Şimdi Ara

Sivilce kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 5 6 aydir sadece cenemin 2 tarafinda sivilceler var baska hic biyerde yok fazla yolmuyorum ama gecmiyor ne kullanabilirim?

• çavuşla ilgilenme
  • Malmisin?
  • 2 sivilce için kreme gerek yok hiç dokunma o çevrene
    YÜZ İÇİN üretilen sabunlardan al kullan temizliğine dikkat et

ayrıca sivilceler yüzelselmi içten mi?
  • çavuşu okşama panpa .
  • Neutrogena akne için olan sabunu kullanıyorum ve cleosin t adında bir ilaç kullanıyorum gayet etkili oluyor. Ilk sabunu al 1hafta yuzunu duzenli yıkka olmassa doktora git...
  • "roaccutane"

ben şuanda bu ilacı kullanıyorum. Ama uzun bir tedavi süresi var. Akne tedavisi için. 6 ay sürüyor. ama birçok yan etkisi var yani dudaklarını kurutyor gözlerini kızartıyor vs vs. ama bu tür ilaç kullanmadıgın sürece eğer sivilcelerin mikropluysa çukur olarak kalıyor görmüşsündür illaki. bende bu tür bi sorun vardı mecburen katlanıyoruz. ama önderirim 1-2 ay içinde bende etkisini gösterdi azaldı bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuran

"roaccutane"

ben şuanda bu ilacı kullanıyorum. Ama uzun bir tedavi süresi var. Akne tedavisi için. 6 ay sürüyor. ama birçok yan etkisi var yani dudaklarını kurutyor gözlerini kızartıyor vs vs. ama bu tür ilaç kullanmadıgın sürece eğer sivilcelerin mikropluysa çukur olarak kalıyor görmüşsündür illaki. bende bu tür bi sorun vardı mecburen katlanıyoruz. ama önderirim 1-2 ay içinde bende etkisini gösterdi azaldı bayağı.

oha saçmalam adam bikaç sivilcem var yazmış

Roaccutane öyle basit bir ilaç değil
    bazı ülkelerde yasak
    ülkemizdede asla hasta onay vermeden doktor vermez bu ilacı

ciddi yan etkileri var ruhsal ve fizilsel sürekli kan talili yapılıyor
    ha okadar yan etkiye karşı geçiriryormu geçiriyor en az 6-7 ay kullanılıyo ilk başlarda çıkartıyo sonra azalıyo

bu ilaç ağır ilaç ağır vaka sivilcesi için son çaredir

kullanmadım ama çok araştırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.