Şimdi Ara

Siyaset bilimi ve Uluslararası iliskiler okuan bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arladaslar abiler bu sene mf ogrencisiyim sizce iyi bi yerde siyasal mı okumak avantajlidir yoksa ortalama bi yerde muhendislik mi okumak sağlık alanina ilgim yok o yüzden düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan tıp okuyorum kardeşim, ama okulum bitince hukuk veya siyasal okuyacagim. Bunları okurken önemli olan merkezi yerlere yakin olmak. Misal ankara veya istanbul düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz. inekmatur

Şuan tıp okuyorum kardeşim, ama okulum bitince hukuk veya siyasal okuyacagim. Bunları okurken önemli olan merkezi yerlere yakin olmak. Misal ankara veya istanbul düşünüyorum ben.

Aga bende tıp okuyorum okul bitince felsefe okumayı düşünüyorum . felsefeden sonra da Uluslararası İlişkiler Okuyup Cumhurbaşkanı olmak istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

quote:

Şuan tıp okuyorum kardeşim, ama okulum bitince hukuk veya siyasal okuyacagim. Bunları okurken önemli olan merkezi yerlere yakin olmak. Misal ankara veya istanbul düşünüyorum ben.

Aga bende tıp okuyorum okul bitince felsefe okumayı düşünüyorum . felsefeden sonra da Uluslararası İlişkiler Okuyup Cumhurbaşkanı olmak istiyorum .

Komik mi bu? Belli hedefler belirsiz insanların anlayamacagi kadar belirlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

quote:

Komik mi bu? Belli hedefler belirsiz insanların anlayamacagi kadar belirlidir.

Aynen Öyle

İşte bu yüzden beni anlayamıyorsun

• Pek bi bilgi edinemedim polemik olsun diye acmadim arkadaşlar

• Siyaset ve kamu okuyorum muhendislik oku acik ve net.

Bende disardan 2.universite olarak lojistik okuyacagim 400 bin iibf mezunu var bosta gezen kesin daha fazladir tabi :D

Hic bulasma kisacasi sarjim yok suan detayli yazarim istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Siyaset ve kamu okuyorum muhendislik oku acik ve net.

Bende disardan 2.universite olarak lojistik okuyacagim 400 bin iibf mezunu var bosta gezen kesin daha fazladir tabi :D

Hocam bunlarin cogu işletme iktisat mezunlari ankarada yada istanbulda siyasal okuyup 2 yabanci dil ogremsem acikcasi okumak acayip hosuma gidiyor bi soyasi güncel hatta felsefi kitabi bile saatlerce okuyabilirim sikilmadan ve siyasal gerek dersler gerek alan olarak hosuma gidiyor.hocam ben nereye aitim bilmiyorum ve emin olun muhendislik mezunlarida o civarda mevcut dosarda kiminle carpissan 3 kişiden biri muhendis emin olabilirsiniz.ama ben bu üniversite olayini mezun lardan her seyden farkli dusunuyorum benim ilgim ne yönde sayisalciyim ve muhendis olursam mutlu olurmuyum bilmiyorum ama ilgim var galiba ve siyasal da ilgi alanim güncel siyasi konulari takip ederim köşe yazilari okurum kisaca hocam ankara yada ıstanbul siyasali istiyorum ve hayallerimin pesinden oralara gidicem gibi görünüyor sizinle detayli konusmak isterim.

• İktisat fakültesinden çok mezun var dogru ama %90 donanımsız mezun oluyor. Ne dil var ne staj. Adam onu mu alsın işe yoksa daha vasıflı olanı mı? Bu arada bu bölümü iyi bir ünide okursan daha faydalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FRKN9779

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Siyaset ve kamu okuyorum muhendislik oku acik ve net.

Hocam bunlarin cogu işletme iktisat mezunlari ankarada yada istanbulda siyasal okuyup 2 yabanci dil ogremsem acikcasi okumak acayip hosuma gidiyor bi soyasi güncel hatta felsefi kitabi bile saatlerce okuyabilirim sikilmadan ve siyasal gerek dersler gerek alan olarak hosuma gidiyor.hocam ben nereye aitim bilmiyorum ve emin olun muhendislik mezunlarida o civarda mevcut dosarda kiminle carpissan 3 kişiden biri muhendis emin olabilirsiniz.ama ben bu üniversite olayini mezun lardan her seyden farkli dusunuyorum benim ilgim ne yönde sayisalciyim ve muhendis olursam mutlu olurmuyum bilmiyorum ama ilgim var galiba ve siyasal da ilgi alanim güncel siyasi konulari takip ederim köşe yazilari okurum kisaca hocam ankara yada ıstanbul siyasali istiyorum ve hayallerimin pesinden oralara gidicem gibi görünüyor sizinle detayli konusmak isterim.

