Şimdi Ara

Sivilce Sorunu Tecrübeliler Yardımcı Olsun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hicbir zaman devasa boyutta bir sivilce sorunum olmadı. Ancak bu yaz doneminde ozellikle sag yanagimda bir sivilce güruhu olustu. Devamli degiller ama birkac haftada bir birkac gunlugune cosuyorlar. Sonra jeldir kremdir bir sekilde yok edebiliyorum birkac gunde. Ancak orada devam hazir bekleyen kucuk beyaz uzaktan belli olmayan noktalar var. Kokren kurtulmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benim çok yoğun sivilcelerim vardı zamanında aknetrent diye bir ilaç kullandım ama o ilaç şu anda benim 6-7 tane antidepresan kullanmama sebep oldu.Yani sivilce haplarına hiç bulaşma.
  • Yok hocam roaccutane falan hic bulasasim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarlara ciksin bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıl Jeldir kremdr sivilce güneş kremidir vs kullanıp sadece koca bir hic aldım ve roaccutane başladım 1 ayı devirmek uzereyim fiziksel açıdan beni mahvetti ama buna değecek.. Sana tavsiyem jel krem falan ugrasacaksan max 3-5 ay daha sonra bırak bu işleri ve özele gitme özelde sadece somuruyorlar. Örneğin tedavi İstanbuldan ankaraya gitmekse o doktor seni istanbul-samsun-trabzon-erzurum-diyarbakir-antalya tur attirıp oyle ankaraya getiriyor anlatabildim mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Circassian-

    1.5 yıl Jeldir kremdr sivilce güneş kremidir vs kullanıp sadece koca bir hic aldım ve roaccutane başladım 1 ayı devirmek uzereyim fiziksel açıdan beni mahvetti ama buna değecek.. Sana tavsiyem jel krem falan ugrasacaksan max 3-5 ay daha sonra bırak bu işleri ve özele gitme özelde sadece somuruyorlar. Örneğin tedavi İstanbuldan ankaraya gitmekse o doktor seni istanbul-samsun-trabzon-erzurum-diyarbakir-antalya tur attirıp oyle ankaraya getiriyor anlatabildim mi

    hocam ın sivilceye etkisi var mıymış yapmadan gün geçmiyor




  • Up ama ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limon sür sık suyunu sivilcelere falan ölümüne yanacak kaşınacaktır ama elleme dayan 15dk snra yıka yüzünü bunu her akşam yapsan 1 haftada yok olur o sivilceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnarşistKeko A kullanıcısına yanıt
    O isi yaptıktan sonra yedigin seylerden dolayı çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenemiyorum o tür kocakari cozumlerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocakarı çözümü değil dostum basit kimya asit sivilceleri kurutuyor yeni oluşmaya başlayanlarıda yakıyor akşamları bunu yapıp her sabahda yüzünü düzgün bir yüz jeliyle yıkarsan bir haftada kurtulursun. ama jeli kullanmayı bırakma temizlik önemli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tisuanzii

    kocakarı çözümü değil dostum basit kimya asit sivilceleri kurutuyor yeni oluşmaya başlayanlarıda yakıyor akşamları bunu yapıp her sabahda yüzünü düzgün bir yüz jeliyle yıkarsan bir haftada kurtulursun. ama jeli kullanmayı bırakma temizlik önemli

    Hocam himalaya tuzu dediler aldık onu sürüyorum yine olmuyor 2 günde bir duş alırım terlediğim zaman ise hergün alırım duş ama yinede sivilce var :( limon daha mı etlili olur tuza göre ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocakarı çözümü falan ama işe yarıyor ben önerdim yapıp yapmaman sana kalmış ben bu şekilde kurtulmuştum sivilcelerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 17-18 yaşlarımda çok oluyordu Çinko isimli ilacı içiyordum ve sivilcelere kremini kullanıyordum aynı ilacın kremi bir süre kullandıktan sonra hiç çıkmamaya başladı ve şuanda 21 yaşındayım kurtuldum tamamen.
  • Roaccutane kullanmazsan yıllarca sivilce problemiyle uğraşabilirsin benden söylemesi.Ben de lise yıllarında sivilceden çok çekmiştim.Roaccutane kullanmaya başladım 2 ayda tertemiz oldu yüzüm.3 seneyi geçti hiç sivilce çıkmadı birdaha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ''Battery

    Roaccutane kullanmazsan yıllarca sivilce problemiyle uğraşabilirsin benden söylemesi.Ben de lise yıllarında sivilceden çok çekmiştim.Roaccutane kullanmaya başladım 2 ayda tertemiz oldu yüzüm.3 seneyi geçti hiç sivilce çıkmadı birdaha.

