Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sıralamam mf4 16 bin.Yıldız teknik çoğu bölüm tutuyor(endüstri,bilgisayar,elektronik haberleşme vs..)Burda aklıma yatan endüstri mühendisliği(ingilizce).İtü'de inşaat,kontrol otomasyon ve elektrik mühendisliği tutuyor.Kafamda belirleyemiyorum hala.İtü olması beni oraya cekmiyor değil. İtüde elektrik mühendisliği nasıldır? Sadece elektrik mühendisi olmak elektrik elektronik mühendisliğine göre avantaj mıdır dezavantaj mı? Benim yerimde siz olsaydınız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler..

• Sadece elektrik mühendisi olmak elektrik elektronik mühendisliğine göre avantaj mıdır dezavantaj mı?

Elektrik-elektronik olan bölümler de 3.sınıfta ayrılıyor. Ya elektriği seçmek ya da elektroniği seçmek üzere. Aralarında bir fark yok siz baştan seçerken onlar sonradan seçiyor.

Ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden itü inşaat yazardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba inşaat yazmanızın sebebini açıklar mısınız hocam ? Bir de inşaat türkçe tutuyor.Türkçe okumak hakkında düşüncelerinizi söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TommyfookinShelby

Acaba inşaat yazmanızın sebebini açıklar mısınız hocam ? Bir de inşaat türkçe tutuyor.Türkçe okumak hakkında düşüncelerinizi söyler misiniz ?

Türkçe diyor herkes de benle yaşıt arkadaşım okuyor(ben mezun kaldım). Zaten yüzde 30'u ingilizceymiş. Yine ingilizce sınavlarına girmek zorunluymuş. Fakat şöyle bir durum varmış. İngilizceye girenin yurtdışı olanakları daha yüksekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü inşaat öneririm kesinlikle... Endüstri okunacaksa bence Yıldızda okunmamalı 1.sınıf üniversite diye tabir edilen yerde okunması daha mantıklı geliyor bana ama inşaat elektrik için aynısını söylemem onlarda ytü tercih edilebilir ama dediğim gibi İTÜ inşaat! Eğer ilgin varsa kesinlikle yaz pişman olmazsın alanında en iyi okul bile olabilir
  • yazılım mühendisliği yazardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-090BB8D2A

yazılım mühendisliği yazardım
    bilgisayar/yazılım ya da bilişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.