Şimdi Ara

Sivilce kremi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski konulara baktım şimdi kaldırılmış falan olurlar sınav stresi vs yüzünden iyice fazlalaştı ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivilceler değil sanırım ben de fakat burun çevrem kızarıklık kalmıştı ergenlik sonrası, o kızarıklıklara sürmediğim ilaç kalmadı fakat bir gün yanık ve tahrişlere iyi gelen bi krem var hametan onu kullandım, şahane yaptı, eğer sivilceler böyle hacimsiz, leke şeklindeyse onu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Sivilceler değil sanırım ben de fakat burun çevrem kızarıklık kalmıştı ergenlik sonrası, o kızarıklıklara sürmediğim ilaç kalmadı fakat bir gün yanık ve tahrişlere iyi gelen bi krem var hametan onu kullandım, şahane yaptı, eğer sivilceler böyle hacimsiz, leke şeklindeyse onu tavsiye ederim

cildiyeciye git hap verecektir sana büyük ihtimal cildin yağını hep silip yok edecektir o hap aydan aya kontrole gidersin çok da rahat edersin yağ sorunu sivilce sorunu hepsi kalkar ortadan

ve "hametan" işe yarar birşey mi acaba? bendede sivilce lekeleri kaldı geçiriyormu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Sivilceler değil sanırım ben de fakat burun çevrem kızarıklık kalmıştı ergenlik sonrası, o kızarıklıklara sürmediğim ilaç kalmadı fakat bir gün yanık ve tahrişlere iyi gelen bi krem var hametan onu kullandım, şahane yaptı, eğer sivilceler böyle hacimsiz, leke şeklindeyse onu tavsiye ederim

cildiyeciye git hap verecektir sana büyük ihtimal cildin yağını hep silip yok edecektir o hap aydan aya kontrole gidersin çok da rahat edersin yağ sorunu sivilce sorunu hepsi kalkar ortadan

ve "hametan" işe yarar birşey mi acaba? bendede sivilce lekeleri kaldı geçiriyormu bu?

Sivilcelerle ilgisi olmayan bir krem aslında, güneş yanıklar için falan üretilmiş, fakat bende mucizevi bir etki gösterdi, denemenizi tavsiye ederim, 3-5 lira bişeydi, yatmadan önce sebamed sabunla temizleyip, sürdüm, inanır mısınız 3-4 güne büyük oranda azaldı bu kızarıklıklar morluklar, yalnız bu geçirdiği lekeler dediğim gibi akne veya sivilce değil, böyle elinizi değdiğinizde pürüzsüz bir cilt, fakat sivilce gibi kırmızı lekeler var, onlara etki etti

• quote:

ilacın adı nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Sivilcelerle ilgisi olmayan bir krem aslında, güneş yanıklar için falan üretilmiş, fakat bende mucizevi bir etki gösterdi, denemenizi tavsiye ederim, 3-5 lira bişeydi, yatmadan önce sebamed sabunla temizleyip, sürdüm, inanır mısınız 3-4 güne büyük oranda azaldı bu kızarıklıklar morluklar, yalnız bu geçirdiği lekeler dediğim gibi akne veya sivilce değil, böyle elinizi değdiğinizde pürüzsüz bir cilt, fakat sivilce gibi kırmızı lekeler var, onlara etki etti

sivilceleri sıkmıştım zamanında geçtiler lekesi kaldı işte altında kan toplanması gibi ne ele geliyor nede yıkamayla geçiyor eczanelerde satılıyormu bu ilaç? nereden bulabilirim? bi deneyeyim

• Benim soruyada bi cevap verseniz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİVİLCELER
    13 yıl önce açıldı
    Sivilce hap tedavisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smart141

Eski konulara baktım şimdi kaldırılmış falan olurlar sınav stresi vs yüzünden iyice fazlalaştı ne önerirsiniz?

Yediğin yiyeceklere,içeceklere dikkat et.Ciğerleri yorma.Ağızına abur cubur alma.
  • eczaneden kükürtlü sabun al. 1 senedir kullanıyorum nerdeyse, güzel.
    5-10 lira fiyatı.
    Yüzün yağını alıyo,sivilcelere de yararlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 14 Şubat 2013; 23:33:13 >
  • mesaj otlasın kullandığım bir ilaç ve bir de krem var yarın yazarık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.