Şimdi Ara

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Nasil Bolum Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yonden degerlendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nası nası bölüm? adından belli değil mi zaten kardeş. sevdiğin bir meslekse oku.
  • Bir hukuk,tıp olmasa da iyi bir bölümdür.Kendini fiziki olarak yeterli hissediyorsan okunabilir.Yalnız İstanbul'da okumanı önermiyorum itfaiye için yeterli eğitim verilmiyor daha çok teknikerlik alanında eğitiliyorsun teknik çizim vs... kocaelinin akdenizin iyi olduğu söyleniyor.Bölümde atanma kesin şu şu puanda olucak diye bir şey olmuyor tamamen kadro açılmasına bağlı Kpss den 75-80 alırsan azda olsa kadro açılırsa atanırsın.

• Rizgari kullanıcısına yanıt
    Sizce gemi kaptanligi mi itfaiye mi

• Dostum , gemi kaptanlığı hakkında pek bilgim yok ama itfaiye derim ben tabi sen yine avantaj ve dezavantaj çalışma saatleri maaş olarak karşılaştır buna göre kararını ver.

Hocam itfaiyenin maasi nasil ve 2 yil sonra atamasi nasil olur bunun disinda baska hangi iki yilliklari onerirsiniz

• 3500 tl maaşı var atamalar az da olsa oluyor ama olmayadabilir bir ay sonraki atamalar bile şu kadar olur diyemiyorum tamamen kurumlara bağlı az da olabilir çokta olabilir tabi sen Kpss den 80 puanlarda alırsan az da açılsa atanırsın ama kadro çok açılırsa (150 kişi falan) 70 puanla da atanırsın.Bana göre 2 yıllıkların içindeki hatta çoğu 4 yıllıktan daha iyi bir bölüm
    Başka bölümlere bakıcam diyorsan iyice araştır Kpss puanlarını vs. Ama itfaiye bana göre ilerde çok rağbet görecek bir bölüm ve KPSS puanları da artacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce en kutsal meslek?
    12 yıl önce açıldı
    Sivil savunma ve itfaiyecilik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2 yillik en iy bu mu yani

• Yukarda birçok cevap vermeme rağmen bunu sormanız çok abes.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.