Şimdi Ara

sivilceler için doktora gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eritretin diye bir jel verdi. Çok fazla sivilce yok ama çıkan iz bırakıyor, geçmiyor. Kullanıp kullanmamakta kararsızım.Sanırım çok fazla yan etkisi var. Var mı daha önce kullanan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Eritretin diye bir jel verdi. Çok fazla sivilce yok ama çıkan iz bırakıyor, geçmiyor. Kullanıp kullanmamakta kararsızım.Sanırım çok fazla yan etkisi var. Var mı daha önce kullanan ?

ben halaa kullanıyorum hatta onunla beraber bi krem daha vermişti bana antibiyotik falan da ama bi yan etkisi olmadı yan etkiden kastım suratım kıpkırmızı olurdu bunda olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

quote:

Eritretin diye bir jel verdi. Çok fazla sivilce yok ama çıkan iz bırakıyor, geçmiyor. Kullanıp kullanmamakta kararsızım.Sanırım çok fazla yan etkisi var. Var mı daha önce kullanan ?

ben halaa kullanıyorum hatta onunla beraber bi krem daha vermişti bana antibiyotik falan da ama bi yan etkisi olmadı yan etkiden kastım suratım kıpkırmızı olurdu bunda olmadı.

ne zamandır kullanıyorsunuz hocam?
  • kasım da başlamıştım kullanmaya o dönem devamlı kulanıyordum belki 1 ay kullandım sonra 3.4 günde bir kullanmaya devam ettim şimdide arada bi kullanıyorum ama yan etkisini görmedim ki ben devamlı cildiyeye giderim.

diğer ilaçta clindoxyl
  • peki faydasını gördünüz mü hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki faydasını gördünüz mü hocam?

bilmiyorum belki antibiyotiklerin faydası olmuş olabilr yada kış olması çünkü bende yazın çok olur terlemekten kışında spor yaptığımdan olurdu bu sene sporada gitmedim.

ama dr. önerdiyse kullan yahu.
  • cevaplar için teşekkürler hocam.

Kullanmaya başladım jeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben çok kullandim o jellerden ayda bir degistirirdim hatta Emin ol faydasi yok 20 yasindan sonra hala devam ediyorsa roaccutan miydi öle bi ilaç kesin çözüm
  • Yaşın kaç?
  • Bana bugün roaccutane verdi doktor. Bi aydır uğraşıyorum ilacı alabilmek için. Bir sürü vitamin, folik asit tedavisi falan yaptılar uzun zaman boyunca. Bugün aldım ilacı, eve geldim. Prospektüse baktım 50 santim var boyu ve arka tarafı tamamen yan etkiler. Depresyon, ağlama nöbetleri, intihara meyil, halisünasyon görme, gaipten sesler duyma tarzı şeyler var

Ben n'apayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Bana bugün roaccutane verdi doktor. Bi aydır uğraşıyorum ilacı alabilmek için. Bir sürü vitamin, folik asit tedavisi falan yaptılar uzun zaman boyunca. Bugün aldım ilacı, eve geldim. Prospektüse baktım 50 santim var boyu ve arka tarafı tamamen yan etkiler. Depresyon, ağlama nöbetleri, intihara meyil, halisünasyon görme, gaipten sesler duyma tarzı şeyler var

Ben n'apayım

• Benzamycin iyi ilaçtır.
    Arkadaşımın önerdiği Cleocin'de iyi bir ilaç bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Bana bugün roaccutane verdi doktor. Bi aydır uğraşıyorum ilacı alabilmek için. Bir sürü vitamin, folik asit tedavisi falan yaptılar uzun zaman boyunca. Bugün aldım ilacı, eve geldim. Prospektüse baktım 50 santim var boyu ve arka tarafı tamamen yan etkiler. Depresyon, ağlama nöbetleri, intihara meyil, halisünasyon görme, gaipten sesler duyma tarzı şeyler var

Ben n'apayım

• quote:

Kullan kesin çözüm olmasada yardımcı oluyor yan etkisinide görmedim.Mümkünse gün ışığı varken sürme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.