Eğer gerçekten istiyorsan siyasal okuyabilirsin bu arada siyaset ve kamu TM3'e gecicek bu sene aklinda bulunsun.Uluslararasi iliskiler ve siyasetin durumunu bilmiyorum ama :)

İİBF mezunu olmak istiyorsan 2.universite olarakda okuyabilirsin.Ama muhendisligi 2.universite olarak okuyamazsin.İlla siyaset okuyacagim diyorsan o zaman 4 yillik okuman lazim yani muhendislikten vazgeciceksin ben senin yerinde olsam ve matematigim dediniz gibi iyi olsa muhendislik secerdim ve 2.universite olarakda iibf den bir bolum okurdum.YGS Matematik -1.75 LYs matematik +1.75 halim bu gordugun gibi ben mecburen siyasal sectim sozel agirlikli oldugum icin zaten 2 matematik x y filan olan dersten kaldim Muhasebe ve Iktisad(Seneye kalkicak diyorlar TM3 gecince)

Ygs sonucunuza gore rota cizin bence kendinize az kaldi zaten simdiden basarilar insallah en yuksek puani yaparsiniz.Bu arada bende 2.universite olarak Lojistik okuyacagim ve siyasetle ilgili bir beklentim yada universite ile bir beklentim yok keske lojistigi secseydim suan devletteyim ama ozelede gitseydim olurdu liseyi ozelde okuyunca yediremezdim kendime he cok mu iyi oldu hayir cok mu vasat oldu hayir tek avantajim istanbul 2 saat ve sık sık gidebiliyorum birde 2.universite olayim oldu(attigim link inceleyin lutfen) yemek 1.5 lira birde trafikte 2 saat gecirmiyorum haftada 2.5 gun dersim var :)

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim/ikinci-universite

Daha sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: End of World

İktisat fakültesinden çok mezun var dogru ama %90 donanımsız mezun oluyor. Ne dil var ne staj. Adam onu mu alsın işe yoksa daha vasıflı olanı mı? Bu arada bu bölümü iyi bir ünide okursan daha faydalı olur

Dogru tamamen katiliyorum

Bizim bolumde(universitede) mesela staj yok ister yap ister yapma ve dil olmadiktan sonra birsey olmuyor.Tamamen katiliyorum ama kamudan baska alanda yok bu bolumde ozellere girmiyorum bile :)

Allah sonumuzu hayri etsin okuyoruz ama biraz boşa ben universite bittikten sonra %90 Antalyaya yerlesecegim dilimin olmasi onemli olucak turizmde yada lojistik sektorunde calismak istiyorum ve benim salak kafam turizm ve seyehat gazi universitesi geliyordu yazmadim hem pismanim hemde degilim :D

Daha 50 olan universitede 2 tane biraktim :/

• Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ama bu yola baskoydum artık piyasa muhendis de kayniyor mezun cok ama vasıf meselesi de var ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi okul?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Kardeş siyaset var siyaset var şimdi nerde okuyosunbilmiyorum da uşakta okumak farklı mülkiye fakrlı

• Hocam istanbul üniversite si düşünü yorum

• Up

• bende ytü düşünüyorum beyler okunur mu yoksa pdr için mi çalışayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

bende ytü düşünüyorum beyler okunur mu yoksa pdr için mi çalışayım?

Kardeş pm den ulas yardimlasalim bide ben Sayisalciyim tm3 e gecti diyolar bi haberin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: FRKN9779

quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

bende ytü düşünüyorum beyler okunur mu yoksa pdr için mi çalışayım?

Kardeş pm den ulas yardimlasalim bide ben Sayisalciyim tm3 e gecti diyolar bi haberin var mı

uluslararası ilişler tm3 e geçti ama siyaset geçmedi diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.