Şimdi Ara

Siyah saçtan kurtulmanın yolu var mı ? (SS'li) (Ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar liseli kalmasın diye bu saati bekledim. saçlarım aşırı siyah. boya gibi duruyor. bildiğin kömür karası. saçımın rengini açmak istiyorum ama boya ile değil. biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. papatya suyu veya limon diyenler var ama güvenemedim. acaba bilgisi veya deneyimi olan var mı bu konuda ?
    buda saçımın temsili rengi : ( görsellerde siyah saç erkek diye aratınca çıkıyor )

• papatya suyu sürüp güneşe çık bi kaç kere tekrarla başka da türlü açamazsın saçlarının rengini (Boyasız)

veyahut oksijenli su sür :)
  • peki bu papatya suyu saçı nasıl açıyor ? kahverengine falan mı çeviriyor saçı ?
  • benim 10 12 yaşında iken yazın deniz kıyısında yaşardık bütün günüm denizde geçerdi 3. Aya yaklaştığımızda saçlar sapsarı olurdu siyah saçlar resmen oksikenden sararırdı şimdi nerde vakit olsada gitsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oksijenli su sur kahverengi-kizil gibi bi renk olur ama cok pohtan gorunur soliyim.
  • Benim eskiden beyaz sarısı saçlarım vardı şimdi kumral varsa yönetemi söyleyin bende rengini değiştirem
  • Pişman olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün soğan kabuğu ile limon suyunu sıkıp cezvede kaynattım soğuduktan sonra sürdüm saçıma öyle yattım şimdi saçımın resimdeki gibi olan o gıçık parlaklığı azaldı. birkaç kere daha yaparsam rengi açılacak gibi. bu gecede denemeyi düşünüyorum. bundan sonra yapmadan önce fotosunu çekip karşılaştırıcam. gözle görülür bir değişme olursa resimleri buradan paylaşıcam. takipde kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamenokta

arkadaşlar liseli kalmasın diye bu saati bekledim. saçlarım aşırı siyah. boya gibi duruyor. bildiğin kömür karası. saçımın rengini açmak istiyorum ama boya ile değil. biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. papatya suyu veya limon diyenler var ama güvenemedim. acaba bilgisi veya deneyimi olan var mı bu konuda ?
    buda saçımın temsili rengi : ( görsellerde siyah saç erkek diye aratınca çıkıyor )

Perhidrol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.