Şimdi Ara

Sivilcelere SON!! [Soğan Suyu Çözümü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
24.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün burda size yaklaşık 2 yıldır çektiğim sivilce sorunumu nasıl kısa sürede düzelttiğimi anlatmak için burdayım.

Öncelikle şunu belirteyim uygulamanızı isteyeceğim çözümü ben 5 gündür kullanıyorum ve inanılmaz derece yüzümdeki sivilcelerde azalma görülüyor. Yüzümün sağ tarafı neredeyse tertemiz oldu diyebilirim. Tamamen iyileşmesi için 3 hafta kullanmanız gerekiyor.

Evet şimdi gelelim çözümümüze

İhtiyacımız olan 1 ila 3 arası soğan. Bu miktar soğanın boyuna göre değişebilir ben küçük soğanlardan 3 tane koyuyorum. Bu soğanları yumruğunuzla kırım elinizle parçalayıp 2 su bardağı dolusu kavanozun içine koyuyoruz. Buraya dikkat edelim kesinlikle bıçak kullanmayın çünkü bıçak soğanın etkisini azaltıyor. Su mümkünse soğuk olmasın orta derecede olursa hatta biraz ılık olabilirse güzel olur. Bunu akşamdan bırakıp sabaha kadar bekletiyoruz. 1 bardak sabah 1 bardak gece içeceksiniz mümkünse aç karna olsun.

Bunun nasıl etki ettiğini de söyliyeyim size. Sivilcelerin geldiği yer karaciğer yani karaciğeriniz yağlandıkça bunu sivilcelerinize atıyor. Bu genelde eksik beslenmekten oluyor. Soğan suyu ise karaciğeri temizliyor bu şekilde oraya yeni bir sivilce eklenmeyeceği için 3 hafta gibi bir sürede tertemiz bir yüze sahip olabilirsiniz. Derseniz ki neden soğan yemek yerine suyunu içiyoruz onu da şöyle anlatayım. Soğan yiyerek de yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulabilirsiniz fakat bu çok daha uzun bir tedavi olacaktır. Çünkü soğanın posası falan derken tam olarak etki edemiyor ve ayrıca çoğumuz 1 soğanı oturup yiyemeyiz
    Soğan suyu ise doğrudan etki yaptığı için bu şekilde 3 hafta kullanırsanız bana teşekkür ediceksiniz saygılarımla
    Ben bu şekilde yaparak söylediğim gibi şu an çok faydasını gördüm sizinle de paylaşmak istedim

quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

SEBAMED COMPACT SABUN 100 GR

NEUTROGENA VİSİBLY CLEAR HIZLI ETKİLİ SİVİLCE JELİ 15 ML

NEUTROGENA VİSİBLY CLEAR 2Sİ 1 ARADA MASKE +TEMİZLEME JELİ 150 ML

GARNİER AKTİF SAF & TEMİZ EXFO FIRÇA 150 ML

CLİNİQUE ANTİ-BLEMİSH SPOT TREATMENT GEL 15 ML

Ayrıca bunları da kullanmak isteyen kullanabilir. Yanında birini kullanıp biraz daha etkili ve hızlı bir çözüm olabilir. Ama fazla karıştırmayın sadece birini seçin ve onu kullanın derim

Ekstra: Buna ek olarak ben biraz daha araştırma yapıp denedikten sonra gözlemlediğim domatesi de 2 günde 1 yada günde bir tane yiyebilirsiniz. Domatesin içindeki A vitaminleri cilde iyi geldiği için bir yandan içten temizlik yaparken bir yandanda yüzünüzü temizleyin. Ben daha çabuk iyileştiğini farkettim. Denemenizde fayda var diye düşünüyorum
    Edit: Ekstra yardımcı çözümler eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anewage -- 6 Ağustos 2014; 10:08:03 >

• Hiç okuyup denemeye karar veren yok mu ?
  • Deneyeceğim teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anewage

Evet arkadaşlar bugün burda size yaklaşık 2 yıldır çektiğim sivilce sorunumu nasıl kısa sürede düzelttiğimi anlatmak için burdayım.

Öncelikle şunu belirteyim uygulamanızı isteyeceğim çözümü ben 5 gündür kullanıyorum ve inanılmaz derece yüzümdeki sivilcelerde azalma görülüyor. Yüzümün sağ tarafı neredeyse tertemiz oldu diyebilirim. Tamamen iyileşmesi için 3 hafta kullanmanız gerekiyor.

