Şimdi Ara

Siyah / Beyaz Karakartal Sistem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Hocam o monitörlerin de tepki süreleri genelde yüksek oluyor. 1ms olanını hiç görmedim.

G-sync ana konusuna yazdım, ancak tatminkar bir cevap gelmedi: G-Sync monitörler neden pahalı diye. Amd Freesync gayet normal fiyatlarda. Ama G-sync fiyatları uçuk. Benq sitesinde yaptığı açıklamaya göre, g-sync için ekstra işlemci koymak gerekiyormuş. Ancak G-sync monitörün renklerinde bozulma meydana getirdiği için yine kendi işlemcilerini koyup hibrid yapmak gerekiyormuş. Bu da haliyle maliyeti artırıyormuş.

Bu arada ben de aynı satıcıdan tarak almayı düşünüyorum. Bir önceki siparişim 3 hafta da gelmişti, ancak fiyat daha yüksekti.

Hocam sizin bu proje bana da ilham oldu. Benim şu an uv ışık var kasada. Neon kırmızı fanlar var. Ancak aliexprestten aldığım uv'ler 1. ayında ışık miktarları 3'te 1'e düştü. Daha uzun ömürlü kalıcı bir moda geçiş yapmayı düşünüyorum. Bakalım, beyaz ya da sıcak beyaz olabilir. Sıcak beyaz artı kahverengi fan olabilir.

Yalnız kasa harika görünüyor. Anakart tek başına güzel görünüyor. Ancak beni en fazla yapacağınız sli heyecanlandırıyor belirteyim.

Saygılar.

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Gysnc başlı başına bir donanım ürünü zaten. Önceden ayrı bir modül olarak satıldığını hatırlıyorum. Daha sonra monitörlere entegre ettiler. Yani bu yüzden normal ayrıca alternatifi yok ve her fps de akıcı oyun için gerekli.

X34 birinci tercihim hala 21:9 oran çok hoşuma gitti özellikle film izlemesi efsane olur. İçime sinmeyen tek özelliği 4k olmaması. 2k da değil 3k gibi bişey:)

Computex de 4k 21:9 120hz Gysnc monitör açıklasalar keşke.

1070 SLI için herşey hazır amazonda gift card olarak bekliyor. 1070 Hof birinci tercihim başka beyaz model yok malesef. Evga yi garantisinden dolayı tercih edecektim ama tasarım bence çok kötü.

• Son durum nedir

• Ekim sonuna doğru nasip olursa bende bir sistem toplayacağım. Pek bilgim olmadığından inventusa toplatacağım. Neredeyse sizinkinin resmini yollayıp aynısından yapın diyecem şu an çok beğendim güle güle kullanın. Herhangi bir güncelleme var mı takipteyiz

• Başarılı çalışma, takipteyim.

Bu arada, bilgisayar masasının ölçülerinden memnun musunuz hocam?
    Mobilyacımıza masa yaptıracağım da, derinlik 65 cm sanırım yeterli oluyor. Kullandığınız masayı aldığınız linkte 2 adet boy var büyük olanı mı yoksa küçük olanı mı aldınız hocam?

Bu arada, masanın yüksekliği ideal mi, yoksa biraz daha düşük veya yüksek olsa daha mı iyi olurdu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.