Şimdi Ara

Siz olsanız ne yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 2 civarı evden çıktım arkadaşa gidiyordum. Arkadaş aradı kanka gelmeden fırına uğra evde yiyecek yok açma falan al dedi. En yakındaki fırına girdim. Fırıncıya bana 5 tane açma verir misiniz ? dedim. Tabi 2 dk beklerseniz taze çıkacak dedi. Tamam dedim beklemeye başladım. Kapıdan içeri yaşlı bir amca ile yanında küçük bir kız girdiler. Amcanın pantolonu falan yırtıktı içimden yazık adama dedim. Küçük kız amcaya ''Dede açma alalım mı ?'' diye seslendi. Amca fırıncıya doğru yöneldi. ''Oğlum açma ne kadar ?'' dedi. Fırıncı 1 tl dedi. Amca cebine yöneltti elini bir kaç 10 kuruşu vardı. Parası açma almaya yetmiyordu. Torununa yöneldi ''Kızım başka zaman alırız açma kalmamış'' dedi. Ve fırından çıktılar. Ben kötü oldum 5 tane açma alıyordum çünkü ve onlar bir tane açma bile alamamışlardı. Fırıncı buyurun açmalar hazır dedi. Ben kapıya dalmıştım o sırada amcalara çok üzülmüştüm. Açmamı onlarla paylaşmalıyım dedim içimden ve kapıdan çıktım hemen. Sağıma baktım yoktular. Soluma baktım onları gördüm bayağı ilerlemişlerdi. Koşmaya başladım onlara yetişmem lazımdı. Neyse ki onlara yetiştim ve seslendim amcaaaa diye. Döndü baktı bana ''Efendim oğlum bir şey mi isteyecektin'' dedi. Hayır amca dedim ve elimdeki poşetten 3 açmayı kıza doğru uzattım ve almak ister misin dedim güler yüzlü bir ifadeyle. Kız çok mutlu olmuştu gözlerinin içi gülüyordu ve elini uzattı. Ben çektim açmaları diğer elimi uzattım 1 tl dedim. Amca torununu arkasına sakladı ve zebaniye dönüştü. Ben ne yapacağımı şaşırdım elimdeki poşeti bırakıp kaçtım baktım arkama sadece kız vardı poşeti aldı gitti. Neden böyle oldu bilmiyorum acaba 50 krş. mu demeliydim yanlış mı yaptım anlamadım

Siz olsanız ne yapardınız ?

• Zebani okumayın sondan okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tl ucuz gelmiştir en kötü 2 demen gerekiyodu. Türk halkı kazık yemeyi sever sonuçta
  • 50 kuruş falan desen neyse de 10 kuruş nedir biraz inandırıcı yazın şunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.