Şimdi Ara

Sivilceyi soydum deri çıktı çok yanıyor yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Kopar at

keske imkanım olsa yemin ediyorum ne kadar acı çekersem çekeyim şu yara geçsin ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

Doğru nöbetçi eczaneye koş ve Cleocin T al ve o kızarık bölgeye uygula sabaha birşey kalmaz hocam.

çok uzak ama o krem hakkında bilgi verir misin? yüzümü çok kurutuyor falan diyenler var.
    benim yüzüm yağlı değil sadece o yaraya sürcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

quote:

Doğru nöbetçi eczaneye koş ve Cleocin T al ve o kızarık bölgeye uygula sabaha birşey kalmaz hocam.

çok uzak ama o krem hakkında bilgi verir misin? yüzümü çok kurutuyor falan diyenler var.

Hocam yüzünde olan sivilceye direk sürüyorsun daha çıkmamış sancı yapanlara da yararı oluyor benim yüzümü çok kurutmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FrankWoods

quote:

Hocam yüzünde olan sivilceye direk sürüyorsun daha çıkmamış sancı yapanlara da yararı oluyor benim yüzümü çok kurutmuyor.

saolasın dostum,
    baska önerisi olan var mı?

• Bal + limonu karıştırıp sivilcenin üzerine sür, 20 dakika kadar bekletip ılık suyla yıka.
  • Kustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemliyse a101 varsa yakınlarda sivilce jeli var neutregena'nın 9.95 fiyatı.Kızarıklık olan yere sür 4 saat içinde kızarıklığı azaltıyo şiş varsa indiriyo diyorlar.Hiç denemedim bu arada.

Edit:Saat 12 olmuş bu saatten sonra açık bulunmaz herhalde :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 29 Kasım 2014; 23:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

Bal + limonu karıştırıp sivilcenin üzerine sür, 20 dakika kadar bekletip ılık suyla yıka.

deneyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

yara bandı yap sorduklarında da 'önemli bir şey değil sadece ufak bir sıyrık heheh' de

onu yapmıstım önceden de hic rahat olmuyo yüzünde yara bandı da be. hemde cok soru soruyolar.
  • limon + şeker deneyebilirsin.
  • dün imex krem sürdüm hic bisiye yaramadı, yarayı iyilestirdi biraz ancak üstünde bem beyaz iz kaldı tekrar soydum orayı.. baska öneri var mı? geceye kadar yapayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.