Şimdi Ara

Siyasetçilerin konuşmayı bilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce de bu durum böyle değil mi? Objektif bir şekilde tüm siyasetçilerin konuşmalarını dinliyorum, ama hiçbiri de konuşmayı bilmiyor, siyasetle herhangi bir alakası ben şu halimle çıkıp konuşsam, insanları daha çok etkilerim.

Neden bizim ülkemizde Adolf Hitler gibi insanları heyecanlandırabilen bir hatip yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun gibi demek istedin galiba?

Ah be atam sesini duydum gözlerim doldu yine Keşke burda olsanda elini öpsem sarılsam sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 19 Mayıs 2015; 13:10:40 >

• Çık e₺kile o zaman

• Cunku siyasetci degiller, kendi cikar ve menfaatlerini dusunurler, kimi dini kullanir kimi duygulari somurur...

• Onu bilmiyorum ama bülent arınçın konuşmasını beğeniyorum insan hiç iii demez mi ya gerçekten güzel ve akıcı konusuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Toplum Dusmani

Sizce de bu durum böyle değil mi? Objektif bir şekilde tüm siyasetçilerin konuşmalarını dinliyorum, ama hiçbiri de konuşmayı bilmiyor, siyasetle herhangi bir alakası ben şu halimle çıkıp konuşsam, insanları daha çok etkilerim.

Neden bizim ülkemizde Adolf Hitler gibi insanları heyecanlandırabilen bir hatip yok?

Derin devlet öyle istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bunun gibi demek istedin galiba?

Ah be atam sesini duydum gözlerim doldu yine Keşke burda olsanda elini öpsem sarılsam sana

sesi çıkmıyor ve söyledikleri insanlara bir şey vaat etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7A388A9E -- 19 Mayıs 2015; 13:13:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toplum Dusmani

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bunun gibi demek istedin galiba?

sesi çıkmıyor ve söyledikleri insanlara bir şey vaat etmiyor.

He ya ondan koca ülkeye kendini kabul ettirmiş, sevdirmiş dimi?

Sesi çıkmıyor demişsin; o zamanki teknolojiden haberin vardır umarım. 108 dB lossless audio mu bekliyordun anlamadım ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 19 Mayıs 2015; 13:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahçelinin hitabeti berbat. Kağıttan bile okuyamıyor. Geçen canlı yayında kadın soru soruyor anladığını sanmıyorum bir cebap veriyor fakat ne dediğini o da anlamıyor. Kadın ne soruyor bagçeli ne diyor. Sıkıldım kapattım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.