Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde sehirdisi sayılabilecek bir yerde bomboş yolda ilerliyorum virajın sonuda görünüyor yol bomboş sadece 50 metre arkamdan gelen bi focus var.

Ben fren yapmak yerine apex cizdim, aragaz verip vites dusurdum ve ip gibi çizgide dondum virajı, hızım da maksimum 70km felan.

Bu arkamdan gelen focus fren yaptı felan gözden kayboldu, sonra 1 km ileride kırmızı ışıkta selektör yaptı yanıma geldi durdu cami aç diye el kol yapıyor bana.

Açtım ne diyecek diye merak ediyorum, " birader şov mu yapıyorsun? Yoksa ehliyeti yeni mi aldın " diyor bana dik dik konuşuyor.Sinirlendim haliyle ama belli etmiyorum çünkü bu hiyarin yanında anası bacısı felan var araba dolu, bunu uyariyorlar ama dinlemiyordu bu dingil.

Bende ne şovundan bahsediyorsun yuru git işine diyerek gecistirince bu araçtan indi gelip sağ ön kapıyı açtı, tabi ben o ara ışığa bakıyorum son anda fark ettim bunun hareketini.

Gaza bastım yesil yanınca bu kapıyı kapattıginda farkettim yaptığı hareketi.10 metre gidip sağa çekip durdum, tam haydarı alıp iniyordum ki baktım bindi arabasına gidiyor.

Neyse dedim yanında anası bacısı var diye kavga etmek istemedim.Ama hala aklima geldikçe sinirleniyorum, keşke tek olsaydı inip iki tane patlatsaydim diyorum.

Sadece bana mı denk geliyor böyle manyaklar, siz de trafikdesiniz sizin başınıza hiç gelmiyor mu hep benimi buluyor deliler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olası bir dikleşmeye ,sürtüşmeye karşı arabada haydar bulundurmak..
    kavga edemediği için kendine kızmak..
  • Helal olsun kardeş,anası bacısı var iyi yapmışsın.Dingil herif anası bacısı yanında şov yapacaktı herhalde,sizi kabullenemedi.
  • 50 mt. uzun yolda oldukça kısa bir mesafe, yani arkanızdaki araç neredeyse takip mesafesinde. Elbette kavga etmeyi gerektirecek bir kabahat değil ama arkada araç varken de yapılmaması gereken bir hareket olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

olası bir dikleşmeye ,sürtüşmeye karşı arabada haydar bulundurmak..

İnseydim döverdim, rezil olur yanındakilere diye inmedim.Haydar dediğim de çeki demiri nolmuş yani ?

Kardeş o arabadaki bendim. Annem ve babam engellemeseydi iki tabancadaki iki şörjörüde alnına boşaltacaktım, verilmiş sadakan varmış.

Trafikte kimin kim olduğunu bilemezsiniz. Sen haydarı çıkarırsın karşındaki keleş çeker hadi buyur ne yapabileceksin, en iyisi bakmamak bulaşmamak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adıdı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

olası bir dikleşmeye ,sürtüşmeye karşı arabada haydar bulundurmak..

İnseydim döverdim, rezil olur yanındakilere diye inmedim.Haydar dediğim de çeki demiri nolmuş yani ?

Kardeş o arabadaki bendim. Annem ve babam engellemeseydi iki tabancadaki iki şörjörüde alnına boşaltacaktım, verilmiş sadakan varmış.

Trafikte kimin kim olduğunu bilemezsiniz. Sen haydarı çıkarırsın karşındaki keleş çeker hadi buyur ne yapabileceksin, en iyisi bakmamak bulaşmamak.

12 kalibre yivsiz jarjorlu tüfeğim var, 50g magnum fişek dolu jarjorler ( domuz mermisi ) biz de boş degiliz

Peki bunlar varken neden haydarla geliyorsun??????????????

• Muabbete bak hey Allah'ım :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi bidon benzin döker, bide el bombası atardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bi bidon benzin döker, bide el bombası atardım

Benzin döküp,El bombası atacağınıza.Benzin döktüken sonra çakmağı atın ve olanları izleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.