Şimdi Ara

Sivilce yardım edin sorun ediyorum bunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya son 2-3 aydır böyle sivilcelerim olmaya başladı 15.5 yaşındayım 12 yasında ergenlikte bu kadar siviclem yoktu şimdi nye bukadar çıktı aynen böyle doktora gittik ilaç verdi ama geçmedi

Okulda sürekli sivilcelerimi yüzüme vuruyorlar insanlar sürekli yüzüne ne oldu diyor artık sokağa çıkıcak halim kalmadı ya of napıcam ben Errgenliktir demeyin cidden sokağa çıkıcak halim kalmadı artık

Sivilce yardım edin sorun ediyorum bunu

• Bir dermatoloğa git muhtemelen kuvvetli bir krem verir kurutur atarsın.
    Sivilce pek fazla kafaya takılacak bir şey değil nede olsa ilerde kurtulacağın bir problem.
    Sıkma yeter.
  • Dostum fazla erteleme şunu bende seninkin ki kadar vardı 15-16 yaşımda cildiyeye gittim 3 tane jel verdi hala bitmedi kullanıyorum çok az belki 1-2 tane sivilce var merak edersen jellerin adını ve nasıl kullanıcağını pm atabilirim yalnız doktor reçetesi olmadan alamassın.
  • yumurtanın akıyla sarısını ayırıyosun. sürmüyosun bile. böyle bi tarif bekliyo arkadaş sanırım neyse. doğru olan en yakın cildiye doktoruna gidip sağlam bi ilaç alman
  • Ciddi Tavsiye

bu resimdeki sen değilsin anladığım kadarıyla.bu kadar sivilcen varsa hemen bir cildiye uzmanına git (hatta istanbuldaysan önerebilirim de) ve sana roaccutane yazmasını söyle.bu ilaç yaklaşık 6-8 ay kullanım sonucunda 2-3 yıla kadar kesin çözüm daha sonrasında ise küçük sivilcelerle atlatma imkanı sunuyor.

NOT:Yan etkileri vardır araştırmanı ya da prospektüsünü okumalısın zaten imza isterler bu ilacı vermek için.

Eğer bu kadar çok değilse yine bir cildiye uzmanına git ve sana şu yazdığım ilaçları yazmasını söyle;

*İmex sabun
    *Azitro(4 paket 1 aylık kullanım için)
    *Benzamycin
    *Aklinox %4

bunlar 1 aylık kullanım içindir.Bu çözüm geçicidir ergenliğin sürdüğü sürece sana ilaç vermeye devam edecektir doktorun daha sonrasında bırakacaksın.Herhangi bir sorunla karşılaşırsan önce doktorunu ara sonra da bana pm atabilirsin.Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbn -- 9 Temmuz 2012; 11:45:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.