Şimdi Ara

Sivilce konusunda azaltıcı teorim [kendimde test ettiim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz gibi piyasada roaccatune ve türevi ilaçlar satılıyor bu ilacın etken maddesi A vitamini benim öğrendiğim kadarıyla.A vitaminin önemli bir diğer etkisi cildi adam ediyor ve akneyi engelliyor.Fakat roaccatunede çok fazla alınıyormuş o yüzden rahat ortadan kaldırıyor.

Neyse velhasıl kelam ben vücut geliştirme yapan biriyim ve yediğim şeyler günlük sabittir sadece şu son 2-3 haftadır diyete sabah ve akşam 1 orta boy domates ve yanına 1 havuç ve biraz maydanoz ekledim.

Son zamanlarda sivilcelerin azaldığını gözlemledim ve bunu bu yediğim şeylerin içindeki A vitamini ve türevi olan beta karoten vs ona bağlıyorum.

Eğer sivilceli olup benim gibi test etmek isteyen varsa şunlari istiyicem onlardan Sabah ve akşam 1 domates 1 tutam maydanoz ve 1 havuç eklesinler bunu 2-3 hafta yapsınlar ve imex diye bir sivilce sabunuyla sabah akşam yıkasınlar bende tesadüf olduğunu sanmıyorum belki bir işe yarar böyle açıklama getirdim kendimce.

• Ramazan dolasıyla çavuşa asılmıyorsun ondan sivilceler azalmıştır
  • Takip.
    Mantıklı geldi hocam bana.
  • Benim bildiğime göre domates sivilceye sebep oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Benim bildiğime göre domates sivilceye sebep oluyor.

Hocam ben herşeyi net test ediyorum mesela yağlı yiyecekler çok az yerim fakat sivilcelerin çok azdığı dönemlerde oldu cips falan ağzıma sürmedim 1 yıldır.Yiyeceklerle alakası yok deniyor sivilcenin ama sivilce karaciğer kaynaklı ve A vitaminide karaciğerde depolanıyor net bir bağlantı kuramadım ama domatesi A vitamini içerdiği için söyledim havuçtaki ise A vitamini değil beta bilmem ne bağırsaklarda evrim geçirip A vitamini oluyor oda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Benim bildiğime göre domates sivilceye sebep oluyor.

Hocam ben herşeyi net test ediyorum mesela yağlı yiyecekler çok az yerim fakat sivilcelerin çok azdığı dönemlerde oldu cips falan ağzıma sürmedim 1 yıldır.Yiyeceklerle alakası yok deniyor sivilcenin ama sivilce karaciğer kaynaklı ve A vitaminide karaciğerde depolanıyor net bir bağlantı kuramadım ama domatesi A vitamini içerdiği için söyledim havuçtaki ise A vitamini değil beta bilmem ne bağırsaklarda evrim geçirip A vitamini oluyor oda.

Yok yiyecekle ne yazık ki alakası var bazı maddeler böyle reaksiyonlar gösterebiliyor kişiden kişiye değişiyor bazen cildiyeye gittiğimde öğrendim ve test ettim 1 ay önce 'beybifeys'dim staja başladım buranın yemekhanesinin yemekleri çok yağlı ve ergenlik günlerime dönmeye başladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.