. Ama oku yani bak simdi mtok lerle muhendisliklerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    4 ay önce açıldı
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.