Evlilik öncesi almayı düşündüğüm beyaz esyalarım için renk tercihi olarak siyahı tercih etmeyi düşünüyorum.
Biraz baktıktan sonra:
buzdolabı: -->Bosch KGN 57S50 -->Arçelik 2488 CNG
Bulaşık mak.: --> Bosch SMS 53N19 --> Arçelik 6554 HC
Fırın (ank.) : --> Bosch HBA 43S460
Ve beyaz olarak Çamaşır mak.: --> Bosch WAS 20763 --> Arcelik 7103 HT Kurutma mak.: --> Bosch WTW 84360 --> Arcelik 2770 KTY
İnternette bilgi ararken bu siteyle karşılaştım. Çok güzel paylaşımlar ve çok güzel yorumlar okudum.
siyah ürünler hakkında genel bir başlık bulamadım forumda aramama ragmen (belki benim eksikliğimdir) Bana ve siyah renk düşünen başka arkadaşlar varsa eger onlara yardımcı olabilecek bir konu olur umarım.
Bosch ve Arçelik marka ile ilgili genel olarak güzel şeyler okumadım ama siyah renk ve bu ürünler için belki farklı yorumlar yaparsınız. Düşüncelerinizi, yorumlarınızı, alternatif önerilerinizi (varsa) bekliyorum..
siyah çamaşır makinasına bende çok niyetlendim ama şu toz meselesi yüzünden vazgeçtim,mini fırınımın üst tarafı siyah siliyorum arkamı dönüyorum aynı en son üzerine bir örtü atmakta buldum çareyi,birde eşim en ufak çizik sırıtır dedi oda mantıklı geldi çoluk çocuk içinde, gri pahalı geldi en son yine süt beyaz aldım temizliğini yapacak kişi bilir en doğrusunu
Temizliği yapacak kişi böyle istedi valla, bizimde boynumuz inceldi :)
Ama dediğim gibi bazı kararsızlıklar mevcut hala özellikle markalarla ilgili duyduklarımdan sonra Acaba boynumu kalınlaştırmalımıyım, yoksa bu modellerde bahsettiğiniz markaların problemleri minimumda mıdır?
en başta arçeliği eleyin özellikle buzdolabında çamaşır makinasında,bosch buzdolabıda iyi ama samsung,sharp gibi markalarada bir bakın bence siyah yok ama onlarda. fırın konusunu malesef hiç bilmiyorum ustalar cevap verir umarım
Tesekkur ederim yorumlarin icin.
Ustalar da yorumlarini eksik etmez insallah..
öncelikle hayırlısı olsun, iki marka arasında yorum yapmak buzdolabı arçelik bulaşık çamaşır yıkama kurutma bosch derim.
Buzdolabını aşağıdaki üründen, kalanları da Bosch öneririm. Arçelik buzdolabında Bosch'un yerli ürünlerinden daha iyidir. Gerisinde Arçelik'e hiç bakmayın bile bence.
Buzdolabını aşağıdaki üründen, kalanları da Bosch öneririm. Arçelik buzdolabında Bosch'un yerli ürünlerinden daha iyidir. Gerisinde Arçelik'e hiç bakmayın bile bence.