Şimdi Ara

Sivilceler için doktora gittim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben sivilce ve siyah noktalarım için bugün aile hekimine gittim. Bana Imex kremi ve Aknılox diye bir jel yazdı. Benim normalde antibiyotiğe alerjim var bunu doktorada söyledim ama bi zararları olur mu? Bi de bu jel ve kremi kullanan varsa işe yarıyor mu sivilce konusunda?

• asdadd48 A kullanıcısına yanıt
    aknilox %4 kullanıyorum biraz etkisi var içinde alkol olduğundan yakıcıdır ama dikkat et gözüne felan gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat19072

aknilox %4 kullanıyorum biraz etkisi var içinde alkol olduğundan yakıcıdır ama dikkat et gözüne felan gelmesin

Sürmeden önce yüzünü falan yıkıyo musun? Ben gül sabunuyla yıkamayı düşünüyorum sürmeden önce
    sabunla yıka gözenekler açılır sonra sür sabah akşam , akşamları sür yat sabah yıkarsın suratını çok sürme cildin kurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat19072 -- 24 Mart 2014; 17:07:50 >
  • quote:

sabunla yıka gözenekler açılır sonra sür sabah akşam , akşamları sür yat sabah yıkarsın suratını çok sürme cildin kurur

Cildim kuru zaten sabunla yıkadıktan sonra falan yüzümde beyaz beyaz kepekler oluyo inşallah kremi de sürünce iyice kurumaz
    dikkat et benimki yağlı diye korkmuyom fazla
  • quote:

dikkat et benimki yağlı diye korkmuyom fazla

Tamam kardeşim sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imex kurutur epey. aknilox da kurutuyorsa -bilmiyorum ben- bence bi nemlendirici kullanın.
  • İmax kullaniyorum.sivilceler cikmiyor ama olanlarinda izi cokkkkkk uzun sure gitmiyor.sanki oraya cakiyor o izi kaldirtmiyor gibi.beyaz noktalarda olustu.yuzumun rengi atti baya.deri alti sivilceleri olmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.