Merhaba arkadaşlar.Forumda sanırım buna benzer bir konu açılmış ama benim sorunum biraz daha farklı.Nvidia ekran kartıma yeni bir güncelleme geldi yaklaşık 1 hafta önce (Bilgisayara format atalı 2 ay oldu, yani işletim sistemi korsan).Game Ready Driver mı ne öyle bir şeymiş.Yüklendi , güncelledi ve yeniden başlatmamı istedi.Böyle şeyleri pek sıkıntı etmediğim için yeniden başlattım ama hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekran ile karşılaştım.Biraz araştırırken sistem geri yükleme yapmamı isteyen birkaç yazı gördüm.Denedim ve oldu.Siyah ekran geçti geçmesine de artık oyunlar ekran kartımla açılmıyordu (Samsung laptop kullanıyorum , hem intel hem de nvidia var, oyunlar intelle açılmaya başladı ve nvidia denetim sistemi açılmamaya başladı).Ben de ekran kartın kendisini silip başka bir driver yüklemeye çalıştım internetten ama o da siyah ekran verdi.Sistem geri yüklemesi yaptım ve tekrar düzeldi ancak artık oyun oynayamıyorum.Yazımı buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.Şimdi ne yapabilirim arkadaşlar bir fikri olan var mı?
daha eski sürüm bir sürücü kurmayı deneyebilirsin..
Oldu, çok teşekkür ederim.Böyle idare edecez artık ne yapalım ^^ Çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin , son versiyonunu yüklemek istiyorum ekran kartının.