    Karaciğere çok yük biniyor ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beslenmene dikkat edersen hiçbir problem olmuyor.Zaten sürekli kan tahlili yapıyorlar ilaç kullanırken.Benim değerlerim normal aralıklar dışına çıkmadı hiçbir zaman.
  • Kremdi jellerdi sabunlardı bi sürü kimyasala dünya para yatırdım ama sonuç 0.
    Kocakarı yöntemlerini deneyim dedim limonlar, ballı maskeler bilmemneler yine 0 en son yoğurtlu bişey sürmüştüm o daha beter etti yüzümü zoretanin kullanmaya başladım daha 1.ay yeni bitmek üzere yüzümdeki kızarıklık gitti sadece sivilce olan bölgeler kırmızı + deri altındaki kistlerin çoğu yok oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 19 Eylül 2015; 1:03:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ''Battery

    Beslenmene dikkat edersen hiçbir problem olmuyor.Zaten sürekli kan tahlili yapıyorlar ilaç kullanırken.Benim değerlerim normal aralıklar dışına çıkmadı hiçbir zaman.

    Herşeyin fazlası zarar dostum.İlaç kullanmak her zaman 2.planda olmalı.Doğal yollarla çözmeye uğraşmak en iyisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çıkardı ama çıktımı da devasa boyutlarda karşıdakini iğrendirecek şekilde çıkardı.Burnumun etrafında,çenemde,kulakların yanlarında ve içinde,kafamda ve sırtımda (sırtım aşırı kötüydü belki 50-60 tane vardır) bu sivilcelerden dolayı çok çektim.Lisede az dalga geçmediler 31i bırak bilmem ne gibi.Berbere saç kestirmeye giderim adamın makinası sivilcelere takılır ilerlemezdi büyüklüğü sen düşün.Bir sıktığım zaman yarım saat akardı.Lisedeyken çok doktor gezdim hep krem felan verdiler saçma sapan haplar (tetradox,biteral) yazdılar,bir faydaları olmadı.En sonunda dedim lan doktora felan gitmiyorum kendi kendine geçsinler ama geçmediler.Lisedeyken 16-17 yaşlarında çıkan sivilceler yaş oldu 21-22-23 geçmedi.Dedim ki ergenlikten değil demek.Annemin ısrarlarıyla gene doktora gittim adama olayı anlattım hemen roaccutane dedi.Daha önceden de bu ilacı biliyordum pek kullanmak istemiyordum ama ucunda ölüm yok dedik başladık.9 nisan 2015 de tedaviye başladım günde 20 mg içeceksin dedi.(eczacıda roauccatane bitmiş agnegen verdi aynı ilaçmış).3 ay hep günde 20 mg olmak üzere 3 kutu içtim.Sonra 1 ay ara verdim o sırada sırtımda ufak ufak çıkmaya başladı.İlacı kullandığım sürelerde dudak kuruluğu ve deri soyulması hariç bir yan etki olmadı.28 ağustos 2015 de gene gittim bu sefer ilk 1 ay günde 30 mg sabah 20 akşam 10 iç dedi sonraki 2 ay günde 20 mg yani toplamda 3900 mg olacak.Zaten ortalama 4000 mg civarında tedavi bitiyormuş.Şu an içiyorum sivilce denen bişey yok ancak dudaklar kuruyor deri soyuluyor ve psikolojim biraz garip bende anlamıyorum çok fazla düşünüyorum çok kafayı yoruyorum heralde ilaçlardan aslında normalde de psikolojim buna yatkın Eğer tedavi sonunda hiç çıkmayacaksa çektiğim bu dudak acısı hiçbirşey değil.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.