Şimdi Ara

siyaset meydanı karıstııı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vural oger denılen alman vekıl Türkiyeye zavallı dedı

sinan aygün ve yigit bulut tepkısını gosterdııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 11 Nisan 2008; 2:59:10 >

• İyide bir şeyi unutuyorsun.Burası siyaset meydanı değil her dakika olup biten için topic açılmaz sonra burda siyasetin ''s''sinden çakmayan bi ton adam var onları ''Türkiyeye zavallı dedi'' diyerek çok rahat galeyana getirtirsin.

Sonuç ne olur 2 banlı 1 uyarı cezalı üye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

İyide bir şeyi unutuyorsun.Burası siyaset meydanı değil her dakika olup biten için topic açılmaz sonra burda siyasetin ''s''sinden çakmayan bi ton adam var onları ''Türkiyeye zavallı dedi'' diyerek çok rahat galeyana getirtirsin.

makaramı yapsaydım dostum adam turkıyeye hakaret edıyorrr bıraz duyarlı olalım deyılmııı

iyi gecelerrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 11 Nisan 2008; 3:06:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

İyide bir şeyi unutuyorsun.Burası siyaset meydanı değil her dakika olup biten için topic açılmaz sonra burda siyasetin ''s''sinden çakmayan bi ton adam var onları ''Türkiyeye zavallı dedi'' diyerek çok rahat galeyana getirtirsin.

makaramı yapsaydım dostum adam turkıyeye hakaret edıyorrr bıraz duyarlı olalım deyılmııı

iyi gecelerrr

http://forum.donanimhaber.com/m_22495539/tm.htm buradan devam edelim demeye calismis arkadas ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.