Evet şimdi gelelim çözümümüze

İhtiyacımız olan 1 ila 3 arası soğan. Bu miktar soğanın boyuna göre değişebilir ben küçük soğanlardan 3 tane koyuyorum. Bu soğanları yumruğunuzla kırım elinizle parçalayıp 2 su bardağı dolusu kavanozun içine koyuyoruz. Buraya dikkat edelim kesinlikle bıçak kullanmayın çünkü bıçak soğanın etkisini azaltıyor. Su mümkünse soğuk olmasın orta derecede olursa hatta biraz ılık olabilirse güzel olur. Bunu akşamdan bırakıp sabaha kadar bekletiyoruz. 1 bardak sabah 1 bardak gece içeceksiniz mümkünse aç karna olsun.

Bunun nasıl etki ettiğini de söyliyeyim size. Sivilcelerin geldiği yer karaciğer yani karaciğeriniz yağlandıkça bunu sivilcelerinize atıyor. Bu genelde eksik beslenmekten oluyor. Soğan suyu ise karaciğeri temizliyor bu şekilde oraya yeni bir sivilce eklenmeyeceği için 3 hafta gibi bir sürede tertemiz bir yüze sahip olabilirsiniz. Derseniz ki neden soğan yemek yerine suyunu içiyoruz onu da şöyle anlatayım. Soğan yiyerek de yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulabilirsiniz fakat bu çok daha uzun bir tedavi olacaktır. Çünkü soğanın posası falan derken tam olarak etki edemiyor ve ayrıca çoğumuz 1 soğanı oturup yiyemeyiz
    Soğan suyu ise doğrudan etki yaptığı için bu şekilde 3 hafta kullanırsanız bana teşekkür ediceksiniz saygılarımla
    Ben bu şekilde yaparak söylediğim gibi şu an çok faydasını gördüm sizinle de paylaşmak istedim

Deniyeceğim hocam teşekkürler.

• Teşekkürler kardeş. Benim de karaciğer bozuk ne yesem sivilce.
  • Ben deniyorum bugün 6. gün oldu sanırım artık hiç yeni sivilce çıkmamaya başladı karaciğer temizlendikce yüzde sivilce yapmıyor :) birkaç gün sonra etkilerini hissedersiniz zaten buraya yazarsanız diğer denemek isteyen arkadaşların da aklında bir fikir oluşmuş olur
  • quote:

Ben deniyorum bugün 6. gün oldu sanırım artık hiç yeni sivilce çıkmamaya başladı karaciğer temizlendikce yüzde sivilce yapmıyor :) birkaç gün sonra etkilerini hissedersiniz zaten buraya yazarsanız diğer denemek isteyen arkadaşların da aklında bir fikir oluşmuş olur

Hocam sen bunu nerden keşfettin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AtakanTP A kullanıcısına yanıt
    Teyzem bitkisel şeyleri çok sever bi gün yine dinlerken Ahmet Maranki diye biri vermiş bu formülü bende uyguladım işe yaramaya başlayınca hepinizle paylaşmak istedim
  • Yan etkisi var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen var mı

• Soğanı kaynatıp içsek yine aynı etkiyi gösterir mi ?

• Merve38 kullanıcısına yanıt
    Denemek lazım aslında ama ev çok kötü kokar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecrysz

Yan etkisi var mı ?

Yan etkisi şu ana dek bana olmadı ki olacağını da düşünmüyorum sonuçta bitkisel birşey tabi emin olamayız
  • Açık alanda mı bırakacağız soğan suyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

Açık alanda mı bırakacağız soğan suyunu?

O farketmiyor yani güneşte yada güneşte olmasın aynı oluyor. Benim kavanozun kapağı sorunlu olduğu için havalarda soğuk olmadığı için ev kokmasın diye balkona bırakıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecrysz

Yan etkisi var mı ?

Yan etkisi şu ana dek bana olmadı ki olacağını da düşünmüyorum sonuçta bitkisel birşey tabi emin olamayız

Anladım . Paylaşım için teşekkürler

• Bekletmeden kaynatıp içsek olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Merve38

Bekletmeden kaynatıp içsek olur mu ?

Şakaydı konuya gelirsek aynı etkiyi gostermeyebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anewage kullanıcısına yanıt
    Ben kaynattım daha önce kokmadı aslında :)

• Ne şakaydı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.