Şimdi Ara

SİZ ADAMSINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

FBJK ittifakı yine hadsafhada

James bikmadin mi la? :D

Yok qamqi sabaha kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Gs ders alsın

Semih Kaya - korner..

Öndeyken herkes yapar.Gole ihtiyacın varken yapacaksın asıl.Anlamı olsun.

Niyetinizi anladim o yüzden aciklama yapma gereği duymuyorum ancak yaptığınız hos birsey değil. Bu sekilde türk futbolundaki nefret bitmez hicbir zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

FBJK ittifakı yine hadsafhada

En ''sevdiğim'' üye sensin la bu forumda.
  • Son 3 yılda seyircisiz oynamalara bakarsanız kimin olduğu belli oluyor arkadaşlar, saçma konuşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Gs ders alsın

Sebep?Hep sizin sahanızda olay çıkıyor Gs maçlarında, bizim sahamızda değil.

Gözlükler güzelmiş.
  • Meydan sizlerde.Şimdilik..

Kardeşlik konularınızı açın,sevimli yorumlar atın,aynı görüştekileri hemen artılayın,zıt görüştekileri hemen eksileyin.

Bunu doyasıya yapın.

Çünkü Galatasaray biraz olsun yükselişe geçtiğinde forumda azınlık olarak kalacaksınız.Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

• Bence klüpleri birleştirmenin vakti geldi de geçiyor dostlar. Aziz Yıldırımda içeriden çıkınca başkanınız, Fikret Ormanda asbaşkan olur. Tamam işte ne güzel
  • quote:

quote:

Gs ders alsın

Semih Kaya - korner..

Gs Fb maçında hakeme faul yaptım penaltıydı, yada bariz golden faul yaptım demedi ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Son 3 yılda seyircisiz oynamalara bakarsanız kimin olduğu belli oluyor arkadaşlar, saçma konuşmaya gerek yok.

tff sizi kolladığından küfür ediyonuz uyarı alıyonuz bizde 50 bin kişiden 1 kişi küfür etse 1 maç seyircisiz ceza geliyo. Sonrada fenerasyonnn diye ağlıyonuz.
  • Allah birlikteliğinizi bozamasın.
  • Semih'i ne çabuk unuttunuz? Semih'e de Caner'e de helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Semih'i ne çabuk unuttunuz? Semih'e de Caner'e de helal olsun.

Sizinkilerin amacı GS'a saldırmak olduğu için görmezler. Kendileri laf atıyor biz yazınca da GS'liler troll oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Gs ders alsın

Semih Kaya - korner..

Afedersin de orada biz 3-0 önde olup maç içinde rahat konumda değildik. 1-0 öndeydik ve maç ortada gidiyordu ki kornerler her zaman potansiyel gol tehlikesidir.Beşiktaş da bu ligin en efektif duran top kullanan takımlarından biri. Gol olsa skor 1-1 oluyor yani. 3 puan alacak yere 1 puan alıyoruz. Çok anlamsız gerçekten Semih'in yaptığı

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Arada ki fark şu; Semih öndeyken hakeme gerçeği söyledi,

Caner ise, Rakibinin sahasında şampiyonluk ilan edebilecek bir fırsat eline geçmişken topu dışarı attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

quote:

quote:

Gs ders alsın

Semih Kaya - korner..

Afedersin de orada biz 3-0 önde olup maç içinde rahat konumda değildik. 1-0 öndeydik ve maç ortada gidiyordu ki kornerler her zaman potansiyel gol tehlikesidir.Beşiktaş da bu ligin en efektif duran top kullanan takımlarından biri. Gol olsa skor 1-1 oluyor yani. 3 puan alacak yere 1 puan alıyoruz. Çok anlamsız gerçekten Semih'in yaptığı

Ona birşey demem.Semih'i de Caner'i de haklı bulan da var haksız bulan da.Ama futbolcuların tercihi bu yönde.Benim demek istediğim Caner'in yaptığı Semih'in yaptığı kadar konuşulmayacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

quote:

quote:

Gs ders alsın

Semih Kaya - korner..

Ona birşey demem.Semih'i de Caner'i de haklı bulan da var haksız bulan da.Ama futbolcuların tercihi bu yönde.Benim demek istediğim Caner'in yaptığı Semih'in yaptığı kadar konuşulmayacak.

Doğrudur. Bence Caner doğru olanı yaptı orada. Dün sahada hakem dışında o tip bir pozisyonun çift vuruş olacağını bilmiyordur yani. Tabi boş zamanlarında futbolun kurallarını okumak gibi fantezisi yoksa futbolcuların ki tam vurmalık bir noktaydı yani. Dünkü maçın stresi o kadar yüksek olmadığından çok konuşulmayacaktır evet ama bence Semih'in ki ne kadar değerli bir hareketse Canerin ki de o kadar değerli .

• Aradaki fark şu:
    Çekişme halindeki Gs ile Bjk macinda skor 1-0 iken 2.yarida baskinizi artirmisken boyle bir pozisyon oldu ve semih durustce korner olduğunu soyledi. O kullandiginiz korner gol olabilirdi ve biz sizi yenerek 2.lige yükseldik. Sanirim maçın önemini unutmussun hatirlatayim dedim.
    Dün ise herkesin gördüğü gibi beraberlikten sonra fenerbahce kasmadi ve hicbir iddiasi yokken yapti bu hareketi Caner.
    Olayları saptirmayalim lütfen. Ha bana göre bunlari konusmak bile abes ama gerçekten nefretiniz o kadqr buyukki iki futbolcunun yaptığı centilmenligi bile kiyasa sokuyorsunuz. Su yapilan yorumları gordukteb sonra keske semih o hareketi yapmasaydi diyorum yazik gerçekten acinacak haldesin

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle terbiyeni takın, acınacak halde olan sen ve senin gibi taraftarlardır.

Semih'in yaptığı hareket her dürüst insanın yapması gereken bir harekettir, çünkü insanlık bunu gerektirir. Gerçeği söylemek centilmenlik değildir, insani bir zorunluluktur.

Caner'in yaptığı ise, sadece kendi insiyatifini kullanarak, verilmiş bir karara tepkidir. O hareketi yapmasa ve vurup gol olsa kimse Fair Play'den söz etmez, hakemin verdiği kararın doğruluğunu yanlışlığını tartışır.

Şu yazdığın cevap bile, GS taraftarının nasıl bir ego halinde olduğunun göstergesidir.

Benim söyleyeceklerim bu kadar. Herkese iyi forumlar.
  • sevgi pıtırcıkları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.