Şimdi Ara

Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc düğmeye basınca bıos ıcın f11 gelıyo sonra wındows sesı gelıyo ama görüntü gelmiyor windows sesi geliyo önceki gece pubg steam indirmeye bıraktım komutlardan da shutdown -s -t 10000 komutu girdim yattım sabah pc bu durumdaydı şuan güvenli moddayım DDU ile sürücü sıfırladım sistem normal geldi bu seferde yeni driver indirmeye bırakmiştım 5-10 dk sonra geldiğimde yine aynı şekil sistem açik komple görünyü yok. desteklerinizi bekliyorum. (şuan güvenli moddayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaemre07 -- 9 Eylül 2025; 22:5:37 >

• Siz şu sorunlu windows güncellemesini yüklemiş olabilirmisiniz yada sistem otomatik yüklemiştir büyük boyutlu dosya indirince sorun çıkarıyor deniyordu...

• franklinda F kullanıcısına yanıt

Hocam bı hafta önce bilgisayarcı format+Windows yükledi ondan sonra ben bişey ellemedim pubg de inmemiş zaten ne yapabilirim yeni gpu aldım sistem çalışmıyor bilgisayarcıya da borcum var gidesim yok lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem otomatik yüklemiş olabilir...

Sizin oyunu indirdiğiniz zamana denk gelmiştir belkide ve son güncellemeden önce yüklenip sorun çıkarmıştır...

Öncelikle Ubuntu türevi son sürüm live sürüm destekli linux iso dosyasını indirip bir usb belleğe rufus yazılımı ile yazarak sistemi ondan başlatın ve sorulduğunda kur seçeneği yerine dene seçeneğini seçtiğinizden emin olun...

Eğer sistem sorunsuz çalışıyor ve diskinizede erişim sağlayabiliyor iseniz temiz bir Windows kurulumu gerekecektir...

Şayet diskte sorun var ise güncelleme neden olmuş olabilir değişimi bile gerekebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 10 Eylül 2025; 12:29:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafaemre07 M kullanıcısına yanıt

biosda ekran geliyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kararma sorunu?
    15 yıl önce açıldı
    google beyaz ekran sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.