Şimdi Ara

Siz Hangisini Seçerdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inteL Q8300 QUAD CORE 2 . 53Ghz 4MB CACHE 1333FSB 45NM
    Core2 Duo E8500 3 . 16 Ghz 64Bit 6 Mb Cache 1333FSB 45 Nm Penry
    Birde bu işlemcilerden max. performans alabileceğim anakart tawsiyelerinide bekliyorum
    2 si arasında kaldım bi yanda 4 çekirdek dier yanda 3.16 lık muazzam bir hız , bu işlerden pek anlamam kendime yetecek kadar sadece,bu konuda tıkandım bana yardımcı olursanız cok sewinirim tşk ederim..!

• bende Q8300 ün farkındayım ama tatmin edici bilgiler istiyorum açıkçası :S:S
  • AMD Phenom II X4 810 (inceleme;http://www.pclabs.com.tr/2009/02/11/am3-soketli-phenom-ii-x4-810-incelemesi/3/ )---355 TL
    +
    ECS A780GM-A Ultra Black Series 780G/SB750---157 TL
  • sen daha iyi bilirsin ama nerde okudum bilmiyorum ama 4 çekirdek yerine 2 çekirdek şuan için en iyisi çünkü 4 çekirdeği destekleyen uydulamalar az ilerde ne olur bilmem.

bence iyice araştır kendin karar ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: twister.umut

bende Q8300 ün farkındayım ama tatmin edici bilgiler istiyorum açıkçası :S:S

Fiyat performans olarak şuan da Quad işlemciler daha iyi...

Yakında hemen hemen tüm uygulamalar 4 çekirdekli desteğe ihtiyaç duyacak, oyun, program, ofis uygulamaları vb. kullanımlar için tam kapasite olmasada sistemler Quad işlemciye ihtiyaç duyacak ve çoklu uygulamalara yönelik performans artışı ön planda olacak...

O yüzden ileriye dönük ve almışken en az 2-3 sene sizi idare etmesi açısından 4 çekirdekli işlemci öneriyoruz.
  • Kafamda tasarladıgım sistem zaten en az 3 yıl benı idare etsin die plan yapıyorum,4 çekirdeğin faydasını fazlasıyla gorecegıme ınanıyorum fakat genelde E8500 e cok fazla talep var ve fıyatı daha pahalı o yuzden aklımda soru işaretleri var aslında :S:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Quad al 2.5ghz onu da ufak bir overclock ile 3.0ghz yaparız paşalar gibi takılırsın harika olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Kardeş Quad al 2.5ghz onu da ufak bir overclock ile 3.0ghz yaparız paşalar gibi takılırsın harika olur

Adam 7/24 Teknik yardım ya Admin felan olmalı Extradan Topladıgın sistemlere bayılıyorum Hocam
  • Teşekkürler kardeşim

Elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum
  • q6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Kardeş Quad al 2.5ghz onu da ufak bir overclock ile 3.0ghz yaparız paşalar gibi takılırsın harika olur

YARBAYIM ÇOK TEŞEKKURLER VERDIGIN BILGILER ICIN FAKAT OVERCLOCK TAN ANLAMAM KI BEN :(:( O NASIL OLUCAK ?
  • Forumun o.c bölümünü incelemen yeterli dikkat etsen çözersin çok fazla birşey yapmana gerek yok
  • Bencede 4 cekirdekli alman daha avantajlı.LEON-X sana yardımcı olurum diyor zaten overclock konusunda.Default hızında bile olacagını dusunmuyorum ama zaten o islemciyi 3.0 Ghz seviyesine getirdigin zaman hicbir durumda darbogaz yapacagını pek zannetmiyorum

Anakart olarakta fiyat yonunden cok sıkıntın yoksa bunu oneririm.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ep45ud3r-328-6606.html

MKayan:
    Adam su Amd platformunu mu İntel platformunu alayım demiyorki.Tamam bende Amd ciyim konu bahsettigim sekilde acılmıs olsaydı bende senin gibi bir tavsiyede bulunurdum ama adam zaten kararını vermis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 14 Nisan 2009; 12:24:10 >

• q8300 yerin q6600 ede bi bak derim bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.