beyler yağlı bir yüzüm olduğu için çene kısmında yanaklarda büyük ve aralıklarla sivilceler çıkıyor. bazıları kendiliğinden sönüyor bazıları inat ediyor kalıyor. doktora gittim 2 adet losyon verdi kullandım hiçbir işe yaramadı. bildiğiniz ilaç yada doğal tedavi yöntemi varmı. çok fena kafaya takmış haldeyim
benim de sırtımda fazlasıyla çıkıyodu suratımda tek tük vardı doktor monodoks, sivex jel ve moos yosun iyotlu sabun verdi 1 ay kullandm vücudumun hiçbiyerinde sivilce kalmadı fakat bırakınca tekrar başladı sivilceler farklı bir doktora gitmeyi planlıyorum
yüz yağlanması için moos kükürtlü sabun kullan yan etkisi yok fiyatı 5 tl günde 2 defa kullan yağlanma azalıyor yada bende azaldı
doktor tavsiyesi her zaman önemlidir öncelikle,en azından bi eczaneye danışın.
3-4 ay önce aynı sorundan dolayı muayene oldum ve doktor bir adet alkol(sürmelik),Benzamin ve Tetra 500 yazdı.Alkol dediğim losyon tam alkol değil tabiki ama alkol içeriyor,benzamini sürmeden önce losyon ile temizlememi önerdi.Benzaminin çok etkisi olduğunu söyleyemem (bu yetmezmiş gibi 30 küsür lira). Ama Tetra 500'ün çok faydası dokunduğunu gözlemledim.500 mg olduğu için yüksek sayılabilecek bi antibiyotik,ve cidden akne gibi görünen sivilceleri eritti,şimdi tek tük duruyor ama eskisinden çok farklı.Bi alıp deneyin isterseniz 4buçuk lira olması lazım.Pakette 6 tane kapsül var zaten 1 hafta kullanırsınız,sonuç alamazsanız bırakırsınız.Ama yine de eczaneye danışmayı unutmayın