Şimdi Ara

Siz daha olayı çözememişsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takım kötü laflarını bir kenara bırakın. Bizim futbolcular bile olayı çözmüş. Artık fb- gs derbilerinde futbolun önüne başka şeylerin geçtiğini son 10 yıldır iyice görüyoruz. Özellikle son 3 senedir bu çok net bir şekilde arttı. Futbol görmek isteyen adam gs- fb derbisinde göremez o futbolu. Futboldan başka her şeyi görür. Bizimkiler de biliyor bu sıcağın altında ne yaparsa yapsınlar oyunun önüne başka şeylerin geçeceğini. Bilinçli bir izleyici artık bu 2 takımın maçında heyecan duymamalı. Yener veya yeneriz durumuna girmemeli. İnanın şu kupayı alsaydık kaç kişi içten sevinecekti?

• katılıyorum
  • Ulan maç penaltılara kalmış, kalecin iki tane top çıkarmış. insan biraz hırslanır bunlar tam tersine alçakça vuruyolar topa.
    Mahalle maçlarında bile öyle penaltı atmazdık yahu.
  • Ben daha kimle yaptığımızın farkında bile değilim.Bütün odak noktam Selçuk ve Burak şu anda.Normalde Fenerbahçe'ye saldırırdım,hakeme söverdim.Yok daha toparlayamadım kendimi.Selçuk'un uzatmalarda 5m önündeki adama topu atamaması aklıma gelip duruyor.Artı Burak'ın sırtı dönük adamların tepesine çıkması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.