Şimdi Ara

SİXAXİS İÇİN İKİLİ SARJ ÜNİTESİ(SIFIR KUTUSUNDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *SixAxis lerinizin ikisinide aynı anda şaj edebilme imkanı tanır.
    *Aynı zamanda tek usb portunu kullandığı için diğer usb portunuzu gereksiz yere işgal etmez.
    *Şarj esnasında çok şık bir mavi ışık yayar
    *Ürün sıfır kutusunda elinize ulaşıcaktır
    *Ürün resimlerdeki ürünün birebir aynısıdır

Fiyat:35 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_bryant1977 -- 5 Kasım 2008; 19:48:06 >

• 1 adet pm
  • cevapladım
  • pm attim
  • kablo mevcutmu acaba kutu içerisinde ?
  • Aletler vakumlu kutuda açabilme şansım yok ama dışarıdan kablo gözükmüyor.Büyük ihtimal çıkmıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobe_bryant1977

Aletler vakumlu kutuda açabilme şansım yok ama dışarıdan kablo gözükmüyor.Büyük ihtimal çıkmıyordur

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • pahalı değilmi biraz?
  • kaç para ki dışarıda?
  • Ürünü alıyorum pm ile hesap bilgilerinizi verirseniz havale yaparım hemen...
  • bilgileri yoladım
  • hemen EFT nizi yapıyorum teşekkürederim
  • Aletin nasıl çalıştığıyla ilgili bilgisi olan var mı ya da ürünü alıp kullananlar bahsedebilir mi biraz? Sormak istediklerim;

1-Ps3 e takılan tek usb,aldığı enerjiyi iki alete aktarıyor gözüküyor;peki bunu yaparken kollarda yahut ps3 sihazında bir sorun çıkartmasın bu işlem,var mı böyle bir risk?

2-Alan arkadaşlar kutusundan usb kablo çıkıyor mu söyleyebilirler mi?

3-Ünitenin aydınlanma yeri neresinde,cihazın gövdesindeki aliminyum çizgilerden mi veriyor ışığı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Aletin nasıl çalıştığıyla ilgili bilgisi olan var mı ya da ürünü alıp kullananlar bahsedebilir mi biraz? Sormak istediklerim;

1-Ps3 e takılan tek usb,aldığı enerjiyi iki alete aktarıyor gözüküyor;peki bunu yaparken kollarda yahut ps3 sihazında bir sorun çıkartmasın bu işlem,var mı böyle bir risk?

3-Ünitenin aydınlanma yeri neresinde,cihazın gövdesindeki aliminyum çizgilerden mi veriyor ışığı?

Selamlar, ben sorularınızı yanıtlıyayım
    1-hayır hiç bir sorun çıkartmıyor
    2- hayır çıkmıyor
    3-ünitenin alt kısmındaki şefaf alanda yer alıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Aletin nasıl çalıştığıyla ilgili bilgisi olan var mı ya da ürünü alıp kullananlar bahsedebilir mi biraz? Sormak istediklerim;

Selamlar, ben sorularınızı yanıtlıyayım
    1-hayır hiç bir sorun çıkartmıyor
    2- hayır çıkmıyor
    3-ünitenin alt kısmındaki şefaf alanda yer alıyor

Teşekkür ederim arkadaşım sağolasın.Cihazı siz satıyorsunuz sanırım;forumdaki alışveriş sistematiğinden pek haberdar değilim,bu ortamda hangi şekilde alışveriş yapıldığından biraz bahsedebilirseniz sevinirim.

• Satıcı güvenilirse alıcı parayı havale yapıyor.Satıcıda alıcının verdiği adrese ürünü kargoluyor.Alıcı ürünü alınca kendisine sistem tarafından gönderilen en ürün ile ilgili formu doldurup satıcıya puan ve yorum veriyor.Karşılıklı güvene dayalı yani sizin anlayacağınız.
    Satcının referanslarına resmini altındaki yıldızlardan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Satıcı güvenilirse alıcı parayı havale yapıyor.Satıcıda alıcının verdiği adrese ürünü kargoluyor.Alıcı ürünü alınca kendisine sistem tarafından gönderilen en ürün ile ilgili formu doldurup satıcıya puan ve yorum veriyor.Karşılıklı güvene dayalı yani sizin anlayacağınız.
    Satcının referanslarına resmini altındaki yıldızlardan ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim tekrar.Ürün elinizde tek adet değilse yakın bir zamanda almak isterim ben de.Görüşmek üzere,hayırlı satışlar dilerim.
  • tek kaldı malesef.Herzaman beklerim
  • Bende kullanıyorum bu üründen gerçekten şık ve fonksyonel bir cihaz ,hayırlı satışlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.