Şimdi Ara

SİVRİ SİNEK KOVUCU urunler hakkinda bilgi lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
65.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raid sivrisinek kovucu tablet ve makinası. İşe yarıyor gibin 3 gündür rahatım.
  • bu elektro likitin hiçbir faydasının olmadığına dair elimde kanıt niteliğinde bir fotoğraf var. ama paylaşmaya korkuyorum başıma bi iş gelir diye. sonra mahkemelik olmayalım adamlarla.

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • yine sivrisinek

Orijinalden alıntı: BayernM

bi kere köyde düğün vardı ilk gidişimdi adamın biri gece motorun deposuna parmağını daldırdı eliyle sürdü tüm kollara bacaklara yattı damda

Sinek sesini gece duyar duymaz takıyorum vee 5 dk içinde ses kalmıyor... Sabaha kadarda son derece başarılı devam ediyor.

Raid Gece&Gündüz Sistem Sinek Kovucu

SİVRİ SİNEK KOVUCU urunler hakkinda bilgi lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktoksoz -- 10 Haziran 2014; 20:45:53 >

• bıraz gec oldu kardesım o sınekler oldu artık

torunlarının torunları ıle sımdı ugrasıyoruz...

onlar sımdı daha tehlıkelı daha akıllı

eskı topıcklerı gorunce duygulalan vısor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim bir terasım var çok güzel ve yaz geldi mağlum... Terasta rahat oturamıyoruz sinekler resmen bizi yiyorlar. Çalıştığım yerlerde gördüğüm o mor ışıklı elektirikli sinek öldürücülerden sipariş verdim. Bir kaç güne gelecekler. Açık alan için ideal oluğunu düşünüyorum. Odam da ise sivrisinekler rahat bırakmıyordu ta ki annem başucuma al oğlum sivrisinklerden korunursun deyip koyduğu saksıda fesleğen sayesinde kurdurdum. Bir haftadır duruyor ve her akşam gelen sivriler artık yanıma çok nadir uğruyorlar hatta binde bir gibi o durumda da fesleğeni sallıyorum kokusu yayılıyor. Doğan çözümleri evinizde odanızda uygulayın bence ;) Cihazı sipariş verdim babam işe yaramazsa sen ödersin dedi umarım yarar. Gelişmeleri size bildireceğim

• Al bi tane yüksek gerilimli sinek kovucu giren çıkandan çıt çıt diye ses gelsin tabi giren cıkarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sevgili arkadaşlar, marketlerden aldığınız o kimyasal içerikli maddeler sinekleri öldürüyor iyi hoş ama sizi de zehirliyor. Eğer ben gibi manyak değilseniz yani elektirikli büyük sinek savar almayacaksanız. Size doğal birşeylerden bahsedeyim. Mesela sinekler fesleğeni sevmez limonu sevmezler, o kullandıklarınızın içerisine limon yağı koyun aktarlarda satılıyor kendinize varsa çocuğunuza veya kardeşinize de zararı dokunmamış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akay Sakarya -- 21 Haziran 2014; 3:15:01 >

Orijinalden alıntı: Prience

Al bi tane yüksek gerilimli sinek kovucu giren çıkandan çıt çıt diye ses gelsin tabi giren cıkarsa

Kocaman değil de ufak ürün önerisinde bulunabilir misiniz?
    Akay Sakarya siz ne aldınız?
  • Bende orta boyunu aldım 50lira bunun 25 liraya gaz lambası gibi olanıda var. Tavsiye ederim. Özellikle sivrisinek kelebek vs. karasinekte %50 işe yarıyor. Kapalı alanda kullanmak şart benim terasımda cihaz sinekten görünmüyor cenaze doldu .s

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Al bi tane yüksek gerilimli sinek kovucu giren çıkandan çıt çıt diye ses gelsin tabi giren cıkarsa

Kocaman değil de ufak ürün önerisinde bulunabilir misiniz?

http://www.bulabilirim.com/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=&q=&dispatch=products.search&p10=Y

linkinden kapıda ödeme seçeneği ile aynı zamanda 7 gün içinde iade hakkınız ile satın alabilirsiniz.

istediğiniz gibi hem küçük hem işe yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white3535 -- 5 Ekim 2014; 14:38:32 >

• sinekler ölmez, çok hızlılar diyen ataik
  • Valla beyler bu arada yaz sivrisinekler resmen beni yedi hele ayağımın fotosunu eklesem atış poligonunda ki hedef tahtası gibi olmuştu.. Şu prize takilanlardan aldım baktım bi halta yaramıyor attım hepsini çöpe.. Sonra bi eczacı arkadaş bana Raid'in sıvı kovucu prize takilanini denedin mi dedi... İnanın odamda her akşam 2 3 tane sivrisinek KESİN olurdu elim ayağım delik deşik olurdu... Şuan size yemin ediyorum Raid'in şu Beyaz prize takılan Sinek kovucusu sayesinde artık cam kapı açık rahat rahat uyuyorum kaç gündür... Şiddetle tavsiye ediyorum.. Eğer prize takılanlardan alacaksınız Raid'in beyaz likit sıvı olan sinek kovucusunu alin.. Diğerleri bi işe yaramıyor...

Ancak bunları kullanırken şunu unutuyor herkes, bunlar sinekleri öldürmez ortamdan kovar.. Kullanırken odanın camlari kapıları açık kalsın Emin olun sinekleri ortamdan yok ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• Ben ustumu pıke ıle ortup raid likitide 3lu pirizle basıma yakın koyuyorum. Solumayım diyede arkamı donup uyuyorum. Raid likit 1m mesafeye kadar etkili. Daha uzak mesafe yı etkılemıyor pek

Orijinalden alıntı: gaskiney

kimyasal değilde eletronik olanlardan deneyenler lütfen önerileriniz sivriler rahat bırakmıyor

ben electroworldde gorup prize takılan elektrikli bi zımbırtı vardı ondan almıştım. Hiçbir işe yaramıyor resmen enayı yerıne koyuyorlar ınsanları. Sırf denemek ıcın milyonlarca insanlar almıştır eminim. Surumden koseyı donduler bizi enayı yerıne koyup
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.