Arkadaslar 5 6 aydir sadece cenemin 2 tarafinda sivilceler var baska hic biyerde yok fazla yolmuyorum ama gecmiyor ne kullanabilirim?
çavuşla ilgilenme
Malmisin?
2 sivilce için kreme gerek yok hiç dokunma o çevrene YÜZ İÇİN üretilen sabunlardan al kullan temizliğine dikkat et
ayrıca sivilceler yüzelselmi içten mi?
çavuşu okşama panpa .
Neutrogena akne için olan sabunu kullanıyorum ve cleosin t adında bir ilaç kullanıyorum gayet etkili oluyor. Ilk sabunu al 1hafta yuzunu duzenli yıkka olmassa doktora git...
"roaccutane"
ben şuanda bu ilacı kullanıyorum. Ama uzun bir tedavi süresi var. Akne tedavisi için. 6 ay sürüyor. ama birçok yan etkisi var yani dudaklarını kurutyor gözlerini kızartıyor vs vs. ama bu tür ilaç kullanmadıgın sürece eğer sivilcelerin mikropluysa çukur olarak kalıyor görmüşsündür illaki. bende bu tür bi sorun vardı mecburen katlanıyoruz. ama önderirim 1-2 ay içinde bende etkisini gösterdi azaldı bayağı.
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuran
"roaccutane"
ben şuanda bu ilacı kullanıyorum. Ama uzun bir tedavi süresi var. Akne tedavisi için. 6 ay sürüyor. ama birçok yan etkisi var yani dudaklarını kurutyor gözlerini kızartıyor vs vs. ama bu tür ilaç kullanmadıgın sürece eğer sivilcelerin mikropluysa çukur olarak kalıyor görmüşsündür illaki. bende bu tür bi sorun vardı mecburen katlanıyoruz. ama önderirim 1-2 ay içinde bende etkisini gösterdi azaldı bayağı.
oha saçmalam adam bikaç sivilcem var yazmış
Roaccutane öyle basit bir ilaç değil bazı ülkelerde yasak ülkemizdede asla hasta onay vermeden doktor vermez bu ilacı
ciddi yan etkileri var ruhsal ve fizilsel sürekli kan talili yapılıyor ha okadar yan etkiye karşı geçiriryormu geçiriyor en az 6-7 ay kullanılıyo ilk başlarda çıkartıyo sonra azalıyo
bu ilaç ağır ilaç ağır vaka sivilcesi için son çaredir
kullanmadım ama çok araştırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme