Şimdi Ara

Sivrisineği nasıl bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce uyandım ki o dehşetül vahşiyet olayla karşılaştım her yerim kıpkırmızıydı kaşınıyordu şişmişti. Bu haini nasıl yakalayabilirim yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Seni seviyorum" de, herkes gibi o da gider

• Hiç sordun mu hayvana kardeşim senin derdin nedir nedir bu şiddet nedir bu şeyler otur anlat hele diye. İyi misin diye sordun mu hiç gelmiş burada laf yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki.

Bir de benim alerjim var ilaç falan dinlemeden isiriyorlar beni. Çok fena şişiyor kaşıntı yapıyor. Bu yaratıklardan nefret ediyorum elimde değil.

• quote:

**
    eğer bi sivrisinek sizi gördüğü zaman durmadan saldırıyorsa ediyorsa bilin ki o acemidir.
    saldırının bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
    **
    eğer sadece sizi gördüğü zaman ısırıyor, saklandığınız zaman duruyorsa o bir komando sinektir.
    kaçın ve canınızı kurtarın.
    **
    eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo sivridir.
    merak etmeyin o sizi bulur.
    **

merak etmeyin o sizi bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

Yav Allah yardımcımız olsun ne diyeyim ki.

Bir de benim alerjim var ilaç falan dinlemeden isiriyorlar beni. Çok fena şişiyor kaşıntı yapıyor. Bu yaratıklardan nefret ediyorum elimde değil.

Hocam geçen yaz raidin elektro mat adlı cihazını kullandım bir kere bile ısırılmamıştım şimdi tableti bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

Sana kesin çözümü söylüyorum. Hele hele girdiği oda küçükse çok işe yarıyor. Al eline bi tişört pervane gibi salla konabileceği yerlere. Mecburen havalanıyor. Takip et o sıra yine kaybedersen tekrar uygula. Girmemesi için çözüm ise fesleğen bitkisi.

Hocam denedim de uçmuyor dolapların arkasına falan mı girdi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyanür nerden bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O seni bulur

• Sivri yakınlara ve koyu renkli yerlere konar. Duvarlar açık renkliyse bulma şansın var. Bence alt taraftan başlayarak yavaş yavaş arayın. Mutlaka bi yerden çıkar. İğrenç bir durum maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam tekrar gelirse ışığa doğru uçuyorlar vicdansızlar. O zaman bulursun belki hocam. Geçmiş olsun
  • Kan grubuna göre çok ısırıyorlar. Kanımı bilmiyorum ama ablalarımdan çok beni hedef alıyorlar. 20 ısırık saydığımj hatırlarım. Kolonya dökün. Bir de, sinek ilacı almanız işe yarayabilir. Sinekler yavrularının ihtiyacı olan proteini karşılamak için sizi ısırırlar, daha fazla sinek çıkabilir.

• Oyle bir hayvan ki gordugun anda kayboluyor gorur gormez terligi elime almamla iki saat aramam bir oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.